Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kysx

mam termin porodu na czerwiec 2011

Polecane posty

Gość kysx

wiem, że juz jest taki topik, ale jest tak rozbudowany, że masakra Może są jakieś chętne przyszłe mamy, żeby rozpocząć ciążowe (i nie tylko) dywagacje w nowej grupie?

Gość mamusianikusia
No pewnie, ja jestem chętna bo gdziekolwiek się nie wejdzie to takie topici są rozszerzone na....rok czytania i wbicie się tam nie ma sensu bo jeśli nie przeczytasz to nie wiesz o co lotto a skoro nie wiesz to po co ty tam wlazłaś... I tak od nowa. Ja też jestem w ciąży i mam termin na czerwiec. wiesz już jaką płeć ma twój maluszek? :)

Gość Bella ...
ja mam termin na 3 czerwca ... będzie synek ... mam już 2,5 letnią córke Pozdrawiam

Cześć. Ja też mam termin na czerwiec, a konkretnie na 20. Będzie Chłopiec. A jak wasze hormony dziewczyny? Ja od tygodnia płaczę i histeryzuje chociaż nie mam powodu. Już brak mi pomysłów jak sobie z tym poradzić.

Gość buba1984
Cześć, mam termin na 27 czerwca. Dotychczasowe badania wskazują, że będzie dziewczynka;)).POzdrawiam

Gość olamary
Hej!Fajnie, że jesteście dziewczyny!Ja też mam termin na czerwiec-3, będzie syn:)Pozdrawiam Was i mam nadzieję, że wątek się rozwinie!

Gość mamusianikusia
Dziewczyny naprawdę zapraszam na nowy wątek o nas, ciężaróweczkach z terminem czerwcowym. Tutaj każdy głupek może wejśc i bez rejestracji (i moderacji) nam nawrzucać a tam będziemy mogły spokojnie sobie pobajerzyć. Link: http://smyki.pl/forum/forum104/5398_1_Re:-Termin-porodu-na-CZERWIEC-2011.html Topic jest absolutnie nowy więc łatwo będzie się wbić :) zapraszam.