Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Good Job

TOLERUJESZ HOMO a nie znasz nikogo takiego? przeczytaj

Polecane posty

Gość Good Job

Jestem biseksualna od 13 roku życia (nie chwalę się ani nie żalę, po prostu żyję z tym czymś). Jestem rozbawiona bzdurami jakie piszecie o homo, w związku z upowszechnieniem tego tematu przez media. =========================> Mit nr 1 "Lesbijki rzucają się na wszystkie dziewczyny, w tym swoje koleżanki" PÓŁPRAWDA Zależy od temperamentu i wartości. Mi się naprawdę sporo dziewczyn/kobiet podoba, ponieważ jest nas więcej i bardziej od facetów dbamy o wygląd. Co do koleżanek to mam dwie przyjaciółki, jedna taka sobie, a druga naprawdę atrakcyjna i nie wyobrażam sobie, żebym miała o niej myśli erotyczne, tak jak nie wyobrażam sobie w taki sposób ludzi z mojej rodziny. Jednak sporo koleżanek mi się podobało i musiałam udawać i się przy nich hamować. Myślę, że niestety przez to nauczyłam się ukrywać swoje prawdziwe emocje, czyli tak jakby kłamać. Najgorzej, gdy mi się któraś dziewczyna naprawdę mocno podobała, wtedy nie byłam w stanie mieć z nią normalnych relacji koleżeńskich, bo głupiałam przy niej jak faceci głupieją przy wyjątkowo pięknych kobietach. =========================> Mit nr 2 "Homoseksualizm to nie choroba, bo WHO wykreśliło to z listy chorób" NIEPRAWDA, ARGUMENT Z DUPY Nawet w atmosferze wielkiej tolerancji często łapię się na tym, że mając myśli erotyczne względem jakiejś dziewczyny po prostu czuję, że to jest nienormalne. Co do WHO - wykluczyli homo z listy chorób po głosowaniu. Fantastyczna metoda instytucji naukowej, nieprawdaż? =========================> Mit nr 3 "Lesbijki są brzydkie" PRAWDA Nie zawsze, np. można trafić na normalnie wyglądającą biseksualistkę, ale - w przytłaczającej większości z lesbijkami coś jest nie tak, i to wyraźnie. Lesbijki nie lubią się malować, a jeśli już to dziwacznie. Tak samo się ubierają. Zazwyczaj nie czują się kobieco, więc też nie ubierają się atrakcyjnie. Mogę z całą odpowiedzialnością stwierdzić: LESBIJKI MI SIĘ NIE PODOBAJĄ, jedynie HETERO i niektóre BI. =========================> Mit nr 4 "Homofobia" Homofobię nasilili sami geje i lesbijki uczestnicząc w paradach i wmawiając ludziom, że homoseksualizm jest czymś normalnych. =========================> Mit nr 5 "Homo to takie samo zboczenie jest pedofilia czy zoofilia" NIEPRAWDA Homo to nie tylko pociąg do tej samej płci, to też zdolność zaangażowania się emocjonalnego wobec tej przedstawiciela/lki tej samej płci. Pedofil czy zoofil nie angażuje się emocjonalnie tylko realizuje swoje egoistyczne potrzeby erotyczne. =========================> Mit nr 6 "Lepiej żeby dzieci były wychowywane przez homo niż alkoholików lub w ogóle" Może i dziecko będzie miało absolutnie wszystko co mu potrzeba - ale W DOMU. Poza nim będzie miało ciężkie życie. Dlaczego np. samotni ludzie nie mają prawa do adopcji? Bo żeby odpowiednio wychować dziecko potrzeba mężczyzny i kobiety, w związku.

Gość endecja
dobra, a teraz wypierrdalaj jeebany homosiu 🖐️

Gość m djkcbu3w
tak sie sklada ze niewile mnie to obchodzi.toleruje i rozumiem ze ktos ma inne potrzeby badz punkt widzenia niz ja.nie przeszkadza mi ze ktos ma inna orientacje sexualna nie potepiam itd.co do dzieci sadze ze zarowno para lesbijek jak i gejow moze dobrze wychowac dziecko,zapewnic mu milosc itd ale jednak nie powinno to byc dozwolone ale tylko ze wzgledu na dobro dziecka gdyz ludzie sa zwyczajnie podli i beda takie dziecko szykanowac.i to nie wina tej pary ze dziecko bedzie szykanowane tylko wscibskich i podlych ludzi ktorzy beda dziecko zwyczajnie wysmiewac i dreczyc psychicznie.nie ma znaczenia jaka sie ma orientacje badz jaka sie tworzy pare-hetero czy homo.jesli jest sie odpowiedzianym czlowiekiem kochajacym to dziecko mozna je dobrze wychowac nawet bedac homo.ale w naszym zaklamanym i wscibskim spoleczenstwie lepiej zeby dzieci nie mialy rodzicow homo.