Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość yesyesyeeessss

czy czarne farbowane włosy to..

Polecane posty

Gość yesyesyeeessss

obciach? słyszałam, że takie włosy są uważane za brzydkie, wyglądają sztucznie itd natomiast ja przez wiele lat farbowałam na czarno (naturalnie średni brąz) i zawsze w tych czarnych wielu facetów mnie podrywało, zwracało mi uwagę na to, że mam piękne włosy itd naprawdę później dwa lata miałam naturalne, po czym zafarbowałam (ale takim szamponem zmywalnym) i od razu faceci zaczęli mnie podrywać kolor już się zmył ale jak to jest? kobiety mówią, że czarne włosy farbowane są brzydkie ale jakoś faceci wielokrotnie pokazali mi, że jest inaczej to jak to jest, jakie macie zdanie? (dodam, że nie jestem typu kozaczki, mini, tipsy, a zwykłą zadbaną kobietą, żaden dyskotekowy typ, żadne solarium) czy zafarbować włosy na czarno? zastanawiam się

Gość yesyesyeeessss
no cóż właśnie też tak myślę, że wiadomo że włosy są farbowane, jeśli ktoś ma kruczo czarne włosy ale przecież pasemka też są sztuczne a wiele osób nosi

Gość bez logowania
Jeśli nie jest połączony z solarium, tipsami itd. to jest ok. Ja też przez długi czas farbowałam i wszyscy sądzili, że to naturalne i wszystkim się podobało :) Ja mam ciemną oprawę oczu, więc dobrze się komponowało.

Gość dfhgfdhfdhfhytgftg
jaki masz kolor oczu?

Ja mam czarne choc mialam i brazy i blondy i uwazam ze to zalezy jakie komu pasuja. Ja dobrze sie w nich czuje i kazdy mowi ze ten kolor pasuje mi najbardziej. Pasemka, balejaze itd tez sa sztuczne a mimo wszystko wiele osob je robi. W dzisiejszych czasach malo ktora kobieta ma naturalny kolor

mi sie zdaje że wszystko zależy od samopoczucia w danym kolorku Jeżeli sama sie czujesz bardziej atrakcyjna w czarnych włosach to tak też Cie postrzegają inni Ty masz sie czuc dobrze Zafarbowała bys np na rude gdyby 8 na 10 facetów powiedziałoby że bedziesz wyglądać swietnie? a sama bys sie sobie nie podobała?

Gość yesyesyeeessss
nie nie nie chodzi o to by się podobać facetom ja mam męża i mu wystarczy że się podobam sama czuję się dobrze w czarnym ale niestety ciągle słyszę od miłych "koleżanek" że czarne to brzydkie, nienaturalne a mnie się wydaje, że mi było świetnie w czarnych tekst o facetach napisałam po to by zwrócić uwagę, że im się to jednak podoba i nie wygląda dla nich to brzydko tylko tak moje koleżanki mówią wkółko jak wspominam o powrocie do czerni sama nie wiem nie chodzę na solarium oczy mam jasno niebieskie nie jestem typem kobiety paniusi, wręcz przeciwnie ubieram się raczej w sukienki, spódnice (ale nie eleganckie, szpilki itd bardziej np baleriny, japonki, indyjski styl,ale bardzo idealny, żadna skrajność) zdarza mi się nosić glany chyba najlepiej czuję się w czerni

Gość yesyesyeeessss
chodzi mi o takie włosy takie zawsze nosiłam http://www.google.pl/imgres?imgurl=http://www.soundbase-online.com/wp-content/uploads/Image/200710/TARJA%2520TURUNEN_Foto01.jpg&imgrefurl=http://fushigi-dark.blog.onet.pl/1,AR3_2008-03_2008-03-01_2008-03-31,index.html&usg=__ELK33r7myM82BXw-gwNyxctxPN8=&h=534&w=400&sz=18&hl=pl&start=0&zoom=1&tbnid=hCVZxPueXOF7nM:&tbnh=170&tbnw=120&prev=/images%3Fq%3Dtarja%2Bturunen%26um%3D1%26hl%3Dpl%26sa%3DN%26biw%3D1259%26bih%3D624%26tbs%3Disch:1&um=1&itbs=1&iact=hc&vpx=537&vpy=61&dur=250&hovh=259&hovw=194&tx=141&ty=139&ei=Th0vTdWSNNX_4Abi6uD0CA&oei=Th0vTdWSNNX_4Abi6uD0CA&esq=1&page=1&ndsp=22&ved=1t:429,r:3,s:0 w ogóle wyglądam prawie identycznie jak ona, też mam rockowe nastawienie do życia wszyscy mi zwracali zawsze uwagę, że wyglądam jak wokalistka nightwish ostatnio mam brąz, włosy do ramion i czuję się nieswojo eee chyba wracam do swojego "naturalnego" czyli tego co kiedyś wyglądu :D

Gość juz to tu pisalas
tzn wiesz co?powiem Ci tak jeżeli ta czerń pasuje do twarzy i dziewczyna ma jako taki styl - to będzie dobrze. ale jak widzę te wiesniary takie z czarnymi łbami to patologia.tu kiedys była taka jej zdjecie hmm nicola jakaś,nie pamiętam nicku ale porazka. niektorym pasuje :) taki kruczo-czarny,ale nie granatowa czerń :O

Gość gfbsbswr
takie wlosy sa max sztuczne, tak samo jak platynowe blondy, niestety faceci leca na sztucznosc, nie zauwazylas...? pytanie tylko jacy faceci...

Gość yesyesyeeessss
nie właśnie wyglądam prawie identycznie jak tarja turunen wszyscy mi to mówią i właśnie długi czas nosiłam długie czarne włosy nie ubieram kozaczków, lateksów, nie noszę tipsów itd :P

Gość yesyesyeeessss
no widzisz nie chodziło mi o facetów o których myślisz a o fajnych wartościowych mężczyzn zresztą nie będę tego tłumaczyć powtarzam poraz kolejny nie chodzi mi o styl typu czarne włosy, mini i solarium

Moim zdaniem czarne wlosy farbowane są bardziej naturalne niż te wszystkie blond tlenione, przynajmniej mniej sie wyróżniają. Bo w naturze ludzie mają czarne włosy ale platynowo biale naturalnie nie rosną.

Gość gfbsbswr
jak to platynowe nie rosna? kruczoczarnych w naturze tez za wiele nie spotkasz :o

Bardzo jasne blondy owszem są ale rzadko spotykane naprawdę rzadko, ale platynowe nie rosną naturalnie. A japończycy i chińczycy to jakie mają wlosy? Raczej czarne, i afroamerykanie.

Gość dlaczego niektóre z was
obciach , jezeli nie pasuja do karnacji, oprawy oczu ( podobnie jak z bolndem ) - a w większosci przypadków nie pasuja :P

Gość gfbsbswr
afroamerykanie i chinczycy ni emieszkaja naturalnie w europie. autorka tez raczej nie jest innej rasy niz biala. a chociazby norwegowie maja naturalnie bardzo jasne wlosy i jasna oparwe oczu, sama znam multum osob ktore maja naturalnie blond-platynowe wlosy,brwi,rzesy

Tak to chyba albinosow znasz. są wyjątki i czarne i blond, mojego znajomego ojciec ma kruczoczarne włosy a jest Polakiem. najbardziej popularne i tak szatyn brunet.

Gość taka normalna dziewczyna
nie patrz na to co podoba się innym tylko czy Tobie się podoba i to Ty masz się dobrze czuć w kolorze włosów choćby był on różowy czy zielony....

Nie wiem, dlaczego, ale wydaje mi się, że to zależy raczej od tego, czy jakiejś osobie w ogóle pasują takie czarne, farbowane włosy. Bo na przykład w klasie mam dziewczynę, która farbuje sobie włosy na czarno i muszę powiedzieć, że to wcale u niej sztucznie nie wygląda, a wręcz przeciwnie. Podkreśla jej urodę, ogólnie wygląda naprawdę bardzo ładnie. Z kolei jednak, kiedy widzę dziewczynę niezadbaną, BLADĄ, która do tego się nie wysypia i wygląda jak chodzący kościotrup... Wtedy mam wątpliwości, czy czarne włosy nie wyglądają sztucznie. Czy też kiedy widzę dziewczyny, które po prostu chciały zafarbować sobie włosy, ale nie miały pomysłu to wzięły sobie czarną farbę i dawaj. I później zastanawiamy się, czy czarne włosy nie wyglądają sztucznie... Tak, więc... Jeśli faceci lecą na Ciebie za sprawą tych pięknych włosów to farbuj śmiało! Jeśli tak jest to pewnie jesteś w grupie tych dziewczyn, którym ten kolor jak najbardziej pasuje, a mężczyźni to przecież wzrokowcy :)

A, chciałabym jeszcze dodać coś istotnego :) To, czy zafarbujesz sobie włosy na czarno to musi być tylko i wyłącznie Twoja decyzja, a nie, że Ty pójdziesz za sprawą tego co Ci napisaliśmy na kafeterii, czy coś ;) Pamiętaj, że musisz sobie odpowiedzieć na pytanie, czy czuć się będziesz tak dobrze :)

Gość Viciu73
podrywali Cię bo chcieli Cię przelecieć; równie dobrze mogłabyś być łysa