Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość TruskawkaCzerwona27

Ale jestem WKURWIONA na mojego faceta!!!! Najchętniej to bym się już do niego

Polecane posty

Gość a1s2d3f4g
dobrze zrobiłaś, niech poniesie konsekwencje szczeniackiego zachowania, jak masz mu zaufać w przyszłości budować związek jak on flirtuje sobie z małolatami na czacie?? to samo bym zrobila.. wroci jeszcze na kolanach!!!!

Gość poradzę, co mi tam
oj, też to przerabiałam jestem pewna że gdybyśmy mogły dowiedzieć się o kontaktach internetówych naszych facetów to 90% związków poszłoby sie jebać... I myśłe ze nie przesadzam Co kolwiek skurwiel by w domu nie miała i w jakim niebie by żył to praie kazdy bedzie szukał wrazen:o "opisz mi siebie" az mnie kurwa zatrzęsło...

Gość kot13
a po co z nim jesteś? przeciez nie jesteś jego zoną- to głupie jest- bez urazy. Po co się wkurzać? Jesli nie godzisz się na taką relację - zakoncz ja. A jak zajdziesz w ciążę i on cię zostawi dla panny z gg co zrobisz? Po co sobie robić problemy

Gość poradzę, co mi tam
ja swieta nie jestem bo też mi sie zdarza prowadzić rózne rozmowy na gg, z tą róznica ze po pierwsze nie szukam facetów (obcych!!!) tylko rozmawiam ewentualnie z kolegami lub znajomymi, a po drugie te rozmowy nie mają zabarwień erotycznych Zdarzało mi się pofliftowac, ale największy grzech to był kiedy napisałam facetówi że "cudownie mi się z nim rozmawia" a nie:" opisz swojego fiuta" Faceci to załośni skurwiele!!!!!!

Gość dobrze zrobilas
niech pisze, niech dzwoni - ale przez kilka tygodni!! a nie dni :o co to za usprawiedliwianie, ze TYLKO DZISIAJ, TYLKO RAZ - a po co ten raz??????????? zaczelo mu sie nudzic dzisiaj akurat? szukal odskoczni? po co mu jej zdjecie i jej opis, no po co???? co to za zart, co to za zabawa?? bo ja nie rozumiem? jego kobieta w pracy a on niech sobie ksiazke poczyta, albo film obejrzy, albo na spacer idzie a nie z jakas panna na czata - czego szukal? wrazen? no to ma wrazenie!! :D

jeżeli na początku związku powiedziałaś czego sobie nie życzysz, a on to zaakceptował, to teraz czas zacząć słowa wdrażać w czyn, uważam, że dobrze zrobiłaś niestety miłość to takie pęta, z jednej strony kochasz gada, z drugiej masz swoje zasady i nie chcesz ich łamać, bo w końcu na co byłyby wcześniejsze ustalenia? słowa na wiatr? trza mieć jaja, trudna decyzja Cię czeka

Gość poradzę, co mi tam
Kochana, musiałabyś sie urodzić pod gwiazdą betlejemską żeby mieć takiego farta, zeby trafić akurat na jego pierwszą i jedyną rozmowę :) Najgorsze jest to że robią z nas z żywe oczy totalne idiotki myśłąc ze jesteśmy uposledzone umysłowo i uwierzymy w takie pierdolenia Zaręczam Ci że to jego ulubione zjęcie kiedy Cię nie było w domu, nie ma się co czarować... Jest oczywiście szansa że teraz sie wystraszył i przestanie

Gość kot13
przecież tych ludzi nic nie łączy, w każdej chwili mogą zakonczyć relację.

Gość poradzę, co mi tam
myslę że łaczy ich (przynajmniej ją) UCZUCIE to nie takie znowu nic...

Gość kot13
wolni ludzie przecież nie muszą uciekac się do romansowania- mogą poderwać kolejną pannę. Ten mężczyzna chyba nie ma poważnych planów związanych z autorką-chyba jest z nią z wygody(obiadki, seks, zabawa w domek) nie oferując nic poza wspólnym mieszkaniem.

Gość TruskawkaCzerwona27
On chyba się wściekł:o. Nie daje mi spokoju, non stop wydźwania i pisze:o.

Gość a to tak trudno
wylaczyc komorke?

Gość fgbgfhfh
co masz robic? rozstac sie. jak mozna sie tak ponizac i wybaczyc takie wybryki? albo jest wiernosc albo nie ma. szuka wrazen? juz mu nie starczasz? juz nie jestes takim swietnym skarbem,ze szuka innego ? co on robi na czacie w ogole?:O EEEEEEe, pizda a nie facet. ja takiego przejawu niewiernosci i debilizmu bym nie wybaczyla.

Gość TruskawkaCzerwona24
Wyłączyłam komórkę. Z jednej strony bym mu wybaczyła, bo go kocham. Ale z drugiej strony, straciłam do niego zaufanie, nie wiem czy robił tak wcześniej, czy to zdarzyło się tylko ten jeden raz-tak twierdzi:o. A bez zaufania to już nie jest związek, za każdym razem gdy usiadzie do komputera ja będę się zastanawiała czy nie romansuje znów z jakąś babą:o, a te myśli mnie wykończą... Wiem jedno na dzień dzisiejszy nie ma wybacz.

Gość Panienka_Z_Okienka;)
truskawko czerwona;) nie masz co sie załamywac moj maz pisze z roznymi idiotkami na gg bierze sobie z czata numery na czacie tez przesiaduje ale ja tragedii z tego nie robie bo to DLA ZARTOW on zawsze przy mnie to robi bo zawsze jestem w domu bierze od nich zdjecia i sie smiejemy wypisuje im glupoty a na koniec:jaja sobie robilem z ciebie zonka obok siedzi i sie smieje' i tyle czemu od razu go skreslasz moze naprawde sobie dla zartu pisze albo dla zabicia czasu?to wcale nie oznacza ze cie nie kocha albo ze zdradza;pja na poczatku tez sie wqrwialam i powiedzialam mu:skoro ty mozesz to ja tez i pisalam z roznymi kolesiami ale on pozniej zawsze czytal co pisze i wiedzial ze to dla smiechu;)

Gość a ty wyżej
naprawdę nie widzisz różnicy?? wy piszecie razem a nie w tajemnicy przed sobą no to chyba zasadnicza różnica!!

Gość TruskawkaCzerwona27
Chodzi o to że on pisze ale w tajemnicy przede mną:o, a to już jest różnica. Ja tego mu tak łatwo nie wybaczę, o ile wogóle to się stanie:o. Włączyłam na chwilkę tel, a tam 18 połączeń nieodebranych i 8 sms-ów, z prośbą o wybaczenie, czy o rozmowę:o. Widocznie żałuje. I dobrze...ja nie odpisuję ani nie mam zamiaru odbierać tel:o

Gość Panienka_Z_Okienka;)
truskawko ale na poczatku moj tez w tajemnicy pisal to naprawde nie musi niczego oznaczac

Gość gość
Ja jestem 100% lesbą. Wychowaną przez 2 lesmatki mającą 3 siostry. (Urodziły się czworaczki wielojajowe. I co nas mamusie nauczyły.W wieku 7 lat pokazały nam to mówiąc byśmy to sobie dobrze zapamiętały i zastosowały w życiu a będziemy super szczęśliwe. Posłuchałam zakochując się w Amelii i imię żałuję. 1 Nigdy nie dotykaj facetów więcej to niezbędnie konieczne 2 Nie rozmawiaj więcej niż to niezbędnie konieczne. 3.Ostra riposta na każdy podryw przez faceta. 4.Żadnych zaproszeń lody kino itp. 5.Jeśli już gadasz z facetami nie wież w żadną obietnicę. 6.Jeśli masz już w tę obietnicę uwierzyć ma ona nie dotyczyć "Nas jako związku" 7.Jeżeli normalnie potrzebujesz np. 5 poprawnie wykonanych zadań by zaufać.to w wypadku każdego faceta zrób 5^3 czyli 125. 8 w wypadku złamanego zaufania Niszcz mu życie bez litości 9 Skup się na dziewczynach. 10.Popatrz na rzeczy które czasami mogły ci przeszkadać jak np. Mówienie bez przerwy o lakierze o szpilkach,chodzenie po galeriach. Jak na zaletę. Przynajmniej jest milsza niż zdradzający cię kolega. 11.Posiadanie koleżanki ma ponad 80 zalet. Zastosuj to zamiast faceta. A nie pożałujesz

Gość gość
Nic tu nie pomoze,oni wszyscy to robia bo wystarczy nacisnac klawisz,i juz panienki same sie pchaja,takie czasy .ty robisz mu niespodzianki-obiadzik, a on tobie niespodzianki -dziewczynki Nie upilnujesz go ,pozwol mu ale niech on tobie tez pozwoli na takie zarty ,ty tez sobie mozesz pozartowac -niech posmakuje .

Gość gość
Sprawdz mu laptop, on napewno pisal z innymi, dla pewnosci sprawdz, zbierz informacje i zadecyduj. Niestety będzie robil to dalej, również umawial się w realu.

Gość gość
Teraz to on już ma żonę Grażynę.!