Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość TruskawkaCzerwona27

Ale jestem WKURWIONA na mojego faceta!!!! Najchętniej to bym się już do niego

Polecane posty

Gość TruskawkaCzerwona27

nie odezwała:o. Nienawidzę tego cholernego gatunku! Chyba zostanę singielką do końca życia:o. Mam się męczyć to lepiej kopnąć w dupsko:o. Nosz Kurwaaaaaa!:o

Gość czesto tu sie wypowiadam
a co ten egzemplarz zrobil?

Gość drapaczka
a cóż poczynił??

Gość ewella2
co tym razem? Napisz coś więcej

Gość TruskawkaCzerwona27
Napierdala na gg z jakąś pizdą!!! Przyszłam z pracy wcześniej, chciałam mu zrobić niepodziankę, zrobiłam zakupy, miałam przygotować dobry obiad. Wchodzę, patrzę a ta menda siedzi przy kompie i klika sobie z jakąś wrrr pizdą:o. Zdążyłam przeczytać- opisz mi siebie skarbie:o, albo wyslij zdj:o. Nosz Kurwa! Zrobiłam mu awanturę, oczywiście tłumaczy że to tylko żarty itp. Ze nic go z nią nie łączy:o. Myśli że ja głupia jestem i uwierze. Myli się.:o Ale jestem tak WKURWIONA że masakra! Nie wiem co mam zrobić, wiem jedno- że już nie będzie tak jak kiedyś:o.

Gość czesto tu sie wypowiadam
jestes zona czy ten padalec jest tylko wspollokatorem z funkcja seksu?

Gość ahahahahahahaaaaa
"z funkcja seksu" :D rozbrajaja mnie co niektorzy tu na kafe :P

Gość ewella2
powiedz mu , że od teraz Ty też zaczniesz sobie tak "żartować" przez gg z obcymi facetami- jemu wolno a Tobie nie?

Gość w 100%
masakra strata czasu, zostaw go 🖐️

Gość drapaczka
ja bym takiego kolesia nie chciała niech pocałuje cie w doope:-D nie przejmuj sie ten koleś to jakaś menda najarany jeszce nie dorosnięty chłopczyk który podnieca sie ze pisze z jakas lala jesli tak traktuje wasz związek to spodziewaj sie ze umówi sie z taka na mały numerek znajdz sobie powaznego kolesia nie wierz w kity ze to dla zartów jeski chłopakowi zalezy na dziewczynie kocha ją i szanuje to w takie cos sie nie bawi

Gość nie chce mi sie logować
'jestes zona czy ten padalec jest tylko wspollokatorem z funkcja seksu?' haha padłam, tekst warty zapamiętania :D

Gość zx zx zx zx zx
co za kretynki ! ale jak by kleczal w kosciele i sie modlił to było by dobrze , nie rozumie jednak z drugą , ze jestescie awersem tego z kim sie kontaktuje ?

Gość zx zx zx zx zx
badz cala mneta a nie bedzie takich sytuacji

Gość TruskawkaCzerwona27
Na szczęście nie jestem jego żoną:o. Jesteśmy razem 2 lata w tym od pół roku mieszkamy razem:o. Nigdy nie Wywinał mi takiego numeru(przynajmniej nic mi o tym nie wiadomo:o). A ja głupia mu ufałam, kocham tego debila, ale zaufanie do niego straciłam:o, dobrze się o to postarał:o. Jezu jaka jestem Wkurwiona!:o.

Gość TruskawkaCzerwona27
I to nie jest jakiś dzieciak, a facet 31 lat:o. Całkiem już mu odbiło, chyba miał za dobrze.:o. Aż się boję pomyśleć z iloma już pisał, pod moją nieobecność, i czy się w realu nie spotykał z tymi lafiryndami:o. Muszę ochłonąć, wyjść się przewietrzyć, i pomyśleć co z tym(nim) zrobić:o. Jak on tak mógł?!?! Palant! A teraz łazi za mną i przeprasza:o. Ale nie ze mną te numery!

Gość Dorisssssssssss
Kochan bo to są świnie ! ja ostatnio zobaczyłam, że mój piszę do swoich "koleżanek": " co tam słychać piękności " ? do innej że "masz piękne nogi mniam mniam" aa i do swoich byłych dziewczyn, z którymi ciągle ma kontakt przez komunikator wypisuje, że chciałby się spotkać. Jedna się teraz rozwodzi a on jest jest doradcą. Pisze żeby się rozwiodła bo kto jak kto ale ona zasługuje na szczęście. I wiesz co gnida z niego i nie planuje z nim przyszłości. Jestem na etapie wyrzucania go z mojego życia. Tylko jest na tyle głupi, że tego nie rozumie i ciężko jest się go pozbyć ! Nie mam już pomysłu jak to przetłumaczyć

Gość Dorisssssssssss
miało być jak mu to przetłumaczyć.

Gość TruskawkaCzerwona27
już wiem, nie dam mu przez miesiąc dupska to może się uspokoi

Gość czesto sie tu wypowiadam
ja nie moge.Normalnie sikac mi sie chce ze smiuechu nad tymi gnidami. Gnidy sie iska i trzeba gowno zabic i zapomniec. Autorko, nie daj sie bo teraz Cie uglaska i bedzie myslal, ze juz jest w niebie. Nie warto.Nalezy glonojada zniszczyc, wyrzucic na smieci, odetchnac i poszukac kogos normalnego. Jak sie nie uda lepszy wibrator na polce .Bez awaryjny , tylko baterie dokupisz i jedziesz. Na uj miec gnide w domu.

Gość TruskawkaCzerwona27
Podszyw:o. Dobrze że to moje mieszkanie. Jak on tak mógł? Faceci są pojebani:o.

Gość czesto sie tu wypowiadam
o ja Cie krece.I jeszcze byl na tyle glupi , ze na nie swoim terytorium uwodzil laski. No chyba bedziesz na tyle madra, ze wywalisz zdrajce ze swojej chalupy.

Gość TruskawkaCzerwona27
Oj nie ugłaska mnie, oj nie:o, nie ze mną te nr-y,jak już wcześniej napisałam. Mam nad nim przewagę, mieszka u mnie, będę chciała to walizki odrazu za drzwi. Dobrze się o to postarał, no co za menda cholerna, a takiego kochanego udawał:o, ciekawe jak długo już mnie tak oszukuje?:o. Nie mogę na niego patrzeć:o, nie wiem ale zaufania już nie odzyskan do niego:o. A wiem że bez tego ani rusz. Pojechał po bandzie na max:o. Ale ja się nie dam:o, choć będzie ciężko:(

Gość ewella2
nad czym tu jeszcze się rozwodzić? Niewyżyty burak niedojrzały do stworzenia i utrzymania związku musi dowartościować się pisząc na gg nawet nie mając pewności czy nie pisze z księdzem , który się podaje za super lalę. olej dziada.

Gość wmordejeza
a co on teraz robi? wyszedł ? przyszłas, zobaczyłas i co dalej?

Gość TruskawkaCzerwona27
Nigdzie jeszcze nie byłam, zaraz ide na spacer, muszę to wszystko przemyśleć:o. On teraz siedzi i ogląda tv. Łaził za mną i wsierał bajki, że to tylko żarty, że przeprasza. Że tylko mnie kocha, że ja jestem najważniejsza i to ze mną chce być:o, a z tą pizdą tylko takie niewinne żarty, i że tylko dziś z nią pisał, że poznał ją na czacie:o. Że to tylko jednorazowy wybryk, że już tego nie zrobi itp:o. Rzygać mi się chce od tych jego tłumaczeń:o. Ubieram się i idę się przewietrzyć, bo nie mogę na tą mordę patrzec:o.

wiesz na Twoim miejscu dałabym sobie spokój, albo odpłaciła tym samym... żeby wiedział jak to jest.

Gość pappa
to nie jednorazowy wybryk, on na pewno robi to od dawna, a pech , ze dzis wpadl. a czat pewnie erotyczny, pewnie macie kamerke i wspolnie umilali sobie czas. przykre, ale tez znalam takiego goscia, nie mieszkalismy razem, spotykalismy sie, domyslam sie, ze robil tak samo, a i wiek ten sam, szkoda slow. a taki porzadny...

Gość sprawdz na gg w archivum
Jak dlugo juz pisza .

Gość popros kogos albo wez
specjaliste, żeby mu gg, maila przetrzepal:)

Gość zostaw go.;;
Mieszka z toba i dlatego bedzie za toba lazil i przepraszal. Chata jest twoja to ty powinnas miec go w garsci nie on ciebie.