Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marika77

maż mnie zdradził, jestem w ciaży

Polecane posty

Gość marika77

Mam 34 lata, jestem mezatka od 9 lat, mam 6-letnia córeczkę no i maleństwo, które urodzi się na wiosnę..i wlasnie teraz, kiedy jestem w ciazy dowiedziałam się o zdradzie meża. On do wszystkiego się przyznał, chociaz utrzymuje cały czas ze to nic poważnegoa jednak podjał decyzje o wyprowadzeniu się. Zostawił mnie w takim momencie. Moje życie legło w gruzach, nie wiem co mam robic, mam tyle wątpliwości. Kocham go bardzo i chce walczyć o naszą rodzinę i nasze małżeństwo, które nie wydawało mi się nieudane. Wrecz przeciwnie, wspólne wakacje, ferie, wyjazdy na świeta, tyle cudownych chwil i wspomnieńNie rozumiem co się stałoOn mówi ze nie jest szczesliwy, ale nie mówi dlaczego. Przeprasza mnie, płacze ale się wyprowadza. Zapewnia ze będzie się nami opiekował ale co na odległość??? Nie wiem co mam robic..serce mówi żeby walczyc o niego a rozum zupełnie cos innego, mam przeczucie ze jeszcze mnie spotka przykrość z jego stronymógł poczekac z ta wyprowadzką do narodzin naszej drugiej córeczki, chciał mieć bardzo drugie dziecko. Jest cholernym egoistą i draniemporadźcie proszę co mam robic, jak nie zwariować???

Gość marika77
jak to zrobic?

Gość zx zx zx zx zx
trzeba było byc dobra zona , a nie taka jaką jestes

własnie o czymś takim dxzisiaj pisalam, banda durniów :O marika od kiedy zauwazylas dziwne zachowanie męża? do kogo on sie wyprowadza, do tamtej? jak dowiedzialas sie o zdradzie? kiedy ona miala miejsce? tom musi byc cos bardzo siweżego skoro chcial drugiego dziecka, ono sie jescze nie urodzilo, a wielmozny panicz sie wyprowadza