Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czy grube zawsze znaczy

czy grube zawsze znaczy nieatrakcyjne

Polecane posty

czy grube dziewczyny mają szansę na szczerą, prawdziwą miłość i mężczyznę, który nie będzie się ich wstydził? wypowiedzcie się szczerze.

up

up

Gość Gira od stołu
mają! No chyba, że są patologicznie grube, choć i takie mają swoich amatorów

Gość iryyss
gruba jeśli o siebie dba i ubiera się odpowiednio do tuszy to może być atrakcyjna... nawet lepsza od szczupłej...

Gość rgrbggbgb
ja mam 167cm, a waga od80-do85, nie jestem pewna...

Gość denerwuje mnie takie gadanie
Zadbana gruba kobieta może być fajniejsza od niejednej zapuszczonej chudziny... Ale bądźmy szczerzy - najczęściej jest odwrotnie No i gruba a gruba - jest różnicA

Gość mmmiiikkkiii
ja mam 148 cm, waze 75 kg i mam wspaniałego faceta.

a moze panowi powiedzą? a nie warchlaki ktore same przed soba chca sie wybielic?

Gość rgrbggbgb
hehe wybielic?? :D uszczuplic chyba? ja tam wierze w taka milosc, aczzkolwiek nie wierze ze mnie akura to spotka. dla mlodych jestem super kumpela tylko. interesuja sie mna facieci starsi kolo 40-stki, bo ci widza moje mlode balony :D warchlak warchlak warchlak moze kurde i jestem, moze tego sie wstydze, moze nigdy sobie przez to nikogo nie znajde, ale w zyciu nikomu nie dam tej saysfakcji i nie okaze jak mi z tym zle! :D

Gość gruby portfel nigdy nie jest
passe :classic_cool:

Moim zdaniem jak najbardziej. Jeśli taka kobieta dba o siebie, dobiera odpowiednie ubrania do swojej figury to może być naprawdę ładną kobietą. Zauważyłam, że wiele takich dziewczyn, przy masie, mają naprawdę bardzo ładną twarz :) Także wydaje mi się, że nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło.

nie nie nie nie nie nie nie kobiety niech sie wypowiedza mezczyzni to wszyscy zobaca.

Gość koijoi
praktycznie 90% osob przy tuszy jest w zwiazkach, wiec pytanie bez sensu.

mam kumpele ma 170cm, i okolo 85kg, jest wielka jak dla mnie gruba ale jakie ona ma powodzenie, szok, wlosy ma sliczne do pasa proste czarne, cera sniada, oczy zielone czarne oprawki, twarz sliczna, a jeszcze do tego jest przesymapatyczna, bije od niej cieplo na kilometra a glos ma slodki az do pozazdroszczenia, czyli gruba nie zawsze znaczy brzydka, facetow ona sobie wybiera,:-) KAZDA SZCZUPLA DZIEWCZYNA JEJ URODY ZAZDROSCI:D NA ULICY KOBIETY SIE ZA NIA OGLADAJA ; ZAWSZE SUPER UBRANA; AZ MNIE SCISKA JAK PATRZE NA jej elegancki wyglada,

nalewka ja mialam podbnie, znalam kiedys dziewczyne ktora miala dupsko jak szafa trzydrzwiowa ale byla tak seksowna ze nie moglam od niej wzroku oderwac, nie tylko ja. po pierwsze miala twarz aniola, blond dlugie wlosy, porazajaco blekitne oczy, zadbana, fakjnie sie ubierala i byla bardzo pewna siebie ale w pozytywnym sensie. i nie przejmowala sie swoja waga, swobodnie wyciagala sobie czekolade i jadla ja jak kanapke\;_)

Gość ja wole miec dziewczyne nie za
ladna z twarzy a chuda. dla mnie nawet jak nie ma ladnej twarzy a jest chuda to jest o wiele bardziej ladniejsza od tej grubeh z niby piekna twarzom.

Gość ona jest stara
wiec moze byc gruba

Gość aserts
a ja zauwazyłem ze grube sa tylko dziewczyny ponizej 170 cm wzrostu . Chyba nigdy sie nie spotkałem w swoim zyciu z gruba laska ktora ma 180 cm wzrostu .. Ale chyba wiem dlaczego . Wysoka gruba kobieta jest widoczna - i przypomina z tyłu faceta niestety , a niska gruba jest niewidzoczna bo takich pełno ...

znam kilka dziewczyn otylych --sa ladne z twarzy i tak sympatyczne ze naprawde zapadaja w pamieci --mozna z nimi porozmawiac na kazdy temat ,posmiac sie itp --nie jak te szczuple laseczki myslace ze sa ksieżniczkami -chyba ze spalonej wieży :)--idzie taka barbi przez miasto i patrzy na facetow jak na jakis podgatunek.

Gość mydło...
a ja mam gdzies co inni o mnie myślą i baaardzo żałuję ,że doszłam do tego dopiero teraz bo zmarnowałam kupe czasu na umartwianiu się nad swoją niedolą grubaski! :D

Gość i to tak dopiero wyglada kobie
ta! to jest ze zdjecia kobieta!

Gość takie chuderlawe tyczki
są mało seksowne :P

Gość tylko taka babka
jak ta ze zdjęcia zasługuje na równie 'zadbanego' faceta, z wyrzeźbionym ciałem, z gęstymi włosami, zadbanymi dłońmi, paznokciami :) a spotkanie takiego 'na ulicy' jest równie prawdopodobne jak znalezienie czystego, 100zł banknotu- owszem, zdarza się... ale jak często? ;)

Gość taka babka zasluguje na faceta
niewazne jakiego bo sie faceta po urodzie nie wybiera tylko kobiete.

Gość 75754
Bez względu na to jak ładną ma twarz tusza ją skreśla!!!!!!