Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość odzywka do paznokci11

Najlepsza odzywka na wzmocnienie paznokci?

Polecane posty

Gość gość
A wiecie coś na temat Gro Max z Inglota ? Znajoma polecała. Łykałam kiedyś tabletki ze skrzypu, zjadłam 3 opakowania i nic... A też chciałam zapuścić sobie pazurki, ale one niestety jak trochę wyjdą za opuszkę palca, to zaraz się łamią, rozdwajają :-( i trzeba obciąć na krótko :-( ...

Gość agatowa
U mnie sprawdziła się odżywka utwardzająca z diamentami z eveline, dzięki niej odzyskałam paznokcie, nic innego niestety nie było w stanie mi pomóc, warto ją wypróbować.

Gość pazurelka
Mysle, ze Total Action 8w1 z Eveline nie ma sobie równych. Ekspresowo wzmacnia paznokcie, przy czym nie podrażnia ich. To chyba jedyny kosmetyk, ktory dal dlugotrwaly efekt na moich pazurkach :)

Gość elzbietawuu
Ja zazwyczaj po ściągnięciu hybryd nakładam serum regenerujące Revitalum, ono sprawia, że paznokcie w bardzo krótkim czasie wracają do dobrej kondycji, są wzmocnione, nie łamią się, także polecam wypróbować.

Gość miroslawa45

Odżywki z eveline są bardzo dobre, jak moje paznokcie sa w gorszej kondycji, to przewżnie po nie sięgam, żeby je zregenerować. Moim zdaniem dobra opcja, jedne z lepszych odżywek na rynku w takiej niskiej cenie.

dla mnie odpowiedź jest prosta: 8w1 Total Action z Eveline 🙂 nie ma lepszej. Efekty są szybko widoczne, odżywka kosztuje koło dychy -same plusy 🙂