Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gfbsbswr

effaclar k, diacneal/triacneal,brevoxyl,acne-derm kto uzywal?

Polecane posty

Gość gfbsbswr

opiszcie jak na was dzialay, jakie macie problemy z cera, po jakim czasie dzialaly itd a jesli ktos uzywal kilku z nich to nie porowna ktory na co lepiej dziala.

Gość zla zla zla zla zla zla
Ja uzywalam diacneal, brevoxyl i acne-derm mam cere tradzikowa, mieszana 1 fajnie mi buzie z krost wyczyscil, zluszczal ale i tez wysuszal 2 strasznie mi zluszczyl, chodzilam jak poparzona;) i tez troche zniknely mi krostki ale nie az tak jak po diacnealu:) 3 wybielil mi fajnie przebarwienia ale nie schodza po nim krosty:) wiec moj nr 1 to diacneal lecz on nie usunal mi przebarwien ot tyle chyba:)

Gość gfbsbswr
dzieki wielkie, wlasnie ja tez mam zamiar uzywac acnederm i diacnealu na zmiane.

Gość zla zla zla zla
wiesz, radzilabym nie uzywac i tego i tego bo to sa za duze kwasy, najpierw radzilabym wyleczyc krosty diacnealem, moze uda Ci sie tak jak mnie a pozniej acne derm po jakich ok 2-3 tygodniach niech buzia troche odpocznie po tych kwasach;)

Gość gfbsbswr
tylko rpoblem jest taki ze diacneal dosc slabo na mnie dziala, tzn niby sie luszcze ale ogolnie slabo sobie radzi z moja skora, tradzik, tradzikiem ale zalezy mi na wybieleniu przede wszytkich blizn,ciemnych plam po ropnych syfach,dlatego mysle, ze na zmiane bede uzywac i D i AD a miedzy nimi nawilzanie ps juz uzywalam i jednego i drugiego, w odstepach czasu, solo niewiele mi pomogly.

Gość zla zla zla zla zla
to na przebariwenia polecam No-scar, mniej inwazyjny ale potrzeba czasu troche;)

Gość fbzdgeda
no ale ja nie chce mniej inwazyjnego, potrzebuje do czerwca poprawic stan cery :D