Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość meszugene

Profil na NK - zwyrodnialec ktory dla zabawy urwał psu głowę!!

Polecane posty

Gość łałałała...
gdzie o tym pisze??

Gość meszugene
Wojtek Borowy Lipnica Mała

Gość potrzebna każda złotówka
wklej linka porządnie

Gość meszugene
wpiszcie sobie w google - zwyrodnialcy ktorzy urwali psu głowę mnóstwo tego ten pies, ktorego przywiazali do auta i ciągneli dopoki nie urwali mu głowy to husky

Gość meszugene
on jeden z tych trzech zakładam ze nie ma internetu w koncu mieszka w jakims bżdziszewie ale za jakis czas bedzie mógł przeczytać zyczenia od internautow moze w pierdlu tam ponoc net jest :o

Gość kocham pieski i to bardzo
Myślicie, że te petycje coś dadzą i dostanie wyrok? Ja mam nadzieję, że tak, chociaż znając polskie prawo i ustawę o ochronie zwierząt... :O To jest nie do pojęcia, że polskie prawo nie chroni w ogóle zwierząt, własnie przez to ludzie tak traktują zwierzaki, bo czują się bezkarni :O potrzebna jest nowelizacja

Gość lalka chucky.
fajnie mu napisałem na profilu ?

Gość meszugene
nie petycje niewiele mogą pomóc ale presja społeczna moze uczynić wiele mysle że ten śmieć jest juz wyalienowany nie tylko w gminie ale własnej rodzinie chociaz pewnie tez patologia :o ale moze nie cała rodzina taka jest

Gość 11111111111111222222
tez mu napisalam kilka milych slowek................ ehhhhhhhhhhhhhh.................

psy to szkodniki ale racja, jak już je uśmiercają to niech to robią humanitarnie 🖐️

Gość meszugene
podbiję bo pilne

Gość okropny...f
tfu

Meszugene Ja mam nazwiska tych oprawców i ten się nazywa chyba (podkreślam chyba) Piotr Borowy. Drugi to Krzysztof Tomczak a trzeci ( to już absolutnie na bank) Piotr Kidoń. Mają mieć proces w Nowym Targu.

Ale w internecie podobno krąży konkurencyjna petycja, w której żąda się kary pracy społecznej w schronisku dla zwierząt

Gość tutek-srutek
no nie wiem, czy podawanie danych do publicznej wiadomosci, nawet w dobrej wierze, nie jest przestepstwem... Nawet w gazetach nie podaja nazwisk przestepcow przed wyrokiem. Ludzie, troche ostroznosci i wyobrazni

jakiś debil z lipnic fredi kruger widać ma ochotę wykłócać się z całą bandą wściekłych ludzi takich jak my... lub też ktoś sobie robi jaja. no cóż :P

Gość do kamieniołomu z nimi
na całe zycie o suchym chlebie i wodzie. A nazwiska podane to dobra rzecz, niech ludzie wiedzą z kim mają do czynienia.

Gość widzieliscie to
nie kumam po co paplacie tak wkolko moze ktos kto mieszka podjedzie i mu nogi z dupy powyrywa zamiast gadac juz mnie to gadanie meczy :-0

Gość meszugene
Bez sensu przeciez to mieszkancy Lipnic ujawnili dane tych śmierdzieli Co do pracy w schronisku, wątpie, zeby sąd zatwierdził taki wyrok Dyrektorzy schronisk nigdy nie zgodziliby sie na to zeby takiego śmiecia przyjąc jako pracownika

nie chce mi się zaglądać na te profile ale tak ogólnie radzę uważać, bo możecie ładnie komuś nasrać w życiu tak jak tamtemu gościowi z dolnego śląska którego omyłkowo wzięto za autora filmiku z kotem 🖐️

Przede wszystkim trzeba zacząć się domagać zmiany prawa na bardziej restrykcyjne. Im łagodniej prawo traktować będzie takie przypadki, tym będzie większe poczucie braku sprawiedliwego zadoścuczynienia - i rzeczywiście może dojść do linczu... Tak (niestety albo stety) ludzie reagują na bezkarność zła. Kara musi być proporcjonalna do winy. Za wyrządzenie tak wielkiej krzywdy istocie zywej dwa lata to moim zdaniem za mało.