Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość frcrdft

mezczyzna powinien miec prawko i samochod nawet Tico

Polecane posty

Gość frcrdft

ale auto...Facet powyzej 24 roku zycia co nie ma auta to z reguly nie odpowiedzialny szczeniak(wiem to z doswiadczenia)z reguly stwierdza ze nie potrzebuje auta bo auto ogranicza wolnosc piwa sie niemozna napic,mama by go angazowala zeby jej zaltwial sprawy(autentyczne powody)samochod kupi sie juz za pare groszy i nie chodzi tu a aspekt materliany. Odpowiedzialny facet ma samochod i jest to dla niego wazne. Chociazby po to zeby zapraszajac kobiete na kolacje nie odprowadzal ja o 24 na przystanek w mrozy 20stopniowe...albo nie wsadzal do taksowki z obcym facetem srodku nocy.Ci co nie maja auta to egoisci i szczyle...nieodpowiedzilane dzieci Wiem bo sama mam 25 lat i mam auto(stare ale jezdzi)i spotykalam sie z facetami(wcale nie biednymi co prawka nie mieli)pili piwka luzacy...i wcal im brak prawka nie przeszkadzalll za to fakt ze ja mam bardzo sie przydawalll

Gość tygtf
!!!!najgorsze ze oni uwazaja ze kobieta chce odpowiedzialnego faceta to jest materialistka a ja powtarzam niech to bedzie TICO..ale niech ja wiem ze mezczyzna jest ulozony i powazny wie ze to ulatwia zycie...itp...

Gość nigdy bym sobie czegoś takiego
paranoja jakaś - co ma wspólnego odpowiedzialność z posiadaniem prawa jazdy i samochodu??? Równie dobrze taksówkę może ci zamówić jak sama samochodu nie posiadasz. Dziwne podejście do życia. Typowa blachara

Gość jorpelor
"Chociazby po to zeby zapraszajac kobiete na kolacje nie odprowadzal ja o 24 na przystanek w mrozy 20stopniowe...albo nie wsadzal do taksowki z obcym facetem srodku nocy." nie dosc ze materialistka to i egoistka :D Aż mi cie żal, serio.

Gość co chcesz od TICO
ej co chcesz od TICO????? ja mam TICo uważaj sobie !!! :)

Gość tygtf
nic nie chce od tico jest niezawodne..:)bo sama od niego zaczynalam:) chodzi mi o podejscie do zycia...Tylko szczyle nie chca prawka bo nie cha zobowiazan nie chca mamie przywozic zakupow..nie chca nie moc napic sie piwa....itp..(realnia i autentyczne arumenty mezczyzn)A to ze np czasmai dziecko jest chore i potrzebny jest facet co je zima zawiezie do lekarza....to tego juz pod uwage nie biorą. Jaki materializm?ja mam swoje auto...ale mam doswiadczenie z takimi facetami...Mowie to moze byc stare auto warte tys...ale niech ma

Gość tygtf
jorpelor-jezeli ty zapraszasz kobiete na impreze i wnocy ja zostawiasz na ulicy albo powalasz by marznela zimą na jakims zadupiu...to my nie mamy o czym rozmawiac bo ty jestes inna ta niewlasciwa szczeniacka kategoria

Gość tygtf
taksowka w nocy to wydatek 40zlotych..!zwlaszcza ze panowie tacy na imprezy chcą chodzic raz w tygodniu..Wiec sa nieodpowiedzialni i nie szanuja pienidzy jezeli mieliby placic za taxi ale z reguly takie szczyle i ta kategoria mezczyzn napewno kobiety w taxi nie wsadzi

Gość do tygtf
Jestes pojebana. Nie kazdy facet potrzebuje na stale samochodu. Np moj kolega od dwoch nie ma samochodu bo do pracy ma rzut beretem, w ktorej siedzi do 19 codziennie!!!! Sklep ma pod nosem! Zarabia bardzo dobrze wiec stac go na taxe w weekend aby pojechac na wieksze zakupy.. byloby glupota na jego miejscu trzymanie samochodu w garazu codziennie przez caly tydzien bo onm po pracy niema juz sily na nic i uzywanie go tylko w weekend jestes durna i pusta debilka:P znam wielu facetow bez samochodu i sa super

Gość ale to juz byloo
rozsmieszasz mnie :D sama jestem kobietą i twoje argumenty w ogole mnie nie przekonuja :D oceniac kogos po tym czy ma auto czy nie - no zaraz sie posikam :D

Gość tygtf
to sa argumenty na podstawie mojego doswiadczenia..ja nie mowie o przypadkach jak te powyzej ja mowie o argumentach z jakimi spotykam sie dlaczego mezczyzni auta nie chca

Gość do tygtf
a jak facet nie ma samochodu ale odprowadzi mnie do taxy ,to tylko swiadczy o jego kulturze ! Bo inny moglby kazac samej wracac! Moj facet pierwszy rok wlsnie odprowadzal mnie tak do taxi. Ty pewnie bys rzucila takiego faceta bo jestes pustkakiem:P Teraz mamy audi a6 nowka sztuka :P ps ale nie lecialam na kase i samochod jak ty

Gość zbyszko ze zbąszynka
po co mi auto ? Mieszkam w jednym z wiekszych miast w polsce , autobusy i tramwaje jezdza bardz odobrze w razie czego , do pracy idę a racze biegne ;) pieszo , lubie sport i wole jechac rowerem gdzies , na impreze po powrocie biore taxi i tyle , po co mi samochod ? Wiecej wydam niz zyskam/.... a Ty siedz w aucie i niech ci dupa rosnie w szerz ;)

Gość tygtf
do tygtf-czy ty debilko umiesz czytac ze zrozumieniem!!!na jaka kase ja lece??pisze dawniaro ze nie wazne jest dla mnie jakie ma auto..Ja mam 21 lat i mam auto swoje..stare ale swoje.... 30letni facet ktory konczyl technkum samochodowe nie ma prawka i auta(poznany na sympatii)gdyz to ogranicza jego wolnosc??To jest normalne...?ogranicza jego wolnosc a po imprezie dzwoni do mnie zebym go przywiozla...(to bylo juz ostatnie nasze spotkanie)drugi zaprosil mnie do pubu chcialam isc ale mowil jeszcze troche..nie idz...ostatni autobus jest o 22.15...okazalo sie ze byl o 22.00...potem pan poszedl w swoja strone a mnie wsadzil w taxi dajac 10zl...A zaplacilam 40....!!!!Jedna z moich ulubionych randek

Gość do tygtf
chyba odreagowujesz swoja zlosc na facetach pewnie jestes brzydka zakompleksiona tepa laska bez zycia towarzyskiego

Gość do tygtf
Facet powyzej 24 roku zycia co nie ma auta ... Sam fakt ze podkreslasz : FACET PO 24 ROKU ZYCIA, swiadczy ze jestes mega kretynka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! czemu po 24 a nie np po 23 lub 25? na tym polega twoja tepota:P

Gość tygtf
gdybys umiala czytac ze zrozumieniem pustku zwiedzialabys ze mam zycie towarzystkie...az zanatto.Dlatego opisuje tu historie wlasnie z mojego zycia towarzystkiego prostaczko

Gość tygtf
bo 24lata to juz z reguly fact pracujacy co rozglada sie albo ma kobiete...

Gość do tygtf
Wiem bo sama mam 25 lat i mam auto(stare ale jezdzi)i spotykalam sie z facetami(wcale nie biednymi co prawka nie mieli)pili piwka luzacy...i wcal im brak prawka nie przeszkadzalll za to fakt ze ja mam bardzo sie przydawalll wiec wnioski mozna wysunac takie, ze nie jestes zadna ciekawa partia, spotykalas sie z debilami bo sama jestes debilka nie znam zadnej fajnej ladnej i wartosciowej kobiety ktora by faceci wykorzystywali bo ma prawko

Gość zbyszko ze zbąszynka
co za brednie :O

Gość do tygtf
idiotko wielu facetow juz w wieku 22,23 lat pracuje moj kolega od 19 oku pracuje boze ty naprawde jestes tepa :0

Gość taaaaaa.............
chyba zaczne przed kobietami udawac ze prawka nie mam i samochodu, zeby takie cos odswiewac :D

Gość tygtf
ale ja spotykalam sie tez z facetami co auta mają oszołkomo..nikogo nie skreslalam bo wlasnie materialistka nie jestem gdybym byla odrazu odrzucalabym mezczyzn bez aut..Probowalam i zawsze bylkli nie odpowiedzialnymi szczylami..nie tworze tych dywagacji palca.. Fakt ze sotykalam sie z nimi i probowalam ich poznac chyba o czyms debilko swiadczy..ALe poniwaz mam porownanie..nie jestem przyzwyczajona spotykac sie z nieodpowiedzialnymi głowniarzami...ucinalam te znajomosci szybko.

Gość gosiaa samosia
Cos w tym jest!Znam takie przypadki.(Rozumiem,ze czasami auto np w amsterdamie jest niepotrzebne)Jeszcze lepiej jest jak ktos ma auto ale nim nie jezdzi bo: a.szkoda b.nie chce sie nauczyc jezdzic c.bo benzyna za droga(ale super auto jest)

jeśli Tico- Janosika, to powinien mieć też warsztat i być mechanikiem, bo jak tico piardnie na drodze to dupa blada.....

Gość do tygtf
no ja wam radze panowie tak robic aby odsiewac takie tepaczki jak autorka topicu smiesza mnie ludzie ktorzy stawiaja tezy typu: w wieku 28 lat jestes stara panna jak nie masz samochodu powyzej 24 lat to jestes ciapa jak nie masz dziecka do 30 to jestes przegrana jak masz dziecko w wieku 22 lat to jestes szmata jak poszlas do lozka na drugiej randce to jestes szmata jakies bzdurne granice wiekowe wyznaczone przez tepakow:P

Gość tygtf
do tygtf mam propozycje...daj mi swoj profil na nk na maila solenoglypha@wp.pl?napisze do Ciebie zobacze twoje zdjecia i porozmawiamy sobie na nk??bo zaloze sie ze jestes zakompleksiona gruba dziewucha z trądzikiem...i tu jestes taka mocna bo nie widac twojej buzki..A teraz zmykam..nie bede znizac sie do poziomu rozmawą z jakąs paskudną hołotą..Bo nie wiesz o mnie nic...i jak pomysle ze kloce sie z jakąś piegowatą gruba bezgustownie ubrania dziwoją...co czuje sie mocna bo nie widac jej szkaradnej buzki...widze ze trace czas. nara

Gość do tygtf
bitwa na zdjecia? ale jestes durna i zalosna o fuck:P