Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość frcrdft

mezczyzna powinien miec prawko i samochod nawet Tico

Polecane posty

Gość Michałekmały
hej ja mam auto umówisz sie ze mną ? pisze serio :) skąd jesteś ?

Gość zbyszko ze zbąszynka
wpiszcie jej email w google okazuje sie ,ze nasza kolezanka nie umie korzystac z Word'a ;)

Rzeczywiście coś w tym jest zwłaszcza w pewnym wieku.Mój maz nie chce robic prawka bo boj sie ze z rodzinnych imprez będziemy go angażować.I trochę śmiesznie to wygląda jak jedzie do klienta z teczką pod krawatem wystrojony w mpk..I tez mi sie zdaje że będę musiałą ja zrobić. do tygtf-faktycznie naskoczyłaś na autorkę z tymi materialistkami,nie próbując w ogóle zrozumieć tego co chciała przekazać.Gdyby napisała że sama nie ma auta i facet bez auta ala BMW jest beznadziejny twoje odpowiedzi były by zasadne...A tymczasem to co piszesz w żaden sposób nie ma nic wspólnego z tym o czym pisze autorka..A psychoanaliza jej osoby zważywszy na to ze nieumijetnie zinterpretowałaś wątek...okazałą się błędna i wkurwiająca

Gość Michałekmały
ooo jak ktoś nie umie korzystać z worda to jest niedojrzały i odrazu go skreślam :( szkoda kasiu nie umówimy się :P

Gość do tygtf
.Facet powyzej 24 roku zycia co nie ma auta to z reguly nie odpowiedzialny szczeniak ja naskakuje na autorke? halo a czy nie widzisz jej tepactwa? facet powyzej 24 roku zycia ? a jak 24 lata i 1,5 miesiaca? sam poczatek tematu jest glupi

Gość tygtf
poniewaz ja nie lubie sie klocic bezsasadnie prosze osoby o kontakt na mailu przesle im to zaliczenie bo jeszcze mam..Zobaczymy kto sobie i wjakim czasie z tym poradzi..!100% ludzi deklaruje znajomosc wodra bo mysli zejest to tylko pisanie i tabelki...Chetnie przesle..do obejrzenia..I ocenie jak sobie z tym poradziliscie..Mam 21 lat a post byl pisany 3 lata temu a wiec w szkole sredniej ....ALe rozmowa jest pozbawiona sensu bo chce zobaczyc i pokazac krzyczacym ze sobie z wordem sobie nie poradzą

Gość Michałekmały
no dobra wybaczam ci umówimy sie ? skąd jesteś ? :P

Gość do tygtf
Odpowiedzialny facet ma samochod i jest to dla niego wazne. czyli jak facet nbie ma samochodu to nie jest odpowiedzialny? mojej siostry wykladowac, lat 69, nigdy nie mial samochodu i ma wspaniala rodzine, ktora stanowi dla wszystkich przyklad i jest b odpowiedzialnym facetem bo oddal nerke corce boze o czym tu mowa

moze to jedno zdaje może i jest za sensowne..bo za bardzo autorka generalizowała,ale reszta Twoich opinii i innych forumowiczów jest dla autorki krzywdząca bo żadna z niej blachara ani materialistka.. Ma 21 sama ma już prawko i chce odpowiedzialnego faceta chce czuc sie bezpiecznie....Nie ma wtym nic blacharskiego ani związanego z materializmem..PO razu zaznaczyła ze nie chodzi o auto..bo "może to byc nawet tico"wiec nie rozumiem waszych problemów ze zrozumieniem jej intencji

Gość Michałekmały
wolałbym nie mieć auta niż mieć Tico :P

Gość do tygtf
do tygtf mam propozycje...daj mi swoj profil na nk na maila solenoglypha@wp.pl?napi sze do Ciebie zobacze twoje zdjecia i porozmawiamy sobie na nk??bo zaloze sie ze jestes zakompleksiona gruba dziewucha z trądzikiem...i tu jestes taka mocna bo nie widac twojej buzki..A teraz zmykam..nie bede znizac sie do poziomu rozmawą z jakąs paskudną hołotą..Bo nie wiesz o mnie nic...i jak pomysle ze kloce sie z jakąś piegowatą gruba bezgustownie ubrania dziwoją...co czuje sie mocna bo nie widac jej szkaradnej buzki...widze ze trace czas. i to jest propozycia autorki dla mnie...chce zobaczyc moje zdjecie..i niech ktos mi udowodni ze ona jest inteligentna

...powinien mieć jeszcze skończony kurs na lotnika i mieć sprawności harcerskie co :-D kufa bylem na taką w życiu nie trafił 🖐️

michalekmaly...No własnie bo jesteś jeszcze młodym chłopaczkiem o ktorych cały czas mowi autorka dla którego liczy się "co koledzy powiedzą"Rozumiem ze jakby nie było Cie stać na audi to sieciento byś nie kupił...wolałbyś mpk..

Gość Michałekmały
mam 24 lata niedorozwoje :) a tico to złom wstyd tym jeździć...

Ale myśl...Wyprowadziłaś ją z równowagi absurdalnym atakiem.Zresztą nie przyjmujesz słów krytyki,też bym się zirytowała gdyby ktos nie rozumiejąc tematu zacząl wyzywać mnie od blachar i materialistek tylko dlatego ze cenie sobie poczucie bezpieczenstwa i che by moj mąz raz wzyiu pomyślał o nas a nie tylko o sobie i kupił auto..