Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Anusia78

Kto tak jak ja dluzszy czas stara sie o dzidzie????

Polecane posty

Gość sabcia74
Dla mnie te objawy są podobne do zbliżającej się @. Jednqak one pojawiały się kilka ( 2-3 dni przed) czyli mogłabym je odczuwac w przyszłym tygodniu od wtorku, a ja już od poniedziałku tak czuje ze coś się dzieje. Najpierw te kłucia w jajniku, potem ból podbrzusza, teraz podniesiona temp. No nie wiem :) miałabym testowac za tydzień dopiero...

Gość Anusia 78
trzymam kciuki wiem z sie uda za te twoje stracone lata :))

sabcia74 ja rozumiem lae wiarygodba tem mierzy sie tylko rano przed wstaniem z lozka pozniej jest nie wazan ja tez zawsze przed@ mam o tej godz podwyzszona musialbys mierzyc juz jakis czas to bys wtedy mogla ustalic kiedy jest skok i kiedy jest wtedy owulacja w dniu /@ lub dzien przed tem spada jak nie mam dzidzi ile masz jeszcze do @

ja tez trzymam kciuki ale moze nie warto sie poki co nakrecac?wiem ze sie nieda ale potem czlowiek moze sie rozczarowac i to potem jest smutno dopiero:(

Gość Anusia 78
a ktorego w tym miesiacu sie staralas wiesz ze przez 4-5 dni wedruje i sie dzieli w jajowodzie potem na 2-3 dni zeby zagnezdzic sie w macicy czyli po 10-12 dniach test moze wykazac tylko z samego rana

Gość Anusia 78
TheOleska witaj my z sabcia idziemy leb w leb mamy dostac @ 21

Gość sabcia74
Dziewczyny wiem ze nie moge się nakrecac, ale zobaczcie :) to jest pierwsza proba od ponad 5 lat wiec nie potrafie się nie zastanawiac. Dzięki za wsparcie Wam tez życze i napewno kiedys nam się uda :) Owu miałam 6-7 stycznia tak wynikałoby z testów, przytulanki były 4 i 6 stycznia a te objawy od poniedziałku czyli 10 stycznia i codziennie coś, albo kłucia albo bóle. No i co Wy na to ?

Gość Anusia 78
no z tymi przytulankami to u mnie 3,5,6 ,8 ale owilke mialam pewnie jak zo miesiac 15 bac 16 dnia cyklu pozostalo czekac Kiedys sie nakrecalam teraz juz nie czekam nastawilam sie na zabieg i o dziwo przestalam wyczekiwac Moze los splata figla bylo by milo

Gość Anusia 78
Oleska ty widze ze jeszcze masz troche czasu do @ mam nadzieje ze przytulanki byly????

Gość sabcia74
TheOleska ja nie mierzyłam wczesniej temp. Sprawdziłam ją kilka dni temu. Ja pisałam wczesniej w poscie przeczytaj sobie

Gość sabcia74
Anusia78 podobno tak jest :) że jak się nie czeka i przestaje o tym mysleć to prach i jest fasolka. Więc szanse masz jaknajbardziej :)

Anusia 78 ja nie liczedni plodnyxch juz dlugo przytulamy sie jak mamy ochote tylko bo i tak nie udaje sie miesiac w miesac wiec przestalam liczyc to wogóle i tak to nam poki co nie da musze porobic te najwazniejsze badani o ktorych mowil gin wtedy bedzie wiedzeli konkretnie tkaze w tym miesacu i w tastepnym poki co i tak sie nie uda i tak 1 bede miala@ mam zadzwonic do gina i okolo 10 lutego czy jakos tak ide na badania wiec lutym odpada marzec tez pewnie ale jak juz bedzie wiedzeli co jest dokladnie przyczyna to wtedy bedzie mozna to eliminowac

sabcia74 kochana to jednorazwoy pomiat nic ci nie da tak jak pislam wysoka temperatura utrzymuje sie od owulacja do @ jak niema dzidzi to spada a jezeli jest to sie utrzymuje conajmniej przez 18 dni wysokich temperatur wtedy mozna powedzec ze jest ciąża tem spada w dniu @ albo dzien przed

Gość Anusia 78
sabcia wszystko bedzie ok gdyby byla @ to zacznij od nowa codzienni mierzyc temp

Gość sabcia74
TheOleska Przecierz ja nie mowie że opieram się na tym pomiarze, są jeszcze inne objawy może prawdziwe a może nie, ale jak po raz pierwszy mogłam starac się swobodnie o dziecko to inaczej się odbiera takie objawy niż wyczekując co miesiąc. Jestem po zabiegu i w pierwszych trzech miesiącach po mam największe szanse więc jak mam o tym tak nie myśleć. Wcale się nie chce nastawiac na temp bo jej nie mierze, ale objawy znam te które przychodziły na 2-3 dni przed @ a teraz mam troche inne objawy poza tym dopiero w przyszłym tyg. 21 -22 spodziewam się @

Gość Anusia 78
wiesz bedzie co ma byc chyba wplywu na to nie mam ide chlopakom obiadek zrobic bede o 15 Sabcia zapisz sobie moje gg11065527 Do zobaczonka

Gość sabcia74
Dziewczyny ja mam córke 12 letnia i mam już swój jeden skarb :) jak nie będę w ciąży to spróbuje w kolejnym cyklu. Włosów rwac przeciesz nie będę, trudno nie udało się teraz może następnym razem. A może juz mi się nie uda i tez bedzie musiało być. Ja po diagnozie 5 lat temu przeżywałam to wszystko ze już wiecej ciąży nie będzie. Trudno mi było ale zaakceptowałam to i wydaje mi się ze teraz to wszystko jest dla mnie z większym dystansem i łatwiejsze. A co ma by ć to bedzie :)

Gość Anusia 78
sabcia74 jestem na swoin topiku wpadaj

Gość Anuia78
dzien jak codzien coraz blizej @ a maze o jednym by sie nie pojawila