Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dilajlaa

Ja 24 lata, on 51. Mamy szanse?

Polecane posty

Gość nie nie11
Ja bylam w dokladnie takim samym zwiazku, przetrwalo bardzo krotko, facet byl apodyktyczny, zazdrosny, traktowal mnie jakbym nic nie wiedziala o zyciu i jakbym spadla z ksiezyca. Poza tym na impreze z kumplami ze studiow go nie wezmiesz, na koncert i wiele miejsc tez nie, rozne sie ma potrzeby dostosowane do wieku a to przy takiej roznicy bardzo widac. On nie dotrzyma ci kroku bo to juz nie to tempo zycia. Powim ci tak, sprobuj , moze przezyjesz cos fajnego, ale na zwiazek do smierci raczej nie licz.

Gość nie nie11
Ja bylam w dokladnie takim samym zwiazku, przetrwalo bardzo krotko, facet byl apodyktyczny, zazdrosny, traktowal mnie jakbym nic nie wiedziala o zyciu i jakbym spadla z ksiezyca. Poza tym na impreze z kumplami ze studiow go nie wezmiesz, na koncert i wiele miejsc tez nie, rozne sie ma potrzeby dostosowane do wieku a to przy takiej roznicy bardzo widac. On nie dotrzyma ci kroku bo to juz nie to tempo zycia. Powim ci tak, sprobuj , moze przezyjesz cos fajnego, ale na zwiazek do smierci raczej nie licz.

Gość andreas.
myślę, że jeśli czujesz do niego coś prawdziwego to nie możesz tego ot tak stłumić to może być szansa od losu na coś niezwykłego, namiętnego. Nawet jeżeli los sprawi, jak ktoś tu już pisał "że on umrze a ty zostaniesz i będziesz cierpieć" to nikt nie odbierze ci tego co przeżyłaś. A poza tym bez przesady. Nikt nie zna dnia ani godziny i to właśnie on może cię przeżyć. Znam życie i uważam że zbytnie analizowanie i kalkulowanie w tych sprawach na niewiele się zdaje bo los jest zdumiewająco zaskakujący. Ja biorę to co daje mi życie-ale tylko to co szczere i prawdziwe. Jeśli jest iskra między mną a mężczyzną (mam 30 lat) to może mieć nawet i 70-tkę a ja pójdę za nim w ogień. Jak nie ma tej iskry to i młodzik mnie nie zainteresuje. I ponadto bez przesady ludzie! Jakich wy 50-latków znacie! To doskonały wiek dla mężczyzny. Mądrość i doświadczenie życiowe to jego atut. Ja znak kilu facetów w tym wieku. Inteligentni, przystojni zadbani. A niektórzy z moich równolatków nawet nie wiedzą że obuwie się myje a dopiero potem pastuje :-o

Gość a A łapicki?
Popatrz na dziadzia Łapickiego........ma ponad 60 lat różnicy i podobno miłość kwitnie (medialnie)..on prawie 80 a ona 20stolatka. Dziadzio Łapicki szukał szansy i znalazł swą szansę na młódkę.....czyli szansa zaistniała dla niego Może więc i ty przyczynisz się do realizacji szansy twojego tatuśka 51- latka , jego szansę na na młode ciało..... (a co z jego żoną i dziećmi?...wypierasz ich istnienie ze swojej świadomości?) Ogólnie....dla ciebie szansy nie ma ...dla niego szansa jakaś jest .....a ja mam cudnego i młodego męża z pięknym młodym i sprężystym ciałem, może się razem zestarzejemy a wtedy będę pamiętać że miałam go młodego.........!

Gość dziewczyno daj spokój
przelałaś uczucia z ojca na niego. Ty jescze młoda to możesz być głupia, ale on??? stary - nie chce pisać dziad , ale taka prawda - ma ucieche że nawinęło mu się młode ciacho. W twoim wieku poznałam faceta 13 lat starszego i wydawał mi się staruszkiem, chociaż szalałam za nim. Dziś widze że te 13 lat to o 10 za dużo

Gość adiu26
Dziś widze że te 13 lat to o 10 za dużo,--nie przesadzaj :O mój tata jest 7 lat starszy od mamy, ma 60 lat, mama 53 i wszystko jest w jak najlepszym porządku :O

Gość adiu26
ja mam cudnego i młodego męża z pięknym młodym i sprężystym ciałem, może się razem zestarzejemy a wtedy będę pamiętać że miałam go młodego.........!---- kochasz go tylko za to młode i sprężyste ciało? :) skąd grubasy znajdują żony?

Gość dziewczyno daj spokój
andreas - z tego co piszesz to wnioskuję że masz 2 x 30 lat, bo zalatuje mni tu starzyzną i jakimś wymyślonym gadaniem. Staruch zawsze będzie staruchem i mydylij oczu ze ty niby 30latek miałbyś coś mieć wspólnego z kobietą 70 letnią, chyba że na zasadzie babcia-wnuczek.

Gość jakby mial 41 to byscie jej
u nas jest taka roznica wieku i jest super:) Nie mysle o smierci i tym podobnych rzeczach, ciesze sie kazda chwila z nim. Poza tym jest w pelni sprawnym mezczyzna mimo, ze ma 50 lat. I chyba go nawet kocham:P

Gość andreas.
jestem kobietą

Gość adiu26
jaka różnica ? też 27 ? :O

Gość anżella
heh jak to się wszystko fajnie czyta :) wszystkie szczycicie się swoimi młodymi mężczyznami tak jakby to z góry wam zapewniało zajebistą przyszłość, czy uważacie że to jest recepta na udany związek? że wasz facet za 10 lat będzie nadal zajebistym kochankiem bo macie po tyle samo lat ? :D

dokladnie 26 lat:P a co cos ci sie nie podoba?:O

Gość adiu26
dziwie się tylko że tobie się podoba, w 40 latku ok , mogłabym się zakochać mając te 26 lat ale w 50 raczej nie...

40 latek moze wygladac gorzej od 50 latka. Poza tym nie lece i nie lecialam tylko na jego wyglad (choc jest przystojnym mezczyzna), ale przede wszystkim na charakter, bo jest wspanialym czlowiekiem

Gość efdefde
ci innego jak się spotyka np 30latek z 20 latką, ok obydwoje młodzi, później on się "na niej" wychowa, też będzie młodszy duchem , ale co innego wziąć sobie starego rozwodnika...

Gość ....,,,,,/
jeju ludzie! po co się tak szufladkować... że różnica 27 to za dużo tak samo 13 to za duże a 7 to już nie może odrobinę wolności by się przydało po co od razu patrzeć w metrykę jak dziewczyna leci na niego, on na nią, chcą być razem i nie ma przeszkód to po co od razu o śmierci myśleć itp. :-o ludzie wy tak zawsze ? he :-0 im widocznie w głowie zupełnie inne rzeczy po pięćdziesiątce to niejeden jeszcze ojcem zostaje

Gość efdefde
no bez przesady, nie widzisz różnicy między 27 a 13 ?

dokladnie, mam nadzieje ze moj ojcem jeszcze zostanie:P No i slub planujemy:P A co tam bede sobie glupotami glowe zawracac i polowac na niedojrzalego dwudziestoparolatka:D Juz ja sie pouzeralam z rowiesnikami, a przy nim mam spokoj i poczucie bezpieczenstwa:)

Gość ....,,,,,/
mówiłam żeby nie szufladkować i nie przeliczać to ich życie i ja uważam że mają wielkie szanse :)

Gość Dilajlaa
Dziękuję bardzo za wszystkie pozytywne wypowiedzi :) Za te negatywne zresztą też ;)

Gość trochę przeginka
rozumiem że można się zakochać w starszym bez pamięci, sama mam 23 lata, mój facet 37, jesteśmy razem 3 lata, ale musi być to coś za co się w nim zakochasz, zakochanie nie leci na oślep...

Gość iwan
Na zajechanie gościa i spadek po nim szansa spora. Śmierć w czasie seksu z młodą laską to marzenie starszych facetów. Na udany związek raczej nie bardzo. Chyba że na kasę lecisz to wtedy OK.

Gość andrrrr
iwan ,ale i tak musiałaby z 10 lat jeszcze na nim pojeździć, trudno o zawał w tym wieku chyba że facet wyjątkowo cienki

tak z pewnoscia kazda leci na kase:D nie przesadzaj, zwiazek tez moze byc udany, moj jest. A kasa? lepiej niech jest niz mialoby jej zabraknac:P

Gość jak to pije
nie potepiam takiej roznicy wieku twoja sprawa ja mam mlodego, i sie ciesze rodzice beda w szoku t

Gość Dilajlaa
Zerwaliśmy ponad tydzień temu i przypomniał mi się ten temat :)