Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dilajlaa

Ja 24 lata, on 51. Mamy szanse?

Polecane posty

Gość Dilajlaa

powiedzcie

Gość nie przejmuj się ludźmi
złe języki potrafią obrzydzić każdą radość. Ciesz się swoim związkiem i nie myśl o ludziach.

Gość koala iuyh
jak ty bedziesz miec 35 to dziadkowi pampersy bedziesz zmieniac

Gość a po co pytasz ?
Takie odpowiedzi jak powyżej zawsze dostaniesz na forum. Tylko oni nie poznali takiej osoby i nie wiedzą jak można ulec własnemu uczuciu. Patrz na to co ty czujesz i jak się w takim układzie czujesz, a nie co ci odpowiedzą na "forum". Jeżeli tobie taki układ odpowiada.... Tylko po co zadajesz tu pytania. Widać sama masz wątpliwości.!!!

Gość hah jaasne
koala iuyh wątpię żeby każdy 62 latek chodził w pampersach

Gość Eleeene
wedlug mnie NIE. Totalna glupota z twojej strony , o tym panu nawet nie wspomne .

Gość teraz macie szanse
potem nie. ty będziesz pragnąćodmiany, super seksu-bo dopiero sięrozwiniesz a facet będzie robił się dziadkiem.rzeczywistość niestety jest trudna i przykra. No i chcesz zeby wasze dziecko szybko ojca straciło?a może w cuda wierzysz?

super seksu-bo dopiero sięrozwiniesz-- haha kiedy się pragnie super seksu ? dopiero przed menopauzą :D wątpliwe żeby po takim stażu małżeńskim większość kobiet miała dopiero wtedy zajebisty seks :D

Gość Dilajlaa
Znam go dopiero parę miesięcy, ale już się zakochałam. I tak jak ktoś już napisał: mam wątpliwości...

teraz macie szanse ma rację. Mój ojciec ma 51 lat, całkiem do rzeczy facet z niego. Dobrze wyglada, sportowo się ubiera... Ale czy tak będzie za 20 lat czy 15 ...nie wiem. Juz ma problemy z układem krążenia. Może lepiej znaleźć młodszego?

Gość a ja mam 24 lata i tez
problemy z ukladem krazenia:O Mam sie juz do piachu szykowac czy jak?:D

Gość efdefde
aniulcia widać masz wadliwego starego, mój ma 53 i jest w kwiecie wieku :O

ja mam 28 i problemy z krążeniem, dobrze że nie jestem facetem bo już przed 30tką mogłabym mieć problemy z erekcją :classic_cool:

Może i wadliwy, choroba może i dwudziestolatka dopaść :) Ale nie pieprzcie farmazonów, że facet blisko siedemdziesiatki będzie tryskał energią itd

Gość dziewczyno daj spokój
on pewnie jest starszy od twego ojca. Gadanina, że nie patrz na ludzi, żejaktobie i jemu pasuje itd....... Nie uda się, chyba że za 10 lat, wtedy kiedy będziesz atrakccyjna i potrzebująca zamienisz się w mniszke, opuszczając dom tylko na zakupy. Jasne, staremu ramolowi, to pasuje - młode, zapatrzone w niego ciałko, ale pomyśl o przyszłości

Gość andrrrr
żeby to było 41 to by jeszcze przeszło, ale nie 51 :O

Gość ....,,,,,/
wierzę w to, że macie szansę.... miłość - ta prawdziwa wszystko zwycięży.... zdarza się ona jednak niezwykle rzadko na tym świecie ale jestem przekonana że wiek nie ma z nią żadnego związku wiem coś o tym też kocham starszego :)

Gość jakby mial 41 to byscie jej
to samo pisali:O Jak nie ma on zony i zobowiazan a autorka cos do niego czuje to niech sprobuje. Przeciez nie ma nic do stracenia

Gość cmentarna lala
autorko jestes gerantofilem

Gość ....,,,,,/
aha i pamiętaj, nie kieruj się nigdy w życiu zdaniem innych rób to co Ty uważasz za słuszne masz jedno życie-przeżyj je tak jak chcesz pozdrawiam

Przedewszystkim zastanow sie sama czy siebie dobrze znasz! W twoim wieku swiat stoi otworem, i z roku na rok bedziesz go bardziej poznawala. Jezeli jestes w 100% pewna tego czego chcesz osiagnac w swoim zyciu, w odroznieniu od wiekszosci twoim rowiesnikow, i rowniez jestes pewna ze ten pan bedzie tobie przyjacielem, kochankiem i ojcem twoich dzieci, to taki zwiazek ma szanse na przetrwanie. Natomast jezeli siebie nie znasz to ten zwiazek nie ma szans. Ty, wczesniej czy pozniej, ale jego porzucisz. Mam corke w twoim wieku ...mimo ze jest bardzo dobrze wyksztalcona, ciagle szuka tego cos co ja uszczesliwi.

Gość andrrrr
jakby mial 41 to byscie jej , nie prawda jakby miał 40 to mogłaby spróbować, te 15 lat może by było do przełknięcia ale nie 27 :O !

Gość gbygy
smiac mi sie chce z tekstow marzycielek: - milosc przezwyciezy wszystko - nie patrz na innych - liczy sie tylko uczucie, wiek nie ma znaczenia Nic tylko lac ze smiechu. Za duzo filmow sie naogladalyscie:O

Gość Malutka:)
Jeśli się kochacie-nie widzę przeszkód:)Sama zawsze wolalam starszych facetów,zakładając,że starszy=odpowiedzialny,teraz już wiem,że to nie zawsze idzie w parze,jednak jeśli go dobrze znasz i wiesz,że jest dobry i możesz na nim polegać,to nie liczzy się zdanie ludzi,lecz wasze uczucia:) Powodzenia!!:) [url=http://www.suwaczki.com/]http://www.suwaczki.com/tickers/jbt1dcimw1l11vxm.png

Gość Dilajlaa
Ze mną jest podobnie. Tzn. ON jest w wieku mojego ojca (tyle, że ojca nie znam). Jest dla mnie bardzo dobry, czuły i troskliwy. Nie do końca tak sobie wyobrażałam miłość mojego życia, ale kocham go :)