Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Twoja Valentina

Czy ktoras z was czeka na pierwsze wyznania milosci w Walentynki????

Polecane posty

Gość aha i achhhhh
Jasne, że tak :D i po raz kolejny nie dostanę. bo nie mam od kogo :o

Gość Twoja Valentina
tancze na stole-przykro mi,jak sobie dajesz rade?

Gość tańczę na stole
źle mi okropnie, bo moja wina jest niewspółmierna do afery, która się zrobiła. nie ujawniłam żadnej straszliwej tajemnicy. miał prawo się obrazić, bo jakby złamałam umowę, którą zresztą sama wymyśliłam, ale przeprosiłam za to, wyciągnęłam rękę na zgodę, a on mnie objechał. i się skończyło:( najśmieszniejsze jest to, że wypaplałam osobie, która i tak się domyślała. nie wiem, co mam robić:(

Ja już wiem jak to zrobie, nagram na pendriva zdjęcia z naszych wspólnych wyjazdów, zrobie to jako prezetnację i nagram na tego pendriva http://bit.ly/dWt5B3 Jestem pewna, że to będzie doskonały i niepowtarzalny prezent.

Ja bym nie przykładała wagi, co do tego święta...Miłość powinnismy okazywać sobie przez cały rok, również mówić o niej..Co jednak nie przeszkadza, że ten wieczór jakoś fajnie zaplanować...Ja ze swoim narzeczonym planujemy spędzić ten dzień dosyć aktywnie. Wykupiliśmy na Grouponie wyjazd do Pragi na 3 dni, więc czekają nas walentynki w Pradze:)))) Do tego kolacja przy świecach, wino ( chyba jednak wezmę z Polski- Carlo Rossi) do tego sexi wdzianko-obowiązkowo pończochy i zastanawiam się nad czarno-białym gorsetem Krisline:)