Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Rafia

Zapomniał o moich urodzinach...I do tej pory go to nie interesuje

Polecane posty

Gość Rafia
hm...wiedział-bo robiłam przygotowania kulinarne dla rodziny...ale też nie złożył życzeń...gdy sie upomniałam że mi przykro...złożył tylko życzenia....i hasło "no pomagałem ci przecież gdy robiłaś zakupy urodziny (na przyjecie)......" myślałam,że w tym roku bedzie juz lepiej....inaczej.....:(

Gość szczera jędza1
Natłok pracy nie usprawiedliwia nikogo, że nie zapisał sobie gdzieś w notesie urodzin swojej drugiej połowy - i nawet jeśli miał mnóstwo obowiązków mógł chociaż powiedzieć, że obecnie ma urwanie głowy, ale obiecuje, że to sobie odbijecie.

Gość Rafia
:( mógł jak słyszal ze po bracie ja mam urodziny (tydzien mam po nim)-to chociaz dopytac-a kiedy te urodziny... mogl wykazac jakiekolwiek zainteresowanie....

Gość Rafia
Najgorsze jest to, że przespałam się z kolegą z pracy, żeby się na nim zemścić.....Naprawdę mam już dosyć takiego życia...a na dodatek on ma małego, nic nie czuję podczas seksu... :(

Gość grrrrr.......
Widzisz dla mnie akurat to nie bylby zaden problem ani powod do smutku :P.... moj facet co rok obchodzi jedno swieto, w zaleznosci od tego o czym sobie przypomni ;) :P .... czasami sa to Walentynki, czasami urodziny, czasami imieniny.... Ja w takim wypadku wieczorem mowie mu ze dzisiaj byly moje imieniny/urodziny, od mowi "Naprawde ?????? Zapomnialem !!!! Nie gniewasz sie prawda ...? Wypijamy po driknu albo po lampce wina i nie ma sprawy :) I to ze =my mamy 20 lat "stazu" :P nie ma tu nic do rzeczy ... od samego poczatku tak bylo ale i tak kochany z Niego facet :)...

Gość Rafia
:( teraz mam wyrzuty sumienia... i z nerwów szczę dupą...

Gość Rafia
ogólnie togit majonez... nie ma że boli... lelum polelum...

Gość Rafia
dwa posty ostatnie-ktos sie podszywa pode mnie....

Gość Ajaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
A mi by bylo przykro. Bardzo. Nie chodzi tu przeciez o cuda, ale o zyczenia i ta glupia roze za 5 zl.

Gość Rafia
tylko zyczenia.....o pamiec....

Wybacz, ale nie wyobrażam sobie tego. Jestem z moim mężczyzną od 8 miesięcy. Były takie okazje jak moje urodziny (byliśmy razem miesiąc). POrzyszedł do mnie, wycałował, złożył życzenia, wręczył bukiet róż i pluszaka. Zniknął w kuchni i wyszedł z torcikiem i zapaloną świeczką. (miałam myśleć życzenie). Kolejną okazją były Jego urodziny. Później Mikołajki - wpadł z paczuszką słodyczy. Wigilia - również pamiętał, mimo, że był za granicą, skłądał życzenia. Gdy wrócił to spotkaliśmy się i wręczył prezent. Nie odbierz tego, że piszę o prezentach jako materialism, staram się zobrazować sytuację, bo dla mnie coś nie gra. Ja za to mam inny problem. Jest czuły i kochany, dba o mnie - gdy się widzimy, gdy się nie widzimy milczy. Zero smsów, telefonów, czasem odpisze na mojego, czasem nie. Ale widujemy się dość często, więc da się jeszcze żyć. ;)

materializm*

Gość Rafia
to tez nie masz wesoło......:(

Gość szczera jędza1
Macie to, na co się godzicie, dziewczyny.

Gość tkajkajld
A Ty pamietasz o jego urodzinach? Skladasz mu zyczenia, wreczasz prezent?

No ja się niespecjalnie godzę, ale rozmywy działają na krótko. Nie wiem więc czy jest sens je podejmować. reszta układa się bajeczie. W sumie bez smsów chyba da się żyć. On nie jest dzieciakiem, może nie odczuwa potrzeby prowadzenia pisaniny.

Gość dajze spokoj
przede wszystkim powinnas nie spojrzec ogólnie, jak sie zachowuje, a nie tylko na te urodziny. Ja rok temu mialam podobnie, facet dokladnie wiedzial, kiedy mam urodziny, umowilismy sie na ten dzien (jak w kazdy inny, akurat wypadal dzien, w ktorym zawsze sie spotykamy), i tez, ani zyczen, ani prezentu, nic. Nie podjelam tematu, przemilczałam, choc noc przepłakana. ale poza tym incydentem był ideałem. Po pół roku, kiedy on mial urodziny, ja kupiłam mu prezent + skrzynke piwa, każde na szyjce owiniene kokardką i wsadzilam mu do lodówki. Jak to zobaczyl oniemial i powiedzial, ze jak to, ze nie powinnam byla, bo przeciez nie obchodzimy urodzin, ze on nawet nie wpadł nato, bo dla niego dzien jak kazdy inny i nie ma co swietowac. Glupio mu bylo,ale pogadalismy i teraz juz wiem, jak to widzi on a jak ja i zupelnie nie mam zalu ani pretensji o tamto, bo po prostu podejscie inne. i nadal jest idealny, mimo to:) także pogadaj i powiedz, ze Cie to zabolalo

Gość tkajkajld
Ja nie potrafilabym udawac ze wszytko jest ok. Powiedzialabym ze niedawno mialam urodziny i jest mi przykro bo w ogole sie nimi nie zainteresowal.

Gość Rafia
hm.... ze to boli-to rozmawialismy o tym juz rok temu..... i w tym echo

Gość tkajkajld
Gdy nadejdzie dzien jego urodzin to udawaj ze nie pamietasz, nie skladaj zyczen a najlepiej to umow sie z kolezanka na wieczor. Niech siedzi sam w swoje swieto.

Gość Rafia
ale ja tak wlasnie nie potrafie..... ale chociaz po tym co mi zrobil-powinnam tak zrobic....

Gość tkajkajld
W swoje urodziny przyjmuje od Ciebie zyczenia i prezent i pary z ust nie pusci ze Twojego swieta nie uczciliscie? Jak gdyby nigdy nic? Porozmawiaj z nim, to jedyna rada bo jak widac on sie nie domysli ani w przyszlym roku ani tym bardziej w kolejnych latach.

Gość kleo25
Ja miałam podobna sytuacje, zaczęłam sie spotykać z pewnym chłopakiem... ostatnio co prawda nie było wspaniale, ale nastąpił dzień moich urodzin i on... wszedł na NK, wszedł na mój profil zobaczył co i jak i żadnych życzeń nie złożył... ale to mi tylko dało potwierdzenie, że nie warto sie nim interesować!

Gość Rafia
chlopak.... a tu facet ma 35lat................

Gość grrrrr.......
Eh, mlode jestescie jeszcze (bez urazy ;) ) i moze dlatego tak do tego podchodzicie ;) ... chociaz nie, jak mialam 20 lat to tez na mnie takie rzeczy nie robily wrazenia.... chyba nie z tej planety jestem :D :D ........ Dobra rada : nauczcie sie patrzec na "caloksztalt" a nie na drobiazgi :P.... bo po pierwszych latach uniesien przychodza te mniej romantyczne a bardziej prozaiczne ... milosc to nie tylko kwiatki, prezenty i romantyczne kolacje ... Naprawde wolalybyscie miec faceta ktory o wszystkich okazjach pamieta i zjawia sie z kwiatkiem/prezentem a na codzien ponad Wasze towarzystwo przeklada (wstaw odpowiednia propozycje) : mecz w TV/mecz na zywo z kumplami/wypad z kumplami na piwko(lub kilka)/maniakalne grzebanie przy samochodzie/calonocne sleczenie przy grach komputerowych/codzienne odwiedziny u mamusi .... ? Ja osobiscie wole mojego facet z calkowita manezja jesli chodzi o daty ;), ale za to normalnego pod kazdym innym wzgledem :)

Gość Rafia
no wlasnie.....na codzien tez nie jest wesolo....I dlatego szukalam potwierdzenia w urodzinach-na zasadzie zalezy czy nie zalezy mu jednak na mnie.....:(

Gość kleo25
właśnie.... gdyby to była tylko jedna jego wada, widać, że sobie odpuścił...

Gość Rafia
to po co ze mna jest.....skoro uwazasz ze sobie odpuscil...

Gość kleo25
ja mówiłam o sobie ;), ale skoro mówisz, ze na codzień też nieciekawie, to chyba z przyzwyczajenia. Chociaż to chodzi bardziej jaki był wcześnie a jaki teraz czy jesy różnica?