Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Rafia

Zapomniał o moich urodzinach...I do tej pory go to nie interesuje

Polecane posty

Gość Rafia

Witam.Mieszkamy razem 2 lata.Wiedział ze bede mieć w tym miesiącu urodziny....Nie podjął tematu...nie zapytał kiedy....nie wykazał żadnego zainteresowania tym tematem...Jestem juz po urodzinach... Tak mi przykro.....:( Co o tym myslicie......

Gość agresywna świnia
a co robiłas w dniu urodzin?

Gość to jakiś żart prawda
i co Ty z nim jeszcze robisz?!

Gość Rafia
hm.....:( wciąż czuję że nie interesuje sie mną....nie czuję sie kochana... Gdy to mówię-oczywiście zaprzecza...Ale przecież to chyba kolejny dowód że przeczucie mnie nie myli....:( Jak mi przykro....:( ZAkładam,że powie-że miał duzo pracy,problemów,itp...Ale czy taka wymówka go w tak waznym dla mnie dniu usprawiedliwia?....:( To kim ja dla niego jestem skoro go to w ogóle nie zainteresowało...moje urodziny....:(

Gość szczera jędza1
Czytając wiele Twoich wpisów - z usilnym namawianiem na trójkąta (ale tylko z drugą kobietą!) i inne takie, sądzę, że trafiłaś na jakiś zdefektowany egzemplarz

Gość Rafia
w dniu urodzin kupiłm wino...wypilismy i nawet nie pytał z jakiej okazji....:( czy to jest miłość...?... dorosły facet....ma 35lat....

Gość Rafia
przykro mi..... czy Wam też byłoby przykro.....?..:( nie wiem jak sie teraz zachować.....jak mam się czuć...jako kobieta kochana przez faceta....?...:(

Gość szczera jędza1
Może nie ma pamięci do dat. To bym wybaczyła, o ile by się jakoś zreflektował, że popełnił małą gafę ;)

Gość Rafia
może nie miec pamięci do dat-ale jesli bylismy na urodzinach mojego brata kilka dni wczesniej-i cała rodzina trabiła że teraz za pare dni urodziny u mnie.....To chyba mozna się chociaz dopytać -a kiedy?......A tu zero jakiegokolwiek zainteresowania...zero wykazania dobrej woli w tej kwestii....:( nic,cisza,echo...

Gość Rafia
ja i brat mamy urodziny w tym samym miesiacu...w odstepie tygodnia.... Jak można to tak zignorować....:( Co o tym myślicie..... zapyta w ogóle....powiedzieć mu o tym....?...:(

Gość hej, jak jest między Wami
myślimy, że facet ma Cię głęboko w doopie.

Ja bym uciekła. Urodziny, to przecież coś znaczącego, zwłaszcza dla ludzi, którzy mieszkają razem. A może tylko mieszkacie, bo do wspólnego życia chyba Wam daleko....

Biadolenie na forum za wiele nie pomoze. Jezeli Ci z nim mimo wszystko dobrze, to zycze znoszenia kolejnych przykrosci z podniesionym czolem. Ciekawe jak jestes wytrzymala i ile lat tak pociagniesz

Gość Rafia
:( tak,przykro mi....czuje się upokorzona......niekochana.. Hm...może tak jak ktoś tutaj napisał on tylko ze mną mieszka....:( tylko... Jak byście się teraz na moim miejscu zachowali?...Powiedzielibyscie że właśnie kilka dni temu miałam urodziny....??:( Co zrobić....czy olać sprawę....:(

Gość szczera jędza1
Ja chyba bym sobie kupiła coś ślicznego i powiedziała mu, że to prezent urodzinowy DLA MNIE i niestety musiałam się o niego zatroszczyć sama.

Gość Rafia
hm..... ale czy go to cos nauczy..... hm... ale chyba to dowód,że nie zależy mu na mnie....a o miłosci juz nie wspomne....:( jaki teraz w tym wszystkim sens....

Gość Rafia
hm.... w każdym zwiazku sa rozne chwile....dni.....raz dobre,a raz zle chwile... i u nas tez... Kocham go,on mówi że też....ale jakos tego nie "czuje"....i własnie olanie moich urodzin mnie w tym utwierdza....Ale pytam was....bo moze przesadzam?....:(

Gość szczera jędza1
Nie, nie przesadzasz, kiedy czujesz się źle, a on olewa Twoje urodziny.

Gość szczera jędza1
Źle to ujęłam: kiedy czujesz się źle z powodu, iż on olał Twoje urodziny, a on tego nie zauważa:)

Gość Rafia
ok,dzieki................:(

Gość Ajaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Ja bym powiedziała, że miałam urodziny i zrobiło mi się przykro, że nie spędziliśmy tego dnia wyjątkowo.

Gość Ajaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Jestescie razem dwa lata, jak bylo w poprzednie urodziny?

Gość Rafia
hm.... to powie typu- dużo pracy,problemów miałem...itp... nie wiem czy zrobi to na nim jakieś wrażenie.....:(