Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Rafia

Zapomniał o moich urodzinach...I do tej pory go to nie interesuje

Polecane posty

Gość rgrgegsrgsr
kurwa autorko ja rozumiem ze masz problem ale tych wielokropkow nie da sie czytac!!!!!!!!!!!!

Kobiety mają jakąś głupią tendencję do obchodzenia rocznic, miesięcznic i dziennic. Ty się ciesz autorko, że o twoim wieku nie pamięta. Nie daj Bóg, jeszcze sobie przypomni :o

Gość kamisiapysia2
RAFIA ! Kup sobie jakieś kwiatki, albo czekoladki i po porwrocie do domu zachowuj sie normalnie. na pewno zainteresuje go od kogo jego dziewczyna dostała kwiaty, powiedz ze to kolega dal ci na urodziny. usmiechaj sie i badz cala w skowronkach. :) podziała!

Gość o Rafia
ale z ciebie głupia słaba pipa. weź się ogarnij dziewczyno bo to jest żałosne co piszesz.

Gość sgffdhgfjj
zabij go

Rafia, widzę, że dalej próbujesz się oszukiwać, a czas mija :-( Zacznij wreszcie myśleć o sobie.

Gość Rafia ile masz lat?
bo chyba nie doczytalam, On 35 a Ty?

Gość eks przedstawiciela handl.
juz nie zagladasz na nasz temat o PH, nie wiedzialam wtedy ile masz lat... czuje sie przy ludziach po 30stce jak gowniara, bez doswiadczenia, ale widze że w kazdym wieku ludzie nie wiedza jak zareagowac gdy ludzie na ktorych nam zalezy nie zachowują sie tak jak powinno byc! bo wiemy jak powinno byc! i dlatego ja już nie jestem z moim PH, choc minely 3mies. od rozstania co chwile o nim mysle, i wcale nie bylismy dlugo, nawet nie mieszkalismy razem, mialam latwiej zeby powiedziec dosc-ze chce faceta dla ktorego jestem najwazniejsza... u Ciebie inny problem ale ten sam BRAK szacunku ze strony partnera, to jest takie przykre:(

Gość eks przedstawiciela handl.
nie wstawila sie moja wypowiedz czy jak, to próba

oj Rafia, Rafia chyba lepiej to skonczyc wczesniej niz pozniej, a 36 lat to jeszcze dobry wiek i kogos znajdziesz, tylko cen sie bardziej