Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Adamkry

Uwielbiam puszyste dziewczyny :)

Polecane posty

Ostatnia moja partnerka byla pierwsza puszysta dziewczyna z jaka bylem - ale od tamtego czasu tylko takie kobiety przykuwaja moja uwage - jakich facetow i kobiety lubicie? Osobiscie jestem szczuply i dobrze zbudowany - ale rozkosz z kobieta ktora ma cieplutkie i mieciutkie cialko to wszystko czego mi potrzeba :) Swoja droga chetnie tu kogos poznam :) Mam 27 lat i 187cm :) kazdej dziewczynie ktora wysle mi swoje zdjecia na maila - odpisze odzylajac swoje :) Interesuje mnie znajomosc z dziewczyna chociaz lekko puszysta Adam

Gość cmentarna lala
a ja jestem chudziutka i moj facet tryska co noc takze nie narzekam lubisz walki przeciez to ochyda

Ohydne jest również to żeby lubić worki na kości:P

ze szczuplymi nie bylo mi zle - ale nie ma to jak sobie pomacac - poza tym lubie mocno i intensywnie - a z mieciutka pupcia tak wlasnie mozna ;) i to jakby wchodzic w podusie :* mmm

ojej - ale jak widac moj wpis ma inny charakter - pozytywny :) a Ty Małgosiu masz mieciutki brzuszek? :)

Gość KiedysTwojaAnia
Najpierw karzesz mi sie odchudzac a teraz mowisz ze lubis puszyte? Klamca z ciebie wiesz? ! Juz panny podrywasz a jeszcze nie zakonczyles jednego, mialam racje ze krecisz cos na boku. Zlamales mi serce !

hahaha :D chyba sie nie znamy :D Małgosiu ;) wyslij mi fotke na maila :P

Gość KiedysTwojaAnia
dobrze wiem ze to ty i nie odwracaj kota ogonem

to doobre ;) i prawdziwe - chyba nie probowales/as wchodzic w podusie ;) ani w mieciutka pupcie :d

hej - ktos chce poznac fajnego faceta ;)? nie wierze ze nie ma tu cieplutkich dziewczat ;)

Gość KiedysTwojaAnia
myslisz o mnie? "Masz mnie zawsze w tle"pewnie wtedy gdy rozmawiasz z dziewczynkami , jak mozna byc tak dwulicowym ?!!! Masz mnie, ale w d... To ty wszystko popsules , miej pretensje tylko i wylacznie do siebie

Gość cmentarna lala
adamkry przestan tu piertolic chcesz dowartosciowac te wszystkie odrazajace tlosciochy z kafe i tak my smukle zgrabne kobity bedziemy rzadzic ale powodzenia

Gość gfxzfghj
tylko moja Anusia ma moje serce

hmm :D nie ma - ludzie nie chca sie tutaj poznac tylko pisza totalne bzdury - a przeciez lepiej jest sie umowic na spacer..

na forum nie można poznac dobrze człowieka!!!!! Ludzie czasami udają kogoś kim nie są, a forum przeznaczone jest głównie do wyzycenia z siebie złych emocji, do wyżalenia się komuś zupełnie obcemu.

teraz juz wiem w jakim celu tu jestes :) a przeciez proponujac spotkanie chce sie z kims poznac wlasnie na spotkaniu - a nie na forum - wiec mile dziewczynki - piszcie :)

Gość a jak niebieską urodzisz to co
na spacer czy coś wiecej :P ?

na spacer i moze cos wiecej :) na razie chce zobaczyc kogos na zdjeciu ;p i isc na spacer :)

Gość olusia6
Cmentarna Lala .. mowisz ze Adam ma isc do lekarza bo lubi wieksze? Moze czas sie wybrac do lekarza Lalu? kobieto ciebie mozna zlamac na pol i twoj facet na ciebie tryska a inni na ulicy tez na ciebie tryskaja? brak slow hmmm moglabys byc moja sztanga na ktorej codziennie trenuje kochana ;-)