Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość który wybrać z tych 2

Który podgrzewacz wybrać?

Polecane posty

szczerze te podgrzewacze tanich marek nie nadaja sie do niczego, grzeja sie 10 min i ogolnie strasznie dlugo sie czeka, jesli juz kupowac chcesz podgrzewacz to napewno nie taki tani bo tylko sie bedziesz wkurzac...

Gość ktory wybrac z tych 2
miałam dla pierwszego maluszka tani i się sprawdził całkiem nieźle, ale to dawno temu było i nie pamiętam jaka to była firma. Szybciutko się woda w nim nagrzewała. A na drogi mnie niestety nie stać.

to nie lepiej robic sobie wody do termosu? Ja kupilam podgrzewacz za 50zl i uzylam go moze 3 razy, wolalam na noc sobie robic wode do termosu i z tego robic mleczko, szlo mi 3xszybciej :)

Gość który wybrac z tych 2
Ale chciałabym karmić piersią, ewentualnie odciągniętym pokarmem.

to ja bym wybrala ten niebieski bo pasuje do wszystkich butelek :) Tak pisza przynajmniej

ten sisi też do wszystkich pasuje. W sumie mam wrażenie, ze one się niewiele różnią. Tylko wyglądem, ale może się mylę i dlatego pytam.

Jak tak spojrzec to sa z tej samej polki wiec w sumie ktory bys nie wybrala to pewnie beda podobne w zastosowaniu

Autorko, nie rozumiem. Chcesz karmić piersią i jednocześnie kupujesz podgrzewacz? Po co?

Bo nie będę mogla być 24h przy maluszku i będę musiała odciągać pokarm, który będzie podawał maż. Poza tym nie wiem czy nie trzeba będzie dokarmiać dziecka, dopajac, a mężowi na pewno będzie wygodniej przygotować herbatkę za pomocą podgrzewacza niż szykować termosy z wodą. Czytałam, ze mleka matki nie powinno się podgrzewać w mikrofali bo traci wartości odżywcze bo jakieś cząstki są wtedy rozbijane. Nie znam sie na tym nie jestem ani fizykiem, ani technologiem żywienia.

Gość autorko skąd jestes?
mam do oddania podgrzewacz, ewentualnie do symbolicznego sprzedania

Gość MMMMMMMLLLLLLLL90
nie tylko mleka matki nie można podgrzewać w mikrofali ale i modyfikowanego też fale z mikrofalówki niszczą białko w mleku