Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dżoana33

Ahhh miało być tak pięknie...

Polecane posty

Gość geenka
tak coś zostaje z tego-ale sami mówicie że niewiele..

geenka - klapsa bym Ci dał na opamiętanie. Każdy tu narzeka, ja też ale za Chiny Ludowe bym żony nie zmienił na inną. Kumple mają gorzej - przy wódce wychodzi co i jak :) Jednego kumpla żona zdradza, drugiego wziąła do buzi po kilku latach a do dvpci to nie ma mowy. Trzeci kumpel maży żeby mu kobita do buzi wzięła ale sam patelni nie zrobi. Jak się tego nasłucham to uważam się za dziecko szczęscia.

Gość dżoana33
heh fajnie , czyli nie powinnam narzekać, wszystko jest,ale jednak..

Dżona33 - jeżu, zawsze coś będzie nie tak - typowe babskie podejście do sprawy. Facet powie - okej, nie jest idealnie ale jest i tak zajebiście i spoko.

Gość dżoana33
no bo jestem baba , potrzeba mi trochę więcej namiętności :P

Gość dżoana33
bo wy jesteście tacy niedomyślni.. a nawet jak się łopatologicznie wytłumaczy to i tak rzadko dociera.. ;)

Dżoana może jestem od Ciebie troszkę młodsza ale ja twierdzę,że nie doceniamy tego co mamy póki tego nie stracimy....ja spędziłam 5 lat z mężczyzną z którym miałam się zestarzeć i nic pozostała pustka.Pamietaj,że kryzysy są i będą ale walczyć z nimi a nie iść na łatwiznę-to jest sztuka.

Gość dżoana33
Kobieta 87, ja wiem, kocham go, nie zostawię dla żadnego innego ,ale wiadomo że zawsze sie chce żeby było jak najlepiej, zawsze czegoś brakuje

"Dżoana może jestem od Ciebie troszkę młodsza ale ja twierdzę,że nie doceniamy tego co mamy póki tego nie stracimy." Odemnie też ale mądrość z Twojej wypowiedzi bije - mało, która kobitka to rozumie.

dżoana33 - jakbym swojej żony słuchał. Czegoś brakuje, każdy wie czego, ale z czasem już się tak nie chce jak kiedyś (dziecko/dzieci, praca) to jest duże obciążenie, jak dziecko da Ci w kość do 21 to chcesz sie położyc jak najszybciej, a jak pracujesz do 18 to raczej nie masz zbytnio ochoty na bara bara każdego wieczoru.

Gość hluuuuuuuuup
chyba za dużo kafeteri się naczytałaś i za dużo seriali ... wszyscy mają zajebisty seks, namiętność, przebieranki sratatata , nie wierz w to za bardzo, gwarantuję ci że nie masz najgorzej

Gość cxcffvgfvbg
matko, ale czy wyście głupie czy jak? przecież to normalka, tak będzie zawsze, fascynacja fizyczna zawsze wygasa nawet jeśli byłybyście z johnym deppem to i tak za kilka lat by wam zbrzydł do cna, na bank i zapamiętajcie, ze miłość to nie uczucia, a POSTAWA !

Gość dżoana33
Bezedury dokładnie wiem jak to jest przy dziecku,ale teraz jest trochę odchowane i jest lepiej, ale praca i fakt że codziennie się tyle czasu oglądamy, to chyba normalne że nie mamy się ochoty na siebie rzucić.. hluuuuuuuuup, całkiem możliwe ;) ale wierzę że spora proporcja ma lepiej :P

Gość anna antoniina
bezedury - taaa bo najważniejsze jest to czy bierze do buzi czy nie... zawsze się zastanawiam, jak można takie intymne sprawy wywlekać na wierzch ? i dlatego właśnie nie chcę mieć męża, nie opłaca się chajtać w tych czasach ani wchodzić w stałe i długie związki

Gość lllllllllllllllllllleeee
i dlatego właśnie nie chcę mieć męża, nie opłaca się chajtać w tych czasach ani wchodzić w stałe i długie związki," jasne że nie , nie weźmie do buzi, albo nie da jaki śczas i już zdrada lub rozwód

"Bezedury dokładnie wiem jak to jest przy dziecku,ale teraz jest trochę odchowane i jest lepiej, ale praca i fakt że codziennie się tyle czasu oglądamy, to chyba normalne że nie mamy się ochoty na siebie rzucić.. hluuuuuuuuup, całkiem możliwe ale wierzę że spora proporcja ma lepiej " Ja też mam już niby trochę odchowane ale jak z pracy wrócę to do wieczora razem siedzimy i się sobą zajmujemy. Więc sama sobie odpowiadasz na pytanie - zmęczenie, nie da się zjeść ciastka i mieć ciastko. I uwierz większość ma gorzej. Ja z kumplami moge szczerze pogadać przy wódzie, wy kobiety nie bardzo. I wiem, że to co ja mam to niebo a ziemia w porównaniu z tym co kumple mają ze swoimi kobitami.

Gość uwierz mamy gorzej
0 gry wstępnej, 10 min i po zabawie.. 🖐️

Gość wydaje mi sie zeee
jeśli chodzi o seks to najważniejsze są preferencje - bo one raczej ''wychodzą odrazu'' i z reguły się nie zmieniają, są niemalże jak ''osobowość'' :P (namiętny pozostanie namiętnym, łagodny łagodnym, ostry ostrym, jeśli lubi coś to będzie to lubił nadal, jeżeli nie lubi to już nie polubi itd) ale temperament już tak(niestety) i to często, więc nie powinien być jakimś szczególnym wyznacznikiem w przeciwieństwie do tego pierwszego, bo z dwojga złego lepiej mieć zayebisty seks rzadziej, niż beznadziejny częściej, ogólnie to niestała rzecz i zmienna(zależna od hormonów) i nie wiadomo jak to będzie z tym u nas czy u partnera za kilka lat

Gość dżoana33
no tak ,ale żeby on jeszcze był taki zajebisty...

Gość trrtrrtrrtrtrtr
ale to o czym piszesz to po prostu normalne jest. to zwykła codzienność i rutyna. tak jest w każdym związku. takie jest i było zawsze. nie mogą być fajerwerki przez całe życie. ja wiem, że każdy by chciał, żeby było super i w ogóle, ale tak się nie da. myślisz że twój mąż nie odczuwa tego samego? ciagle tylko z jedną babą pod dachem, wszystko takie przewidywalne, ten sam tyłek który widzi każdej nocy mu też zbrzydł, tylko że faceci o tym wiedzą że to normalne jest i nie przeżywają tego tak jak kobiety, tylko się z tym oswajają.

Gość ruty siuty arizona teksas
dokładnie to normalna kolej rzeczy, ludzie są niepoważni myśląc że małżeństwo to wzajemna adoracja 24/7 i fajerwerki w łóżku przez całe życie 🖐️

Gość sesfdsgfsd
regres ci zaraz powie ze to zapewne dlatego ze nie robisz mu loda 5 razy dziennie 🖐️