Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

spragniona jola

jestem głupia życiowo

Polecane posty

Gość warszawski policjanttt
ja tam madrym nie zazdroszczę w policji sa najnizej w hierarchii

chcę się wysypiać, a nie kuć tydzień i koło zawalić...chłopaka nie mam, bo wszystkimi gardzę...i chyba jestem uzależniona od psychotropów, bo jak raz nie wezmę, to potem mam migrenę i muszę brać, zeby mnie głowa nie bolała...itd.

oj nie wiem jak Cię pocieszyć :( też bym chciała sobie pospać a nie doginać codziennie do pracy porażka jakaś :( co do chłopaka to też - ostatnio w ogóle nie mam ochoty nawet na jakieś spotkania czy coś, tylko przyjść do domu i spać. A może masz migrenę z jakiegoś innego powodu? Na innym podłożu,może nie od tabletek?

być może z innego, z tym że zauważyłam, że ból głowy znacznie się zmniejsza, gdy przyjmę antydepresant...kilka razy miałam takie wrażenie, że jeśli z rana tabletki nie wezmę, to popołudniu boli mnie głowa-jakby organizm się domagał codziennej dawki... a kolokwium to była porażka...ja się uczyłam duzo-materiał był z całego semestru-wiadomo, część rzeczy z braku czasu i ze zmęczenia potraktowałam po łebkach-przeczytałam raz, parę dni przed kołem...a na kole było 5 pytań z zagadnień, które sobie odpuściłam właśnie...pół roku nie zaliczyło...to o tyle straszne, że kolokwium było na prawach egzaminu i jeszcze będą 2 podejscia , a jak sie ich nie zaliczy , to będzie warunek z przedmiotu...a ja nigdy nawet wejściówki nie zawaliłam, a jestem na 4 roku...i dla mnie taka porażka to jest tragedia, bo ja nie wiedziałam do tej pory, co to znaczy nie zdać, to taka nowość w moim życiu

a kiedy? ja mam poprawkę z tego w poniedziałek i jeszcze nie zaczełam sie uczyć, bo jutro ma co innego... ja mam gdzie wyjechać, tylko brakuje mi czasu

Gość dziewczynyya jaaa
a co studiujesz?

Gość niezalogowana sesesese
hmm, nie wiem co Ci poradzić :( Faktycznie może po tej poprawce zluzuj troszkę i pojedź gdzieś chociaż na dwa-trzy dni żeby się wyciszyć. Idę spać bo jutro znowu do pracy - tyrać :D Tobię życzę powodzenia na poprawce :) i więcej optymizmu 🌼 ;)

Gość raticus simian
Bo Policja kłamie . . .