Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość romiis

Na ulicach coraz wiecej 40-stek prowadzajacych sie za reke z 20-parolatkami,co w

Polecane posty

Gość romiis

co wy na takie zwiazki,to stalo sie normalne,ciagle widze jakas zadbana 40-stke,ktora idzie sobie za raczke z 20-paroletnim chlopakiem.i jakos wcale juz mnie to nie razi jak wczesniej,co wy na to?

Gość i to juz!
one prowadzaja za raczke swoich synkow niedorajdow

Gość równouprawnienie
Nie sądzę, nawet jeśli utrzymują kontakty intymne to na pewno nie prowadzają się "za rączki" :-P Jeśli już to w objęciach :-)

w takim razie mam dobre rokowania na przyszłość :D

Gość równouprawnienie
A którą ze stron reprezentujesz , że cie tak przyszlość cieszy :-)

Gość kokololo32
oczywiscie ze nie razi ja mam 32 lata a moj maz 23 :) i kochamy sie na zaboj :)

i jakos wcale juz mnie to nie razi jak wczesniej,co wy na to?-- chyba 40tka która chciałaby usłyszeć pochlebne zdanie na temat swojego związku :D

Gość mkljmkl
ktos na tym forum ma naprawde jakies kompleks, bo ciagle zaklada watki o 40stkach i mlodszych facetach i probuje wmowic czlowiekowi, ze takie zwiazki sa czeste. Mieszkam w stolicy i nie widuje takich par, wiec nie wiem o czym pieprzysz.

Gość kokololo32
ale takie pary gdzie partner jest duzo mlodszy sa i ja jestem tego przykladem mam meza 9 lat mlodszego i na dodatek jest to wielka milosc nie wiem w ogole jak mozna twierdzic ze taka czy inna para jest zla jesli w gre wchodza uczucia nic innego sie nie liczy wiek pochodzenie itd pozdrawiam :)

Gość asbio
taaa i teraz będzie tutaj klub wzajemnej adoracji starszych bab, co innego piszecie w tematach gdzie to facet jest starszy , a ja uważam że to "smaczniej" wygląda niż babsko z dzieckiem 🖐️

Gość na szczescie ludzie
nie dobieraja sie ze wzgledu na to czy to dla kogos smacznie wyglada czy nie, tylko dlatego, że sie kochaja i chca byc ze soba to ich sprawa , to ich życie zajmijcie sie wreszcie czyms pożytecznym , a nie ciaglym ocenianiem innych amen

Gość rycząca prawie cztedziecha
broom - słodki buziaczek A wiecie jak to dowartościowuje kobitkę jak takie ciacho 20+ patrzy w nią jak w obrazek !! Ja wyleczyłam się z wszystkim kompleksów ;) I ta fantazja u nich ... no i taki młody to może raz, po raz ... a partner w podobnym wieku już niekoniecznie :(.

wita klub wzajemnej adoracji (jak to nazywają pryszczate małolaty) i się dołanczam. To naprawdę świetna sprawa gdy nas młodsi adorują, osobiście nie byłam jeszcze w takim związku ale kilkakrotnie mnie adorowali 20+ a nawet dałam kosza jednemu 18-sto latkowi

A wogóle to wkurza mnie to, że jak 40-lat ma młodą to wszystcy ooo jaki kolo wyrwał młodą laskę, a jak "bardziej dojrzała wisienka" pokaze się z młodym to od razu wielkie oburzenia i niesmak. I nie ważne że "ma ciało, aż by sie chciało", jest pełna życia i energii ... i często jest to też już osoba co tak dostała od życia w dupę, że pragnie jak nawięcej korzystać z tego co daje jej chwila.

Mi też, ale się nie przyzwyczajam do niego. :D Nie ma lekko. :D

Gość ciekaweciekawskie
kokololo32>>poczekaj ,az maz dorosnie i minie mu to wielkie uniesienie i Cie zamieni na mlodszy model,nie zycze Ci tego ale niestety to bardzo czeste przypadki

Gość ja stara jestem z takim
już 10 lat,teraz on po 30 ja 50.Mam w d..pie co myślą inni.Moje życie.

Gość ciekaweciekawskie
napewno Cie robi na boki,a nawet o tym nie wiesz,wygodnie mu z babcia jak przy mamusi:D

Gość ja stara jestem z takim
ciekaeciekawskie Chciałbys miec taką babcię:P Wyglądam lepiej niż większosc żon jego kolegów.

Gość ciekaweciekawskie
heh napewno:D wszystkiego naj:D

A najwięcej marudzą te laski, które są lub były zdradzane w związku z równolatkiem. I prawik co kobietę na zdjęciu jedynie widział. Jak dojrzała kobieta ma fajny związek to jakaś dziwna zazdrość się wokół zbiera. Ja gratuluję

Gość nulllka
ja jsem kochanka faceta ktory ma 10 lat starsza zone :) on ma 38, ona 48 i niestety juz go nie podnieca

Gratulować należy, że ludziom się w związkach układa. :)