Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość romiis

Na ulicach coraz wiecej 40-stek prowadzajacych sie za reke z 20-parolatkami,co w

Polecane posty

Gość nulllka
szkoda jak facet jest starszy to plujecie jadem, hipokrytki

Kto pluje? Jak jest fajna para to tylko gratulować. Lepszy szczęśliwy związek niż szarpanina jakaś bez uczucia ale z zachowaniem odpowiedniej różnicy wiekowej ustalonej odgórnie przez kogoś tam

Jak trafi swój na swoją to nie ma przebacz. :) Kocha się człowieka a nie to ile ma lat.

Gość ja stara jestem z takim
nullka zdrada nie zależy od wieku,moze kiedyś to zrozumiesz:D. Zdradzają starsi,mlodsi i równolatki.Kurestwo z jednej i drugiej strony to charakter a nie wiek.Jak ktoś się puszczał gdy był młody/a/,będzie to robił/a/ zawsze .

Gość do prawiczek
Jest odwrotnie,smarkacze uganiają się za 40stkami.

no właśnie ... nawet popatrzec co sie dzieje na kafe - pełno młodych szuka starszej ;) Prawiczek bez wiary - może tak mniej jadu, co to za określenie stare torby ... gdzie tu klasa ;) A tak wogóle to życzę Ci, żebyś w końcu trafił na jakoś kobitkę co troszkę Cię udobrucha .... kto wie może nawet będzie ciut starsza ;) Nigdy nie mów nigdy :)

Jeszcze trochę mi do czterdziestu brakuje ale chyba zacznę korzystać z tego młodzieńczego zapału:)) Przegapiłam kilka okazji bo też myślałam że to nie wypada ale jak patrze na moją sąsiadkę i jej męża to mnie zazdrość zbiera, też tak chce...

Gość a kogo to dziwi?
hmm, jest nas wiele i prawda jest taka że to mlodsi faceci uganiają się za nami,zadna z nas nie jest ani samotna ani zdesperowana,ja akurat jeśli chodzi o związki to od dawna zawsze jestem z młodszym o sporo lat ok 10-15, i to ja odchodzę kiedy zaczyna robic się zbyt powaznie, tak! faceci zakochuja się i zaczynaja męczyć o byciu na stałe,niedawno zostawiłam faceta młodszego o 15 lat,dalej narzuca się i przekonuje że świata nie widzi,obecnie mam adoratora 14 lat młodszego (to początek znajomości), jakies dziwne zbiego okoliczności bo ja ich nie szukam,nie mam czasu na pieprzoty,jestem zajęta praca i własnym sprawami

Gość tez lubie oral ale
ryczaca jesli patrzysz na swiat przez pryzmat kafe to gratuluje :D ahahahaha

Za moich czasów :D:D:D:D było takie powiedzenie : Na starej piczy się dobrze ćwiczy. :D:D:D:D i jak widać to wraca :D:D:D:D Ot i cała tajemnica :classic_cool: