Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sabcia74

wczesne objwy ciązy po zapłodnieniu

Polecane posty

Gość diabełek9009
a stosunek przerywany w owulacje i 2 dni przed nia?

Gość sabcia74
myślę ze tez nie

Gość Anusia78
abciu witaj ja dzis leki di in vitro odebralam :-))

Gość sabcia74
Anusia 78 zanim podejmiesz sie protokołu to moze jeszcze sie uda :) teraz przestan o tym myslec skoro juz masz leki i zacznij korzystac z zycia intymnego. Bez wyliczania i obserwacji. W koncu to cały miesiac a nóż cos spłata figla :)

Gość Anusia78
mi juz wszystko jedno rozmawialam z mezem i chyba juz w lutym zaczne przechodzic na leki a w marcu transfer:-))bedzie dobrze ja wiem ze tak bedzie bez wzgledu na czas wieze ze sie uda i jak na razie @ nie przyszla

Gość to coś nas łączy
sabcia74 i Anusia78 co u Was słychać?

Gość sabcia74
Anusia co u Ciebie, jak samopoczucie ??? odezwij się :)

Gość Monikkkka
hej dziewczyny, mam pytanie. kochałam się z chłopakiem dokładnie 9 stycznia bez zabezpieczenia, skończył we mnie, bo się staramy o bobasa:) ( to była noc z soboty na niedzielę). We wtorek (12 stycznia) dostałam okres, mam nieregularne miesiączki a 'kalendarzykowo' powinnam ją dostać 16. Jak myślicie jest prawdopodobieństwo, że się uda??? Niby wtedy miałam dni niepłodne, ale biorąc pod uwagę moje nieregularne @??

Gość Monikkkka
a jeszcze dodam że od kilku dni czuję dziwne bóle w podbrzuszu, nie mam typowego śluzu płodnego, który przeważnie się pojawiał, za to mam silniejsze upławy ale inne niż te płodne podobne do bialka z jajka... pewnie napiszecie żebym zrobiła test, ale najpierw chciałam zapytać bo boję się, że jeśli wyjdzie negatywny to będzie mi smutno:(

Gość sabcia74
Anusia 78 co u Ciebie ? odezwij się !

czesc dziewczyny. jestem tu pierwszy raz chociaz czest obywam na watku prolaktyna. sabcia74 ja tez bylam w ciazy pozamaciczne 2 raz. na dwoch jajowodach. widze ze pisalas o laparoskopii\. czy uwazasz ze mi tez moza pomoc to i czy usuna mi zrosty??? a jak mam mocno pociete jajowody to tez usuna?? co wiecej sie robi przy tej laparoskopii??? ja jestem prawie juz zdecydowana na to. a gdzie ty mialas??? bo ja mam zamiar u mrugacza koszt 2000 tys.

Gość kallxxxona
witam dziewczyny potrzebuje pomocy.. niewiem jak juz zaczac. czytam wasze posty i w ogole i niektore sa takie inne znow przeczace innym echhh :( bralam tabletki anty micorygon przez pierwwszy miesiac i potem odstawilam je, poczym dostałam okresu, a terazmialam 2 dni i w ten okres ponownie zaczelam brac te pigulki lecz gdy okres mi zanikl to juz przestalam je brac bo niewiem co sie stalo, , i w chwili gdy on zanikl to w nocy kochalam sie z chlopakiem, czy to mozliwe zebym zaszla w ciaze? boze pomozcie..., niby zadnych objawow nie mialam, czasem tam boli mnie brzuch i mysle ze na okres ale jednak ciagle go niema a spoznia mi sie juz chyba z 2 tyg jak nie wiecej:(przy tym mam straszny ze tak powiem sluz,,., a piersi no coz niby sie nie powiekszyly ale jak dotkne brodawek to bola, dodam ze okres czesto mialam nieregularny, brzuch mam taki jakby wzdety wiec niewiem czy to moga byc objawy ciazy? blagam, przyznam szczerze ze pomimo tego ze nasz zwiazek jest ok i kochamy sie to niechce tego poniewaz niemam nawet pracy, moj chl jest bogaty, ale ja nie przywyklam do tego zeby zyc z czyjejs łaski, tym bardziej ze napewno chcialby zebym z nim zamieszkala a ja na to nie jestem gotowa zwłaszcza ze z nim mieszkaja rodzice.., nie jestem gotowa jeszcze na takie tempo, mam dopiero 19 lat:( Niemam odwagi isc do aptek po test , mieszkam w malej miejscowosci gdzie ludzie za dziecko przedslubne to zabijaja wzrokiem na ulicy,,.:( no coz ale bede musiala go kupic bo ta niepewnosc mnie zabije

Witam... staramy się z mężem o dziecko... stosunek był dwa dni przed owulką i dzien poźniej... myslicie że jest szansa ze doszło do zapłodnienia?? dodam, ze za dwa dni powinnam dostac okres... kilka dni temu miałam zawroty głowy, teraz coraz czestsze wzdęcia, ciagle zły nastrój, tylko bym plakała... brzuch wydaje sie jakis nabrzmiały, podobewa jajnik.dzisiaj to juz drugi dzien kiedy wycieka mi jakas brązowa wydzielina, nei jest jej dużo ale jest... co myslicie, ze to moze byc ciaza???