Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

.Clarietta.

Sierpniowe panny młode 2011

Polecane posty

Hejka:) a u mnie dobrze... Weekend trochę męczący miałam... A przygotowania to można powiedzieć że w miejscu stoją... Zastanawiam się jak fajnie można by ozdobic salę weselną i resztę:). Kaśka jeszcze nie czas żeby się stresować:)

Ale ja się nie stresuję samym ślubem tylko tym czy uda mi się zespół znaleźć... bo wolę jednak sierpień niż np. październik, ale to się zobaczy jak wyjdzie...

Ale ja się nie stresuję samym ślubem tylko tym czy uda mi się zespół znaleźć... bo wolę jednak sierpień niż np. październik, ale to się zobaczy jak wyjdzie...

Tak myślę i myślę i dochodzę powoli do wniosku, że chyba jednak będzie lepiej przesunąć datę ślubu na 15 października, bo na ten termin udało nam się zgrać i salę i fajny zespół . Sama już nie wiem co robić...

Hej!Jednak chyba wracam do sierpnia:) Udało się znaleźć całkiem przyzwoity zespół i jutro się wszystko wyjaśni, jak będzie ok, to w piątek podpisuję umowę:)

witajcie. czy któras z Was slyszla jakies opinie o Dworku w Skarżycach? Przymierzam się tam zrobić wesele, bo juz slyszalam, ze serwuja pyszne jedzenie i jest tego duuuzo a ponadto jak przedstawili mi oferte to jest tanio. menu zaczyna sie juz od 100zl :) jednak zanim podpisze umowe poszukuje opinii. pomozcie z gory dzieki

Gość effy.
Hej. Mam na imie Beata, mam 24 lata - ślub w sierpniu w Krakowie :) Sala weselna upatrzona- terminy wolne, umowę spiszę w poniedziałek. Fotograf, kamerzysta upatrzeni wolny termin, też się bedę już z nimi kontaktować odnośnie zaklepania, dj w trakcie poszukiwań, tylko do kościoła trzeba sie wybrać.

Gość effy.
w hotelu mamy rezerwacje :)

witaj beata! ja dziś podpisałam umowę z zespołem i fotografem, kamerzysty nie chcemy, salę też już mamy zaklepaną i godzinę w kościele też:)a którego sierpnia masz ślub??bo ja 27.08:)cieszę się strasznie,bo właściwie wszystko udało nam się zgrać w ciągu tygodnia:)