Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fdfdf

Szukam jakiejś orginalej bransoletki, którą będę mogła nosić cały czas

Polecane posty

Gość fdfdf

Typu jakiś rzeyk czy coś, co będzie uniwersalne. Tak jak inni noszą nieśmiertleniki. Ja chciałabym jakiś rzemyczek z przywieszką, sentencją. Gdzie można coś takiego kupić? Będę wdzięczna za linki

kiedyś nosiłam rzemyki wzorem Robin Hooda :) (kupuje się np. w sklepach z pamiątkami czy na Krupówkach :) ) zdjęłam chyba z okazji ślubu, bo nie bardzo pasował do sukni ślubnej ;) no i juz nie zalożylam

Gość fdfdf
jak się poprawnie wymawia nazwę tego?

poprostu - rzemyk robiłam sobie na nich po 7 węzełków na szczęście, kremowałam, żeby ściemniały i wygladały na znoszone :)

Gość fdfdf
ale chodzi mi o te orginalne rzemyki lilou. jak sie wymawia?

Gość salwinka2009
Witam serdecznie Od pewnego czasu zajmuję się tworzeniem takich bransoletek, mozna je dostać na Allegro, mój nick to : salwinia2009. Przedmiotem mojej aukcji są niezwykłe, przepiękne bransoletki z przywieszkami Jest to absolutny hit tego sezonu. W bransoletkach zakochały się nawet hoolywodzkie gwiazdy. Bransoletki wykonane z rzemyka (jubilerskiego 3mm) oraz ozdobnych zawieszek (bez niklu i ołowiu!!!), posiadają regulowane zapięcie, dzięki czemu będą idealne na każdą dłoń. Olbrzymia różnorodność przywieszek, sprawia,że można je łączyć na wiele sposobów. Przywieszki w kolorze srebrnym, bardzo eleganckie i pasujące do każdego stroju. Tylko teraz wyjatkowa promocja - koszt jednej bransoletki to tylko 9,99 ZŁ NAJTANIEJ NA ALLEGRO! Na pozostałych moich aukcjach dostępne są inne wzory bransoletek. KOSZT PRZESYŁKI JEDNAKOWY NIEZALEŻNIE OD ZAKUPIONYCH PRZEDMIOTÓW!!! Gorąco polecam, bądź modna i elegancka!!! Idealne na prezent, można nimi wyrazić bardzo wiele, np.: podaruj przyjacielowi/przyjaciółce aniołka, medalik, który będzie go strzegł w każdej sytuacji... http://allegro.pl/charms-lilou-pandora-rzemien-bransoletki-serduszko-i1520437368.html