Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość podpisna pod tematem

DUZA roznica wieku miedzy partnerami. Kto jest w takim zwiazku?

Polecane posty

Gość SamantaHAHAH
OOOchujeje to ile w koncu??

Gość kokololo32
ja zawsze mialam parnerow duzo starszych od siebie o 11,13 i prawie 20 lat a teraz sytuacja sie odwrocila:)ja mam 32 lata a moj maz 23 lat wiec jest ode mnie 9 lat mlodszy :) roznica wieku pochodzenie narodowosc itd nie ma zadnego znaczenia jesli jest to prwdziwa milosc tak jak u mnie teraz:)

Gość to jeszcze ile podejrzewasz
zmloci Ci dupsko, bo juz jestes wytarta jak stara , zdarta miotla. Powodzenia jak nastepny mlody byczek kopnie Cie w zuzyte dupsko.

Gość to jeszcze ile podejrzewasz
zwykle z was dupodajki .Obrzydliwosc na taka natrafic. Spadac pustakiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii.

Gość podpisana pod tematem
wczoraj troche nie na temat bylo wiec moze dzisiaj juz wrocimy do tematu i wpisze sie ktos jeszcze kto jest w takim ziazku

Gość juz sie autorko obudzilas
zamiast swego staruszka tulic w sobotni poranek? Cos marnie ci idzie jak tak cale dnie wysiadujesz na kafe i blagasz o wpisy nastepnych desperatek, ktore nie umieja stworzyc normalnego, zdrowego zwiazku a tylko z pogranicza dewiacji. Wez sie lepiej za psychologie, by doczytac , gdzie zgubilas rozum .

nie mieszkam z moim partnerem:P Mam wolne od kilku dni to co nie moge pisac? Daj spokoj z tym obrazaniem, chyba krzywdy ci moim zwiazkiem nie wyrzadzam:O

Gość do juz sie autorko obudzilas
ja sie obudzilam obok swojego rownolatka i od paru lat nie ma juz przytulancow z rana....

Gość schowaj kolekcjonerko antykow
to bardzo zle , ze nie przytula Cie bliski czlowiek. Popracuj nad zwiazkiem swoim, bo czas ucieka a szkoda fajnych dni. A autorka to pazerne dziewcze, ktore mysli , zy oblowi sie profitami z firmy 50latka. A skonczy sie trzepaniem futra i nastepna naiwna do koszenia bobra.

Gość do juz sie autorko obudzilas
podrośniesz trochę, przeżyjesz z jednym człowiekiem 12 lat i wtedy mi mów o czułości partnerów 🖐️

max 5 lat ,jak juz facet jest strszy to z poczatku swoja kobiete rozpiesczzcza dba o nia a,le potem jedzie w nia by sie zeszmacila by nie bylo widac roznicy wieku, starszy facet znaczy rafinowany!!!! PRZEMYS ZANIM BEDZIEZS PLAKALA PRZEZ STAREGO RAFINOWANEGO GRZYBA:D

tak oblowie sie na jego firmie:D litosci ludzie:O Nie musze na nikim sie oblawiac, pochodze z normalnej rodiny, ktora zapewnila mi przyszlosc i mam wlasne mieszkanie, spore oszczednosci a nawet dzialke na budowe domu w przyszlosci:P Nie potrzebuje sie na nikim wzbogacac:O

Gość tak/.
często duża różnca wieku, jest wynikiem jakichś tam zaburzonych relacji z ojcem, możliwe. Przeczytałem też gdzieś, że dziewczyna wybiera starszego partnera, jak jej ojciec, został tatą w wieku już bardzo, bardzo, dojrzałym. Wiemy wszyscy, że "pierwszym mężczyzną" w życiu dziewczyny jest ojciec. Myślę, że kobiety, które miały ojców, a właściwie "dziadków", wybierają dużo starszych partnerów, bo dla nich to takie naturalne, starszy mężczyzna.

Gość no prawda najprawdziwsza
kretynka w kretynke sie wynurzyla w tym topie, idiotki ze staruchami w tle.Wyjezdzi sie taki staruch na mlodej dupie , kopnie w dupsko az trzeszczy, bo bedzie zdradzac na bank mloda idiotka, bo o 30 lat starszy nie wyrucha ja porzadnie. Spieprzac szmaty bezmozgu.Won z mojej drogi zuzyta sciero.

Gość jakby mi do domu corka
sprowadzila takiego starucha starszego ode mnie , to klne sie na wszystko, lecialaby z tym pojebancem za zbity pysk z chalupy. Troche rozumu trzeba miec w tym glupim lbie.

Gość piorunica
a co was kurwa obchodz kto z kim spi i jak sie bzyka temat nie po waszej mysli to sie kurwa nie wypowiadajcie pojebancy

Gość pojebane jestescie,dziadka
sobie wziely---patologia jedna:O

Gość piorunica
ja pierdole ale was to drzazni jak se laski tak wybraly i szczesliwe sa to co sie kutwa czepiacie, wy z tymi dziadkami nie spicie to co was tak kurwa denerwuje

Gość ulccia
mój facet wygląda jakby miał 40 a ma 30 lat i jest tylko 5 lat starszy i co mam go rzucić bo wyglądam jak ze starszym i jestem nekrofilem ? :O

Gość piorunica
e kurwa oferma wypierdalaj bo gadasz jak potracona

najbardziej znana w Polsce wielbicielka panów posuniętych przez czas, Weronika Rosati, nieciekawie wspomina czas spędzony z reżyserem Andrzejem Żuławskim. Napisał książkę i zemścił się na byłej kochance, opisami seksualnych orgii z jej udziałem. A tak ogólnie po przeczytaniu, niewiele pań zabiera głos w sprawie swoich staruchów, a jest ich bardzo dużo, wyjaśnienie jest proste: zatrucie starymi jajami.

Gość pikkks
blondyn ty nie możesz mieć tyle lat co piszesz bo byś się nie wypowiadał o starych jajach bo sam niby takie masz, więc spadaj już prowokatorze

Gość pikkks
a po kiego miałyby zabierać głos ?

Gość eloaea23
cóż mój facet jest o 10 lat starszy i jak na razie starych jaj nie muszę ssać :D

Gość bmblondyn polać ci
:D:classic_cool:

Gość związek łapickiego jest the
best:D:D:D:D:D:D:D:Dto dopiero masakra:D:D

Gość Chore
10 lat max ,powyzej chore ale dla tego młodszego

Gość nołnejm
pomiedzy mna a moim bylym bylo 26 lat roznicy, ale jak widac - bylym. nie wyszlo miedzy nami, ale mysle ze wiek mial male znaczenie w tym :) mysle ze wiek to nie ma znaczenia, tylko character