Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mloda mama90

odkupie wozek spacerowke quinny buzz.

Polecane posty

Gość szczerze? nie polecam!
to tylko fajnie wyglada :/

Gość to nawet fajnie
nie wygląda tylko paskudnie

Tak. Bylam niania dziecka zagranica ktore mialo Buzza i bardzo zle wspominam spacery, mimo ze drogi i chodniki byly o caly wiek lepsze od polskich. Caly stelaz sie gibal na boki, a przednie male kolo bez przerwy klinowalo, byle piach wlecial i sie zacinalo. Zle sie podjezdzalo i zjerzdzalo z chodnikow. Tyle tylko ze mial fajny wyglad, wygodna regulacje raczki i byl lekki, ale praktyczny raczej nie byl. Ma mikroskopijny kosz. Nawet zestaw do piaskownicy ledwo nam wchodzil, tak ze jedzenie i picie trzeba bylo wrzucac do wiaderka na babki.

Tylko po terakocie w supermarketach jezdzil bez zarzutu. Powiem moze tak: jesli masz pieniazki to kup na probe i zobacz czy bedzie ci pasowal, bo rozni ludzie maja rozne subiektywne odczucia. Jesli bedziesz zadowolona to go zostaw, a jesli nie to sprzedasz i kupisz inny. Moim zamiarem nie bylo absolutnie zniechecenie cie do niego, tylko uczciwie napisalam o moich wlasnych spostrzezeniach.

Gość dhytygg
hej , ja mam quinny buzz i jestem bardzo zadowolona

Gość faktycznie ladnyaa
Kup na allegro, jest naprawdę pełno aukcji, na których mamy sprzedają Quinny Buzz, a to dość popularny model. Sama kupowałam używany wózek na all, z tym, że ja Jane i byłam bardzo zadowolona, bo wózek wyglądał, jak nowy, a dałam za niego połowę jego sklep-owej ceny.

Gość dhytygg
do osoby o niku "szczerze, nie polecam " - dziwne rzeczy piszesz , bo ja jestem zadowolona i jedyna rzecz do której się moge przyczepić to własnie podłoga w supermarkecie - na ulicy dobrze mi się prowadzi , jedynie w sklepie blokuje przednie koło , bo podłoga jest sliska i wtedy super jedzie

No to kup uzywany na Allegro, wyprobujesz kilka razy i jak bedzie kiepsi to go z powrotem wystawisz za tyle samo lub sto zlotych mniej i kupisz drugi... Inaczej sie nie dowiesz. Mozesz pojechac do jakiegos duzego sklepu i wziasc dziecko znajomych albo z rodziny, wsadzic do tego wozka i powozic po sklepie na probe, a nawet jak sprzedawcy pozwola to przed sklepem po chodniku.

Gość dhytygg
tzn jak wjezdzam do sklepu to blokuje zeby mi się nie kereciło , a i to nie zawsze

Gość dhytygg
tzn jak wjezdzam do sklepu to blokuje zeby mi się nie kereciło , a i to nie zawsze

Pisze szczerze i to co uwazam. Nie musisz sie ze mna zgadzac. Moze ty uzywalas go krotko i jako nowy sklepowy. Ja uzywalam taki ktory mial juz 8 miesiecy (bo wtedy zaczelam prace z 8-miesiecznym dzieckiem) i uzywalam go do 2 roku zycia dziecka. Wozek byl uzywany cale 2 lata, a nie pol roku i intensywnie dosc, a nie tylko godzine dziennie.

Gość dhytygg
nie , na razie nie chce sprzedać ( ja mam cały komplet , gondola + siedzenie do 1,5 roku i drugie od 1,5 roku )

U mnie w supermarketach bylo ok. Kolo sie zawsze troche klinowalo, ale w markecie nie bylo tego nie czuc, bo podloga sliska, za to na chodniku bylo to uciazliwe, szczegolnie jak sie zablokowalo po skosie, a czlowiek chcial jechac do przodu.

Pewnie masz jeszcze malenkie dziecko i dopiero kilka miesiecy uzytkujesz nowy wozek. Poczekaj jeszcze troche to zobaczysz o co mi chodzilo...

Gość dhytygg
ja tez pisze szczerze , ja moim sporo i intensywnie jezdze , dzien w dzien , juz troche wyjezdził Na chodnikach jest w porzadku , na podjazdach tez , jedynie tak jak pisałam w supermarkecie blokuje sobie koło i wtedy wygodnie mi się jedzie , dlatego jestem zdziwona ,ze tobie własnie w supermarkecie jezdził dobrze

Gość dhytygg
ja tez pisze szczerze , ja moim sporo i intensywnie jezdze , dzien w dzien , juz troche wyjezdził Na chodnikach jest w porzadku , na podjazdach tez , jedynie tak jak pisałam w supermarkecie blokuje sobie koło i wtedy wygodnie mi się jedzie , dlatego jestem zdziwona ,ze tobie własnie w supermarkecie jezdził dobrze

Gość dhytygg
nie wiem czemu podwójnie mi wysyła Co do przedniego koła , które blokuje sie na ulicach to czytałam w opiniach , ze nie=które dziewczyny blokowały go i wtedy jezdziło im sie dobrze, ja jedynie blokuje w sklepach , bo na ulicach dobrz mi sie skreca jak jest ruchome , ale jak sie zablokuje ( jak ja np w sklepie i potem zapomne ) to z zablokowanym tez siejedzie ok

Twoj jest jeszcze nowy (pewnie ma raptem pare miesiecy). Poczekaj jeszcze troche to poczujesz roznice. W superparkecie nie musialam blokowac kola bo samo sie slizgalo, zreszta nie chcialam podbijac wozka za kazdym razem kiedy skrecalam w kolejna alejke, bo jezdzilam z ciezkim siedzacym juz dzieckiem. Jaki wiec sens blokowania kola? Jesli ktos ma zamiar je stale blokowac to powinien sobie kupic wozek 4 kolowy na paskach bez skretnych kol, ktory mozna podbijac jedna reka bez wysilku, a nie ze sztywnym zawieszeniem. Po to sa kola skretne zeby nie podbijac wozkow o twardym zawieszeniu, bo jest to w ich przypadku dosc ciezkie do wykonania (szczegolnie z wiekszym dzieckiem). Aha, ma jeszcze jeden mankament: stelaz bardzo sie rysuje. I nie zartuje w tym miejscu, tylko tak jest. Pod koniec (po 2 latach) normalnego uzytkowania wozka, na stelazu bylo sporo rys, na felgach i tym czarnym elemencie na raczce przy przycisku rowniez.

ja mam spacerowke quinny buzz, ale ten model poprzedni wg mnie lepszy bo ma zdecydowanie wieksze siedzonko i zima w spiworze i kombinezonie dziecko spokojnie sie miesci. Mam do niej nawet dwa siedziska , dwie budki i zapasowe nieuzywane przednie kolo. musze pomyslec czy ja sprzedac, w sumie moj synek jest juz duzy i chyba nie bedzie juz jezdzil w wozku. pomysle jeszcze a jaka cene proponujesz?