Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jamaica1202

mąż psychopata

Polecane posty

stwierdzila niunia, ktora po 18 latach stwierdza, ze maz nia manipuluje i zaczyna sie zastanawiac co tu zrobic by nie niszczyc dzieciom zycia dogadasz sie z mataczem koncertowo

Gość ten typ tak ma
do zawsze szczery dziękuje panie psorze za poprawki ortograficzne na topiku, w końcu ktoś musi trzymać poziom

Gość saxofonistka
witam wszystkich!ja wyszlam za maz za francuza i zeby odkryc ze to psychopata potrzebowalam az 6 lat!jakos daje rade ale jest bardzo,bardzo ciezko.jestem silna psychicznie i powtarzam sobie w myslach"on jest chory",pisze sobie pamietnik, o nim,o sobie,mam przyjaciol co mnie wspieraja.chce isc na terapie ratujac siebie ale jawnie nie moge bo zrobi ze mnie wariatke i hoop do psychiatryka-tak najlatwiej!dla niego nie ma zadnej nadzieji-pomocy potrzebuje ja zeby przetrwac...na co czekam?az zamilknie na zawsze-to moja sila przetrwania.chetnie poklikam e-maile z kobietami o podobnym problemie,moze komus pomoge przetrwac,cos poradzic albo nawet wysluchac-piszcie,kochane kobiety,bo nie zawsze mozna odejsc i nie kazdy to zrozumie.zrozumie tylko ten kto tkwi w tym samym polozeniu.ja poszlam sobiew ub.roku do szkoly muzycznej i ucze sie grac na saxofonie(mam 44 lata)zeby zyc dla siebie.pozdrawiam ewa-madra@wp.pl

Gość nieanielica
podnoszę, bo..

Gość nieanielica
.....bo sama po 20 latach małżeństwa z psychopatą odzyskuję wolność. Na szczeście ma następna ofiarę- kochankę, którą oficjalnie się chwali. Teraz tylko rozwód.........