Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Melisssa_X

Nie mamy kasy, a mąż chce składac się 250zł na prezent dla siostry

Polecane posty

Gość Ale o czym tu dyskutowac
Kasy brak, wydatki przed nimi, a oni maja kombinowac skad tu wziac 250 zl na prezent? Dla mnie to zwykla glupota. Jesli ktos malo zarabia, to NAJPIERW placi sie rachunki, potem wydziela okreslona sume na jedzenie i dopiero na koncu mozna rozporzadzac reszta. Wydawanie znacznej sumy zanim zaspokoi sie podstawowe potrzeby grozi popadnieciem w dlugi.

Gość 32453456546812
Melisssa_X Popieram Cię w pełni. Co to za okazja żeby składać się 250 zł!? W mojej rodzinie takie drogie prezenty daje się tylko na wyjątkowe uroczystości jak np komunia lub 18stka. Za 30 zł można kupić fajny prezent, za 50 zł to już bardzo fany prezent. Porozmawiaj z mężem i wytłumacz mu to. Swoją drogą ta gówniara ma tupet, żeby pokazywać co chce się dostać na urodziny. U mnie w rodzinie nikt nigdy nie mówił co chce dostać. Prezent był zawsze niespodzianką. I tak powinno być. A nie tak jak w dzisiejszych czasach "Na komunie chce laptopa i wypasioną lustrzankę, na urodziny chcę najnowszy telefon" A może na 25te urodziny zażyczy sobie samochód? Skoro ona jest najmłodszą z rodzeństwa to jasne, że jest bardzo rozpieszczona. Powiedz mężowi, że nie możesz się teraz złożyć na prezent tych 250 zł, bo odłożyłaś na kupno mieszkania dla ten P I Z D Y na ślub. ;P MELISSA nie daj sobie wejść na głowę!