Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kukaśka

plamienie

Polecane posty

Gość kukaśka

Czesc wszystkim mam taki problem 24 grudnia mialam ostatnia @ podaje dzien ostatniego @ wczesniej bralam tabletki antykoncepcyjne ale juz po 24 .12 ich nie biore calkowicie bo staramy sie z mezem o dzidziusia. przez ten caly czas kochalismy sie z mezem bez zabezpieczenia w 18 dniu cyklu kochalismy sie z mezem wieczorem a na drugi dzien rowniez wieczorem zobaczylam na bieliznie śluz zabarwiony lekko na różowo plamienie dalej jest i trwa juz drugi dzien ale jest naprawde bardzo delikatne tylko ze nie bardzo wiem jak je traktowac chodzi mi czy jest to cos powaznego czy raczej jakas blachostka??testu ciążowego jeszcze nie robiłam ponieważ jest jeszcze za wczesnie.Prosze o poważne odpowiedzi:)

Gość kukaśka
Jeżeli chodzi jeszcze o sprawy łóżkowe to prawie przez cały czas co 4- dni:)poniewaz ciężko po tabsach obliczyć płodne i niepłodne dni:)

ja tez miewalam takie rozowawe plamienia,ale u mnie to byl śluz lepki i pobarwiony na roz-mialam tak kilka razy po owulacji ;)

Gość kukaśka
No kurcze mam właśnie podobnie śluz podbarwiony na różowo i lepki a brzuch mn ie nie boli więc nie biore zbytnio tego do siebie.Wg tabletek jak bym je brala dalej to okres mialabym dostac jutro czyli 15,01 ale ze je odstawilam to nie wiem jak to traktowac.

Gość kukaśka
czytałam tez dużo na temat badania palpacyjnego chodzi mi o szyjke zamknieta i otwarta w ten dzien co kochalismy sie z meżem wydaje mi sie ze moja szyjka byla wyraznie otwarta poprostu czulam to a za 2 dni czulam jak by byla zamknieta moze to moje odczucia ale czulam jak byla otwarta a za dwa dni byla wyraznie zamknieta a juz nie chce sie badac w taki sposob bo jesli bylaby to ciaza to nie chce nic tam narobic zlego