Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mama-mia84

spacerówka dla 2 latka

Polecane posty

Gość mama-mia84

Witam wszystkie mamusie.Mój synek ma niecałe 2 latka i przymierzam sie do zakupu spacerówki parasolki lub innej lzejszej niz spacerówki z wózków wielonfunkcyjnych. Mielismy wozek Roan Marita gondola i spacerówka sprawdziły sie swietnie,niestety jest juz dla mnie za ciezki. Przez ost.4 mce spacery byly tylko na nózkach,potem na sankach.Teraz coraz czesciej musze go nosic bo nie chce chodzic,wiec koniecznie potrzebuje lekkiej spacerówki,chce zeby miała stabilne siedzisko i oparcie. Prosze o propozycje i porady i opinie.

Gość jajajajajajaja
poszukaj zwykłej małej parasolki chlopak jest juz na tyle duzy ze mu taka wystarczy za 150 zł juz powinnas kupic np. na llegro bo co ci lepsza jak za niecaly rok juz nie bedziecie jej uzywac

Gość mama-mia84
no włsnie tak sie zastanawiam czy inwestowac.Bo moze sie okazac ze to bedzie wozek na chwile i maly nie bedzie chciał w nim jezdzic,jest strasznie ruchliwy. strasznie duzy wybor tych wozkow kompletnie nie wiem co wybrac.

Gość jajajajajajaja
fajny ladny ja mialam podobny bo baby design ale nie sprint tylko walker, ale uzywalalm go jak maly skonczyl 5 miesiecy i teraz ma trzy layta i wlasnie go oddalam jego kuzynce malutkiej, wiec 2 i pol roku to okej ale na niecaly rok to szkoda byloby mi wydawac tyle kasy na wozek :/

Gość Ja mialam Graco Citisport.
Troche inaczej sie sklada niz parasolki, ale jest tak samo lekki i troche wygodniejszy tak dla dziecka jak i dla rodzica, bo ma wygodna raczke, duzy kosz, barierke dla dziecka regulowane oparcie do lezenia. Wyglada tak: http://www.karapuzya.com.ua/storage/products/0/0/5/5/6/6/Gilda,_serebristyj-20100323_155329.jpg Polecam! Daje mu 9/10. 9 za to, ze moglby miec dluzsza budke z przodu, ale wiekszosc ma takie, wiec ok.

Gość mama-mia84
no własie sie nad nim zastanawiałam,mam pyt,czy wozek chicco ma barierke,mam wrazenie ze mój łobuziak by mi z niego uciekał?!

Gość mamachichi
W naszym nie było ale są szelki, więc jak go przypniesz to nie ucieknie;-) chyba barierkę można dokupić, nam nie była potrzebna