Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anabellla

Wiecie co zauwazylam na tym durnym forum

Polecane posty

Gość anabellla

temat o mlodych dziewczynach-wysyp mlodych dziewczyn temat o singielkach- wysyp singielek temat o dawaniu dupy bez zobowiazan- wysyp osob w takich ukladach temat o zwiazkach-wysyp ludzi w zwiazkach dzisiaj natomiast wysyp ryczacych 40tek :D widze ze zawsze sie dostosujecie do sytuacji tylko po co udawac kogos kim sie nie jest ? :O nudzi wam sie chyba strasznie 🖐️

Gość promyksun
dkładnie ale jak maz naprawde problem i temat jest ciekawy to nikt sie nie odezwie.

Gość ankolus
a co ja zauwazylam, nikt z moich znajomych nie wchodzi na to forum, ja tu zaczelam wchodzic jak bylam za granica i nikogo nie znalam, nie mialam gdzie wyjsc :O najczesciej tu bywaja kury domowe ktore nie maja nic lepszego do roboty i wymyslaja bzdury zeby sie dowarosciowac

Gość hahhaha sikam
''dkładnie ale jak maz naprawde problem i temat jest ciekawy to nikt sie nie odezwie.'' racja :D jakis czas temu bylo o wyglądzie - nagle pojawilo sie kilka tematów : tak powinna wygladac kobieta, tak facet , jestem prawiczkiem bo jestem brzydki , jestem ladna ale samotna, wyglad jest najwazniejszy. innego dnia rzeczywiscie o dziwkach :D i nagle pelno utrzymanek i prostytutek :classic_cool: wiekszosc ludzi z kafe ma powazne problemy psychiczne i nei tylko z kafe :classic_cool:

Gość haha sama tak robie
ja tez nie mma nic lepszego do roboty i wlaze tu codziennie i raz jestem 50latka, pozniej 30 co ma kochanka itd itp :D i zawsze powaznie odpowiadam na tematy, wyobrazam sobie co bym poradzila gdyby faktycznie tak bylo :D

Gość hahhaha sikam
dokładnie ja tez ! :D raz jestem 30 letnia singielką , potem prawiczkiem a innym razem znudzoną zoną ktora mysli o zdradzie ;D

Gość sylwia956
a wiecie co ja zauwazyłam?!ze sa tu tez ludzie ktorzy nikogo nie udaja i maja problemy a nie wchodza tu dla zabawy

Gość hahhaha sikam
oj zdziwilabys sie :) jest troche ludzi z prawidzymi problemi, ale 3/4 tematów to prowokacje

Gość ludzie co maja prawdziwe
problemy nie powinni tu wchodzic

Gość a ja tylko trzy razy byłam
facetem :P ale baby na mnie się tak rzuciły ,że spieprzyłam z psem na spacer do parku a później bałam się tu wejść:P:D a swoją drogą jak chciałam coś o sobie i swoich problemach to zawsze mówili na mnie gimgoowno:O mam 40 lat:D

Gość hahhaha sikam
ja mam 35 :classic_cool: siedze w prace ,nudze sie , i wymyslam rozne ciekawe tematy ;)

Gość cucacula
dobra jest jeszcze taka opcja lat 30, rozwalone malzenstwo (pierwsze) z powodu zdrady meza, obecnie zwiazek z brutalnym gwalcicielem lubiacym od tyl, 3 dzieci w roznym wieku; po nieskonczonych studiach , mieszkajaca za granica, myslaca wlasnie o zmianie plci i odchudzaniu!!!!!!!!!! I CO !!!!!!!!MOZNA PASOWAC DO WSZYSTKICH TOPIKOW

Gość a ja tylko trzy razy byłam
oooooooo taki brutalny gwałciciel lubiący od tyłu by mi się przydał na następny weekend :D;)

Gość ludzie co maja prawdziwe
nie da sie ukryc , ze jak ktos ma klopot to tutaj tak go zdoluja ze tylko z mostu skoczyc.

Gość cucacula
No to zakladamy topik "brutalny , tylni gwalciciel na weekend koniecznie potrzebny- kto ze mna"

Gość hahhaha sikam
ee nie odpisza :) musi byc bardziej ''realistyczny''

Gość nie wy jedne
ja najbardziej lubię role zimnej kochanki ;)

Gość nie wy jedne
i opowiadanie o zajebistym seksie, doradzanie żeby rzucać chłopaków jak nie dogadzają itp.

Gość dance dance2
wiecie co a ja tu nieraz czytam i tylko się dołuję że wszyscy mają super seks w ogóle...dobrze wiedzieć że nie wszystko to prawda:P

Gość ojejejejej
a za offermę pisze chyba już połowa kafe :D

Gość dojrzała wiśnia
ja dzisiaj pisałam że mam 13 lat młodszego partnera :D

Gość cucacula!!!!!!
A tam na forum fajny tema lata , "smak spermy", no w koncu mozna sie elokwencja popisac!!!!

Gość zajebiścieee
No i właśnie to na tym polega wchodzą tu stare niechciane sraki żeby się dowartościować i wymyślają tematy z kosmosu czując zadowolenie jak im ktoś odpowie. Niech sobie kupią osinowę kołki i wsadza w zad wtedy im może przejdzie bo się rzygać chce od tego spamu.

Gość cucacula!!!!!
E, ja to widze luzniej, no gdzies sie trzeby wyzyc , wyklac i wynerwowac, albo se zycie ubarwic, bo jak nie ,to depresji sie dostanie , a i tak za 2 lata koniec swiata!!!!!