Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość usportowionaiwona

Stanik sportowy - jaki?

Polecane posty

Gość usportowionaiwona

Chce zapisac sie na siłownie,jakie staniki sportowe polecacie?

Shock Absorber, ale musisz odpowiednio dobrać rozmiar, żeby stanik trzymał na mur beton. Kupowanie dobrego sportowego stanika w rozmiarze 75B, podczas gdy powinno nosić się 65F nic nie da. Więc najpierw musisz zdradzić nam jaki rozmiar stanika nosisz i swoje wymiary (ciasno pod biustem i luźno w biuście) Może Best Bra się tu pojawi i coś więcej doradzi, bo ja szczerze się Shock Absorberami nie interesuję i się na nich nie znam. Wiem tyle, że są najlepsze :)

A na jakie wymiary (pod biustem ciasno, w biuście luźno w zwisie, w najlepiej dobranym miękkim staniku)? Jak napisała Głaszczka: bardzo dobre są Shock Absorbery, zwłaszcza ten model: http://www.bravissimo.com/products/lingerie/sports-bras/shock-absorber/soft-cup-bras/be53-details.aspx?colour=teal&ck=C0ltqxqea5Q%3d Można go spokojnie nosić samodzielnie jak top :) Inne warte polecenia to Royce (ale on jest bardziej zabudowany na dekolcie) i Freya Active (jedyny sportowy z fiszbinami, robi lekkie "rakiety" ale pod bluzką nie wygląda to źle). W sklepie Onlyher bywają jeszcze staniki marki Immoderata, ale tych nie mierzyłam, musiałabyś poszukać opinii na Balkonetce i dopytać właścicielkę sklepu o polecany dla Ciebie rozmiar.