Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość werdy

krzywe nogi

Polecane posty

Gość werdy

Jestem facetem i mam krzywe nogi tak zwaną szpotowatosc kolan tzn kolana na zewnatrz:( Mialem dziewczyny i żadna mi nie powiedziala ze mam krzywe nogi:( Jak złącze kostki to mam szpare pod kolanami na 3 palce ,a na łydkach włoze dwa palce:(

I co w związku z tym? Skoro Ci nie pwiedziały, to chyba znak, że im to tak bardzo chyba nie przeszkadzało?

Gość werdy
ale i tak mam kompleksy

Gość mkkmkeijife
facetom to nie ujmuje na urodzie, ja jestem kobietą i mam krzywe i co mam zrobić:(

Gość nogi i tak zawsze idą
na bok, więc w czym masz problem ? :D

Gość werdy
Wiem ,ze u kobiet to co innego ,ze facet to facet ,a jednak mnie to boli Niemam znowu krzywych tak ze ledwo chodze ,ale jednak mam

Gość święto zupełnie niepotrzebne
Większość facetów ma krzywe :P

Gość antoniooooooo
ja tez mam i sie tym nie przejmuje w koncu facetem jestem :P

Gość marta8954
Ja też mam ixy i musze życ z tym :(

Gość marta8954
dlaczego gorsze?

może inaczej- według mnie ixy są gorsze. jakoś tak kojarzą mi się z fajtłapami...:O przepraszam, jeśli Cię uraziłam, pytasz więc odpowiadam. oczywiście mogę się mylić co do takiej oceny, ale jednak wolałabym mieć kolana bardziej po zewnętrznej stronie niż wewnętrznej.

Gość marta8954
po zewnętrznej stronie raczej faceci maja , kobiety mają ixy .Widzisz temat załozył facet , więc i oni mają z tym kompleksy chodz dziwi mnie to , bo oni w spodnicach nie chodzą jak my i my nie patrzymy na nogi tak jak oni .. eh wolałabym byc facetem jakie to by bylo proste

Rzeczywiscie, w wielu przypadkach mamy duzo lepiej niz kobiety. Wyglad zewnetrzny u faceta wrecz nie powinien byc dopieszczony zbyt starannie wiec co tam krzywe nogi! I jeszcze ja powiadasz, ze zadna z dziewczyn Ci o tym nie powiedziala, a przeciez pewnie byliscie ze soba na tyle, ze ktoras by Ci o tym wspomniala. A krzywe nogi u kobiety? Zalezy jak krzywe. Bo jesli w normie i wyeksponowane sa spod spodnicy, a do tego opasane jakimis seksownymi rajstopami to takie nogi caly czas moga dzialac na facetow. Sam osobiscie predzej zerkne na kobiete w spodnicy z w normie krzywymi nogami niz idaca gdzies po drugiej stronie ulicy panienke w obcislcyh jeansach... Juz tak mam:) Takze dziolchy nie przejmowac ise zbytnio krzywmi nogami, a starac sie tak je ozdobic i dobrac reszta garderoby, zeby swoim efektem porywajaco na nas dzialaly:)

Gość facvet=
jestem facetem i od zawsze miałem z tym kompleksy

Gość amoriii
ja tez mam krzywe