Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pełne dupy

dzieci-słodycze

Polecane posty

Gość pełne dupy

od pewnego czasu obserwuje dzieci i ich rodzicow, czipsy, slodycze, czekoladki, nieposluszenstwo dzieci tłamszone sa kolejnym batonem, popijaja soczkiem i ogladaja kolejna bajke mam dosc tego nie chce slodyczy ani telewizji w moim domu nie chce czipsów nie chce coca coli ani bezstresowego wychowania dzis zlozylam slubowanie z chlopakiem, ze lepiej żeby dostały po dupie niz za nieposluszenstwo i wredne zachowania maja dostawac slodycze od dziadkow czy tesciow

Gość jesteś pewna,że nie
wszystkie dzieci są tak chowane.Moje np dostają tylko cos słodkiego,małego do szkoły jako dodatek do sniadania.Nie ma podjadania takich rzeczy w domu,bo po prostu ich nie kupuję,dla zasady i ich zdrowia.I nie musze ich karac biciem,sa inne metody.

Gość pełne dupy
jasne:0 ja w domu mam obraz dwoch bratankow hihihi o dupkach ich caluja jak walna mame w buzie

Gość jesteś pewna,że nie
a co do tego mają słodycze?Moje mają wiele różnych rzeczy o których ich koledzy moga pomarzyć ale są tez wychowane i wiedzą,jak się zachować.Jasne,dokazują,rozrabiają,czasami sa pyskówki ale nigdy nie przekroczyły pewnych granic.Wiedzą,że spotkała by je za to kara.

Gość pełne dupy
a taka kara dziecko przez godzine w ciemnym pokoju siedzi straszna? jak papuga:P no bo bic nie wolno,ale w razie nieposluszenstwa