Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wkurwiona Kasia Katarzyna

facet opowiedzial mi, jak to kiedys sie kochał sie w miejscu publicznym...

Polecane posty

Kurde, jestem taka zła. Zalezy mi na nim, rozmawialismy sobie. wiecie jakiś był temat smiesznych historii i on nagle powiedzial,ze kochał sie z dziewczyną gdzies, gdzie jezdziło pełno samochodow i pewnie wszyscy to widzieli,albo ze kiedys jechał z kumplami i koledzy zauwazyli na tylnim siedzeniu pozostałosci...Nie wytrzymam!!!

Gość fdsfzgf
O mamo ale przezywasz. ze sie kochal czy ze w miejscach publicznych??? hmm. wy tez to zrobcie w roznych miejscach publicznych by mial takie wspomnienia z toba a nie z nia.

Ale moze zachowac sobie te szczególy dla siebie. Nie chce takich słyszec

Gość pozostałosci?
czyli co? sperme/gumki:O?

Gość zainteresowana_pani
bardzo nietaktowny, facet z klasą zostawia takie historie i wspomnienia dla siebie

tak to jest, jak się dziewczyna zakocha w tępym kurwiarzu, który nie widzi różnicy między rozmową z kumplem i dziewczyną :) Ale chyba już ci na nim nie zależy? Kobiety nie mogą być aż tak tępe jak faceci...

pozostałosci czyli,ze niby kolesiówa zostawiła swój kisiel i koledzy sie smieli,ze bedzie musiał posprzątac:-( jakie to płytkie.

Gość blablablablablaaaaaaaaaaaaaaaa
i zapomniał dodać, że wtedy obudził go budzik

Nie wiem po co on to powiedział...Moze chciał sie popisac jaki to z niego nie jest ruchacz przewodni zaawansowana technika

Gość rozumiem CIę
ja też bym była wkurwiona i to bardzo nie wiem dlaczego po prostu bym była zła !!!!!

nawet nie wiem jak to odebrac:-( moze faktycznie on mnie traktuje mnie jak kolezanke i mi takie rzeczy mówi

Gość asdjiaoj
mój też lubi opowiadać takie historie. wyobrazcie sobie ze kiedys powiedzial ze jego byla byla zajebista w lozku. idiota ! swoja droga kasia skad jestes ?

Gość asdjiaoj
dlugo ze soba jestescie ? jestescie w ogole ze soba ? bo jak nie to chyba rzeczywiscie tylko jak kolezanke Cie traktuje :(

z pomorskiego jestem. Ja sobie naiwna pinda nadzieli narobiłam,spotkania spacerki a on takie cos wypalił... spotykamy sie miesiac a znamy rok ok

babo odpuśc sobie gnoja a niebawem znajdzie się taki który Cię będzie na rękach nosił a takie wspomnienia zostawi tylko dla siebie(jesli oczywiscie takie bedzie miał),a tamten cóź....szkoda słów.Chłopczyk zupełnie bez kultury,bez taktu.

Gość asdjiaoj
no, ale zachowuje się jakbys mu sie podobala ? robi cos w kierunku ew zwiazku ? moze po prostu nie pomyslal, ze Cie tym urazi, pamietaj ze faceci maja troche odmienny tok myslenia. hmm tak sobie pomyslalam i pytam skad jestes bo ta sytuacja co mi ja opisujesz strasznie mi bylego przypomina i zastanawiam sie czy to nie ten sam :p. ale najwyrazniej wiecej takich glupich na swiecie, chyba ze Twoj ma michal na imie i 24 lata to wtedy ten sam :D a mowil identyko hahaha

no i jemu nic powiedziec nie mozna... gadał jak nakrecony o tym i sie smial:-(

Gość asdjiaoj
jak na moje zdanie rzeczywiscie nie powinien tak mowic, ale mysle ze nie zrobil tego celowo glupi jest i tyle. daj mu jeszcze z jedna szanse jak kiedys cos walnie to kopnij w dupe i juz. i badz bardziej czujna na temat tego co o tej dziewczynie bedzie opowiadal. moze mu nie przeszlo czy co

hehe znam michała takiego ale ma 26 lat:-P A ten mój to Tomek Jestesmy na etapie pocałunków i przytulania i spedzania wolnego czasu:-) ale jak to burak to chyba odpuszcze

Gość asdjiaoj
nie wiem, po prostu obserwuj go dokladnie. powiedz mu tez wprost ze wkurwilo Cie to strasznie, moze chlopaczyna zmadrzeje jeszcze :)

Moze:-P a ja jestem zła na niego:-) miałam plan,zeby troche byc oschła zdystansowana...

nie wiem o co tyle hałasu robicie?? co w tym głupiego?? może to z wami cos nie tak, skoro nie umiecie rozmawiać na takie tematy??? :p

a nie boisz się młoda, że jeśli dasz mu szansę, to on potem będzie opowiadał o seksualnych wyczynach z tobą? gość nie trzyma języka za zębami, nie ma szacunku do kobiet, nie wie co to intymność...

Gość CIEKAWSKADZIEWUCHA
a może on chciał ci w tej formie przekazać że chciałby się z tobą kochać w miejscu publicznym, może taki ma fetysz