Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kjbfvkzdmbv

Dlaczego atrakcyjne kobiety myśla ze im wszystko wolno?

Polecane posty

Gość kjbfvkzdmbv

sama jestem dziewczyna, nie jestem brzydka, calkiem atrakcyjna, ale mieszkam w domu z inna dziewczyna, ja jestem mezatka a ona mieszka z facetem, jest atrakcyjna i uwaza ze jej wszystko wolno, caly czas robi na zlosc, bierze moje rzeczy po chamsku z kuchni, nigdy nie sprzata po sobie, ale i nie widzi w tym nic zlego, swego chamskiego zachowania, ani brudu, co mnie przeraza...az sie dziwie ze dba o siebie a naookolo kompletnie nie, juz nie raz sie spotkalam ze jak dziewczyna jest atrakcyjna to musisz ja nawet w drzwiach przepuscic,

Gość ciotka gienka
to dlaczego jej nie zwrocisz uwagi? traktuj ja tak, jak na to zasluguje.

Takie osoby są pewnie siebie i lubią być pępkiem świata. Wyręczają się innymi. Dziwie się jej facetowi, nie widzi tego? A zresztą co ja mówię, pewnie dla Niego liczy się jej uroda i pozwala na wszystko!!!!

Gość zwrcacalam ale chyba nalezy
do takich osob ktore nie mysla, dalej to robi, wywalanie np białego prania na brudne blaty to nie jest normalne, albo trzymanie swoich rzeczy mokrych tydzien w suszarce i to nie wysuszonych, do niej nic nie dociera, jesli ma swoja szczoteczke do zebow az czarna od plesni w lazience to o czym tu mowic, szukam sobie innego mieszkania

Gość wlasnie nie jest
bo jest wiecznie naburmuszona, malo zarabia, jej facet tez, a ubrac sie trzeba...to pewnie powoduje zle samopoczucie i chamstwo

Gość ciotka gienka
ja tez jestem atrakcyjna i sprzatam swoje graty :-P a poza tym co to za roznica: atrakcyjna czy nie? uroda to rzecz wzgledna. widze, ze ci pewnosci siebie brakuje. co ma atrakcyjnosc do sprzatania po sobie? ja na twoim miejscu zwrocilabym jej grzecznie uwage, zeby zajela sie swoim bajzlem a jak nie bedzie sprzatac, kijem pogonic.

Gość a ja mysle.......
ze to nie zalezy od urod tylko od chrakteru, wychowania, poczucia estetyki. bałaganiarą moze byc zarówno brzydka dziewczyna jak i ładna.

Gość nie moge pogonic
bo wynajmujemy dom, chyba ze sie wyprowadze, pochodze z czystego domu i porzadnego, dla mnie takie zachowanie jest przerazajace, a co dopiero brud u dziewczyny, szkoda gadac jaki to flejtuch

Gość MOze nie pedantka
mieszkam za granica i tez miala taki przypadek, dziewucha była wybitnie złośliwa a taki brudas ze w życiu takiej nie widziała, prośby nie pomagały, wiec wytarmosiłam ja za włosy, myslicie ze pomoglo? nie, wiec dostała kiedys doslownie w pysk, zgadnijcie czy pomoglo? nie jedyna rada, to sa ludzie ktorzy zyja jak swinie w chlewie, dbanie o siebie tylko prysznic, makijaz i perfumy a majtki nieprane pol roku, szkoda czasu na patrzenie na takich, wyprowadz sie do normalnych ludzi

Gość ciotka gienka
majtki od pol roku nie prane? masakra! a nie mozesz po prostu wyprowadzic sie z tego domu, albo poszukac nowych wspollokatorow, a tamtych na zbity pysk wywalic?

Gość szukam wlasnie bo szkoda
nerwow

Gość mezczyznom nieprzeszkadzaja
takie brudaski, bo widza tylko wyglad, sama widze i slysze jak oklamuje swojego faceta a on jest wpatrzony w nia jak w obrazek, ale co zrobic, jego sprawa

Gość gość
Bo się przyzwyczaila do tego że każdy ją traktuje jak księżniczkę, jej rodzice pewnie takie same prostaki, ma wybujale ego itd. Takie coś można tylko j***c jak bura suke bo inaczej to coś nie zrozumie.

Gość gość
atrakcyjność to ona raczej wykorzystuje w sytuacjach z facetami i nie chodzi o to, chyba że jest bi? raczej wzięła cię za mało stanowczą cipkę. Z drugiej strony to wścibstwo, co ci do tego jak żyje ( proszę cię, jej spleśniała szczoteczka do zębów jest jej -wiesz są pasty żelowe i moja wygląda podobnie :) ) po prostu nie patrz jak ci się nie podoba