Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ala mała

4 dziecko w drodze a nie ma kasy na życie

Polecane posty

Gość ala mała

tacy ludzie są idiotami wiedząc, że nie mają stałej pracy, pieniędzy na życie a płodzą bezsensownie nowe dziecko znam taka jedną kobietę i jej męża mają ponad 30 kilka lat i jak widać myślą tylko dupą a nie głową

a co Ciebie to obchodzi? Moze oni to zupelnienie inaczej widza? Moze kieruja sie innymi wartosciami w zyciu niz bogactwo?

Gość ..NATALA..
Mnie ,to tylko zal tych biednych dzieci.

Gość też mam 4
I właśnie nasze dzieci będą pracowały na wasze emerytury!!! Prawda że to niesprawiedliwe???

Gość ala mała
k u r w a ! a gdzie zdobędą wykształcenie żeby zarobić na rodziców ? będą żebrać czy sprzątać ulicę ? choć teraz trzeba mieć i do tej roboty wykształcenie pojebańcy

Gość ala mała
a na ulicy użala się nad sobą do znajomych, że na podręczniki do szkoły kasy nie ma i na jedzenie też nie to po c h u j się pierdoli jak nie myśli o życiu nie dziwiłabym się gówniarzom

Gość ala mała
można raz wpadnąć, ale potem dmucha się na zimno, ale nie 4 razy !!!!!!!!!!!

Gość też mam 4
Widzę że piszą tu same małolaty a już na pewno tacy co jeszcze nic nie przeżyli..ale pożyjecie,zobaczycie.No chyba że nie będziecie mogły mieć dzieci,pomimo starań.Wejdźcie na forum gdzie każda godz opóżnionego okresu daje nadzieje...i tam zapytajcie czy lepiej kilka czy nic???

Gość ala mała
ja mam 1 z miłości nie wpadki a nad drugim bardzo się zastanawiam głównie nad tym jaka zapewnię mu przyszłość

Gość a jak powiem ci tak
bo większość ludzi myśli nie głową a dupą

Gość a jak powiem ci tak
a potem żebrzą w ośrodkach pomocy

Gość do bazienkiiii
jaka ty franca sie zrobilas:O nie znalam cie wczesniej od tej strony:( po co sie wpierdalasz do nie swojego zycia??? kiedys gadalam z toba bylas zupelnie inna osoba:O albo i udawalas szkoda mi ciebie ze jestes taka wredna suka:P

Gość cvrdgfbvthg
wiecie, rodzic dziecko to nie sztuka, tym dzieciom nawet jedno jest jak sa male, ale co potem??? one do szkoly musza isc, ksiazki miec, ubranie, na wycieczki beda chcialy jechac jak reszta, skladac sie na mikolajki, urodziny pani, swieta itp itd :O moja szwagierka niedawno tez urodzila 4 dziecko, jej mieszkanie mogloby zmiescic sie w jednym moim pokoju i ona sobie nic z tym nie robi, sama nie pracuje od lat! jej facet nie wiem z czego sie utrzymuje ale kokosow na pewno nie zarabia a z tego co wiem to jeszcze alimenty na poprzednia dwojke placi :O najstarsza dziewczynka ma 11 lat i dziecinstwo jej matka zbaiera bo calay czas musi sie zajmowac tymi mlodszymi, nie ma swojego kata zeby sie w spokoju pouczyc, nie maja kasy na nic, a jeszcze tamta 3 przeciez tez bedzie rosnac :O

Gość a jak powiem ci tak
no i sami widzicie

Gość Zamknieta_W_Czterech_Scianach
brat mojego meza ma 25 lat i najebal piatke dzieci utrzymuja sie tylko z 500 zł do tego debile sprzedali wczoraj mieszkaiei polowe kasy juz przepili a dzieci brudne chodza ja bym z checia ich podjebala do mopsu czy gdzies bo tych dzieci szkoda moj ukochany sie wstydzi ze takiego brata ma;/co chla na umor i jest dzieciorobem;p

Gość ala mała
no i sami widzicie

Gość olcis
Autorze tekstu, że płodzą kolejne dzieci to nie Twoja sprawa!. Może dla nich są ważniejsze inne wartości niż dla Ciebie?. Warto było by się nad tym zastanowić... . A propos... Moja mama również urodziła czwórkę dzieci i mogliśmy się zaliczać raczej do kategorii "biednych", jednak widzisz każde z nas wyrosło na porządnych ludzi i zaradnych życiowo (także zawodowo) i jest bardzo szczęśliwa, że ma tak wielką rodzinę bo w domu nigdy nie jest smutno.

Gość ala mała
dla mnie to jest brak odpowiedzialności i myślenie tylko o przyjemnościach a nie o skutkach nie sztuka potem żebrać jak się nie ma na życie

Gość kumoszka
nie pierdol. Te dzieciaki zarobią na nasze emerytury :P

Gość a ja myślę, że....
jakiś dzieciobób się wkurwił ???

Gość antonina-18
nalewka_babuni jesteś może nauczycielką niemieckiego, ??

Gość a ja myślę, że....
a dożyjesz k u r w a do tej emerytury ?