Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość domidla

poronienie i ciąża po miesiącu. POMOCY

Polecane posty

Gość domidla

Czuje niekiedy ból jajników i kłucie lekarza mam dopiero na 27.01 boje się że coś jest nie tak z dzidzią

hej nie zamartwiaj sie bedzie dobrze. a po poronieniu mialas zabieg czy sama sie oczyscilas?ja tak zaszlam w ciaze wlasnie obecnie czekam na maluszka zaczynam 36 tydz, a bol jajnikow na pocz jest nromalny

Gość domidla
Miałam zabieg.Martwię się strasznie

ja tez, jedyny problem jaki mialam potem to krwiaczek a jego przyczyna mogla byc wlasnie zbyt szybkie zajscie w ciaze ale o tylko przypuszczenia byly, na prawde nie matrw sie bo maluszkowi zaszkodzisz, rozumiem ze ciaza potwierdzona?ktory tydz?

Gość domidla
4tyg.Potwierdzona

nie martw się,to że poroniłaś nie oznacza że znowu do tego dojdzie ;) ja miałam zabieg 15.01.2009 plamiłam jedynie,po 5 dniach dostałam krwawienia i trwało to 4 dni-dopiero wtedy organizm zadziałał jak miał po stracie,kolejnego krwawienia już nie miałam ;) okazało sie,że jestem w ciąży.Ciąża przebiegała prawidłowo ;) ale strach zawsze był

Gość .Misiura
jak masz bol i klucie to nie jest normalne w ciazy lec szybko do szpitala poloza cie na oddzial patologi ciazy ja tak zrobilam o 2 w nocy polecialam dali mi leki i bylo ok

Gość dlaczego obumarła?
poronisz na bank:)

Gość mamamma26
a niemożesz iść do lekarza wcześniej? niejesteś w zwyczajnej ciąży gdzie niema znaczenia zbytnio kiedy pójdziesz do gina - może on da ci coś typu luteine czy duphaston odrazu tak profilaktycznie na podtrzmanie