Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Załamany bbb

Jestem nieszczęśliwy - nie mam pieniędzy ,urody , znajomych - nic nie mam :(

Polecane posty

Gość Załamany bbb

jedyny plus to taki ,ze mam końskie zdrowie - dwa razy w zyiu byłem chory - na świnke i ospe - a tak nawet kataru nie mam :O Urode mam przecietna , zainteresowan nie mam zadnych - albo ich nie odkrylem , bo nie mam z kim W szkole nie bylem zbytnio lubiany, bo jestem niesmialy a jak sie odezwe to gadam glupoty :O z internetu spotkalem sie z 4 dziewczynami - klapa, mimo ze na zdjeciach zle nie wychodze wyprowadzilem sie , pracuje w magazynie z lekami z 1800 zl , wynajmuje kawalerke z podobnym do siebie przegrancem , wkurwia mnie ale coż poradzic :O chyba jestem zmuszony zyc w samotnosci :(

Gość bezsilna bez pamięci
tez jestem nieszczesliwa, bo na swej drodze spotykam tylko takich, którzy chcą ode mnie jednego:(:O

Gość kiuyh
to pewnie jestes bezpładny na dodatek skoro na swinke chorowałes....frajer "nie mam urody" a co ty baba?

Po pierwsze pracujesz więc nie pisz że nie masz pieniędzy. Po drugie jak napisałeś temat to się w nim udzielaj a nie czekaj na pochwały i słowa pocieszenia. Nie ma nic gorszego nic użalający się facet na babskim forum.

Gość Załamany bbb
a gdzie mam sie żalić jak nie tu ? na forum BMW ? :O

Gość słodki_stefanek
a ja jestem całkiem przystojny, troche lepiej zarabiam od ciebie, umiem rozmawiać z każdym i o wszystkim, a jestem sam więc to co piszesz nie ma nic do rzeczy bo ja nawet sie z nikim nie spotkałem od roku :P

chłopak ma kiepskie szanse na dziewczynę. Nie ma kasy /dobrego auta. Prawo jazdy masz? ani urody.

Gość bezsilna bez pamięci
zmiencie podejście do kobiet, bo sex przesłania wam oczy:O

Gość Załamany bbb
Chciałem robić prawko ,ale po co ? Do pracy mam autobus ,5 przystanków

Gość ciotka gienka
Nie masz zadnych zainteresowan? Absolutnie zadnych?

Gość Załamany bbb
jaki sex? nie o to mi chodzi , raczej o jakis znajomych na poczatek

chłopie teraz dziewczyny na początku znajomości wywiad co masz. Jak się zorientuje że figę masz z miejsca olewka.

Gość Załamany bbb
No wlasnie nie wiem co mnie interesuje , przychodzilem ze szkoly - i do komputera ,albo telewizor i tak w kolko. Teraz robie to samo ,tylko zamiast szkoly mam beznadziejną prace. Chcialbym sie nauczyc jezdzic na nartach ,snowboardzie, gry na gitarze , tenis - ale co z tego ,samemu mam to robic? :/

Gość ciotka gienka
Jesli nie masz azadnych zainteresowan, to o czym ty chcesz z dziewczyna rozmawiac? Wcale sie nie dziwie, ze na ciebie nie leca. Idz do kina, przeczytaj ksiazke, uprawiaj sport. Cokolwiek! Rusz dupsko i nie uzalaj sie nad soba.

ja widzę jedno zainteresowanie siedzenie na kafe;) uważaj bo to wciąga jak nałóg.

Gość Załamany bbb
spotykałem się , z neta ale zawsze coś . i chyba spodziewaly sie zajebistego kolesia typu ''cwaniak'' ktory umie i lubi bajerowac

Gość slodka konwalia ///
Uroda nie ma nic do rzeczy! Ja jestem piękna, wszyscy mi to mówią, zachwycają się mną. Tyle że ja jestem nieśmiała, każdy myśli ładna laska to wszystko może napewno jest wygadana i pewna siebie. A ja jestem cicha, faceci chcą tylko jednego i uciekam od nich jak najdalej. Więc uwierz że o twoich powodzeniu życiowym nie decyduje uroda! O tym Cię mogę zapewnić

Gość ciotka gienka
Jezu, jak bedziesz tylko narzekal, nigdy niczego nie osiagniesz. Tak! Samemu! Ja tez sama do kina chodzilam i tez sama jezdzilam konno. I jestem bogatsza o nowe doswiadczenia.

słodka niestety ale uroda jest jednym z ważniejszych czynników. Gdy ktoś jest brzydki nie dostaje szansy na lepsze poznanie.

Gość słodki_stefanek
sodka konwalia nawet nie wiesz jak marze o takiej dziewczynie jak ty :)

Gość Załamany bbb
no więc powiedz mi co zmieni to ,ze pojde do kina? na gg zawsze sie fajnie gada , i mam o czym. W realu juz nie

tak zawsze jest że na gg fajnie a w realu lipa. Powód pewnie jesteś nieśmiały? a dwa zapewne dziewczynie się nie podobałeś i nie była zainteresowana rozmową.

szczerze to będziesz się źle czuł idąc sam do kina. Może się zapisz na naukę tańca poznasz ludzi może być fajnie.

Gość Załamany bbb
niesmialy - tak na zdjeciach wygladam dobrze , bo umiem je zrobić - w realu taki fajny nie jestem

Gość ciotka gienka
Co zmieni? Ze zobaczysz fajny film, o ktorym potem bedziesz mogl z kims porozmawiac. Bo w tej chwili, z tego co widze, jedynym twoim zainteresowaniem jest cafe.

hehe czyli te zdjęcia takie naturalne nie są. Stąd dziewczyny mogą się czuć rozczarowane.

Gość sama samotna..........
a skąd jesteś i napisz coś więcej o sobie

Gość słodki_stefanek
offerma to prawda :)