Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nwdjnewdkewded

czy jestem bardzo za chuda?

Polecane posty

Gość nwdjnewdkewded

skoro mam 165 i waże 45? jem dosć dużo ,ale nie tyje :(

Gość nie, masz odpowiednia
wage

Gość zależyyywi
to zależy jaką masz budowe. ja mam 158 cm wzrostu a najmniej ważyłam 47 kg i wyglądał wtedy jak trup! wszyscy myśleli że mam anoreksje i chyba faktycznie miałam:P najodpowiedniejsza waga dla mnie to 58-60 kg. po prostu wszystko zależy od budowy ciała, bez zdjęcia nikt ci nie powie czy wyglądasz ok ze swoja wagą:)

Gość chceeeegffdfv
zależyyywi ja mam 164 i ważę 59 i wydaje mi się że jestem gruba (a raczej jestem, tego pewna)

ja mam 167 i waże 40 kilogramów.. ;] tak , jestes za chuda i wiem tez ze nabranie ciałka jest masakrycznym problemem..

Gość A ja ....
a ja mam 170 i ważę 64 kg codziennie biegam by się odchudzić do 55 kg , wtedy będę bardzo zadowolona

Gość zależyyywi
chceeeegffdfv- i? każdy jest inny:P to wszystko zależy do wielu czynników: od rozrostu mięśni (ważą więcej niż tłuszcz), budowy szkieletu (kości też ważą, jedni mają lekkie kości inni cięższe), no i to gdzie ci sie ten tłuszcz rozkłada. ważąc ok 50 kg nie miałam cycków i tyłka. poza tym sądzę że gdybyś mnie zobaczyła kiedy ważyłam 60 kg, jak wszyscy dałabyś mi ok 10 kg m,niej niż miałam ... cóż... taka moja uroda:) więc nie ma co porównywać swoich wag bo to ani trochę nie wymierne:)

Gość paszkwil na listopad
a ja mam 164 i waze 78 kg. :( chociaz Antek spod trojki mowi mi ze jestem bardzo pociagajaca :D

Gość zaś ja na ten przykład
mam 179 i ważę 64 i jestem na granicy między chudościa a szczupłoscia. wiec jakos ciezko mi sobie wyobrazic zeby odpowiednia waga dla dziewczyny 158 było 60 kg.

Gość zależyyywi
zaś ja na ten przykład- cóż, to nie jest mój problem akurat:) jest to moja idealna waga zdrowotna, w której wyglądam zdecydowanie najlepiej i czuje sie również zdecydowanie najlepiej:) miałam robione testy u dietetyka: pomiat tkanki tłuszczowej, tkanki mięsniowej, kości , wody w organiźmie. wszystko kiedy wychodziłam z anoreksji. w szpitalu musiałam przytyć do co najmniej 53 kg żeby nie mieć przy mojej budowie niedowagi, choć moja idealna waga waha sie od 58 do 61 kg .nie każdy ma taką budowę co ty, nie mierz wszystkich swoją miarą, to bardzo zgubne.

Gość zaś ja na ten przykład
no możliwe