Gość Thira860 Napisano Styczeń 14, 2011 Witam. Ja dla odmiany nie chcę polecać, ale odradzić salon kosmetyczny Peshka przy ulicy Wandy Rutkiewicz we Wrocławiu. Miałam naprawdę wątpliwą przyjemność poddania się tam mikrodermabrazji, wykonywanej przez pseudokosmetyczkę Agatę. Była to już moja 4 mikrodermabrazja i NIGDY nie spotkałam się z takim traktowaniem. Kosmetyczka była do tego stopnia niedelikatna, że już po minucie modliłam się, żeby było po wszystkim. Zabieg przeprowadzony był w pośpiechu, boleśnie, szanowna pani na widok, że krzywię się z bólu mruczała coś pod nosem, że "płacą, a potem cierpią", ani razu nie spytała, czy wszystko w porządku. Całość trwała jakieś 5 minut, była zrobiona bez jakiegokolwiek wyczucia, natomiast podrażnienie skóry było na tyle dotkliwe, że odczuwałam pieczenie jeszcze drugiego dnia (wcześniej coś takiego nie miało miejsca). Po kilku dniach z pieczących miejsc skóra zaczęła mi schodzić płatami. Jak się potem okazało, przemiła pani "kosmetyczka" (nawet nie zasługuje na to miano) spieszyła się na spotkanie z koleżanką, dlatego nie mogła przeprowadzić zabiegu tak, jak należało. Stanowczo odradzam i nie potrafię sobie wybaczyć tego, że zapłaciłam za taką wizytę. Swoją drogą, ciekawe, czy szefowa/szef zdaje sobie sprawę, jakich pracowników zatrudnia... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach