Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasqu

dziewczynki

Polecane posty

Gość kasqu

co sądzicie o 12-16-letnich panienkach, ktore nie są juz dziewicami? ostatnio byłam za granicą, i jedna moja kolezanka miała 12 lat jak zaszła w ciąze, teraz ma 14 i dziecko... ja mam 15 i dla mnie to chore ; /

Gość fgxdgd
postęp wkrótce i do nas zawita :P

Gość amarejjjjjjjjjjjjjjj
To patologia!

Gość CIEKAWSKADZIEWUCHA
dla mnie też, ale oczywiście gorsi są faceci którzy takie nimfetki wykorzystują

no tak taki wiek to przesada.. co z tego ze ktos jest dojrzaly fizycznie skoro (na bank) nie jest przygotowany na dziecko? 12-latka na pewno nie jest.. ja mam 18 lat i stracilam dopiero teraz dziewictwo.. wiem ze to tez szybko ale zabeszpieczamy sie i jestesmy razem od 3 lat a przyjaznimy sie od 8:)

Gość dużo zależy od wzrostu
Jak taka 12-latka ma już 175 cm i duże stopy to jakie są przeciwskazania żeby sobie zaruchała? Ano żadne!! Wszystko co duże i piękne to może sex uprawiać!! :)

Gość CIEKAWSKADZIEWUCHA
co z tego że takie dziewczynki mogą być już dojrzałe fizycznie skoro psychicznie nadal są dziećmi , ciekawe wszystkiego .. swojej rozwijającej się kobiecości jak i seksu , ale żaden normalny mężczyzna tego nie wykorzysta bo to już pedofilia , co innego jeśli osoba z którą współżyje małoletnia to również małolat, nie wiadomo co o tym na to zaradzić , jedno głupie i drugie głupie