Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Antyfdo2

faceci to świnie

Polecane posty

Gość Antyfdo2

czemu każdy facet, którego spotykam to debil, cwel i krętacz?! gdzie są ci pożądni faceci, którzy potrafią zabdać o swoją dziewczynę jak należy?

Gość cvghfhf
pewnie umawiają się z dziewczynami, których nie trzeba poprawiać w co drugim słowie 🖐️

Gość trocheszalona
Facet dbający odpowiednio o swoją kobietę czyli dobry sponsor, to gatunek szczególnie poszukiwany i nie zostawiany bez nadzoru na długo. Jest na nich dużo chętnych więc nie dziw się, że dla ciebie ich nie starcza.

Gość pudernica ze szczecina
Ojtam, ojtam, zaraz swinie..Moze masz problem z doborem? Ja jakos trafiam na normalnych.

Gość Antyfdo2
ja nie szukam sponsora kobieto! mi chodzi o takiego, który się mną interesuje a nie ma czas jak mu się zachce, który kupi mi głupiego kwiatka i powie czasami, że ładnie wyglądam. to tak dużo?

Gość Antyfdo2
no i żeby dorzucił te 3 stówki na koniec miesiąca, chyba nie oczekuję zbyt wiele za sex bez gumy i połyki

Gość Antyfdo2
kiedyś siedzieli tu normalni, wartościowi ludzie a teraz? widze, że zostali tylko ci którzy są beznadziejnie idiotyczni:) powodzenia debile

Gość fdveag
swój przyciaga swego - nic inaczej

Gość Antyfdo2
ale powiem wam,że zapach serwatki i wiejskich trepów to jest coś co kocham i żaden facet mi tego nie da

Gość nemet
porządni i ładni chłopaki nie maja dziewczyn, chamy i świnie zawsze wyruchają na boku , do tego maja kobiete

01:34 Antyfdo2 czemu każdy facet, którego spotykam to debil, cwel i krętacz?! gdzie są ci pożądni faceci, którzy potrafią zabdać o swoją dziewczynę jak należy? } Słowa kluczowe, KAŻDY i ŚWINIA. Co prawda nie wiemy iluż to miała już facetów autorka że pyta się czemu każdy.. dopuśćmy myśl że każdy kolejny, powiedzmy że było ich stu. Droga autorko, nawet co do sondaży politycznych uważa się że coś koło 1000 osób jest to grupa reprezentatywna. By więc rzucać takie oskarżenia, i to publicznie daj jeszcze szansę co najmniej 900 facetom. Chociaż.. już kobieta, która była z setką, wydaje mi się dziwną osobą, sam mam ponad 40 lat i do setki kobiet.. no trochę mi brakuje.. jeśli po tej "bogatej" ilości partnerek miałbym określać płeć przeciwną... boję się nawet to sobie wyobrazić. :P

Gość nemet
pisalem juz, wy kurwy lecicie tylko na bajere i kretactwo, to was tak jara i same jestescie manipulatorki z zasadami ktore macie zmienne co do roznych stytuacji