Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość do prawikuuf

Prawiczki - zaczęliscie coś robić ze swoim zyciem w nowym roku ?

Polecane posty

Zapewne dlatego nawet grube starsze baby na portalach mają branie, a faceci tylko wtedy gdy mają kasę. Pie**olisz kobieto. haha i na pewno u przystojniaków... to Ty pierdolisz

"dobrze więc w jaki sposób chcecie zacząć związek?" A nie można się po prostu spotykać. Jak chcę zjeść hamburgera to nie zamawiam całej krowy.

A nie można się po prostu spotykać. spotykać.... czyli jednak na początku koleżeństwo, zapoznawanie się :)

"czyli jednak na początku koleżeństwo, zapoznawanie się" Takie rzeczy to w liceum przerabiasz. Teraz trzeba być bardziej konkretnym. Może jeszcze zapytam dziewczyny na przystanku czy mnie za rękę potrzyma? ROTFL

mam brata który ma 35 lat i jest sam, co prawda nie prawik, miał kilka związków po przed 20 i po, a teraz jest sam i też mnie to wkurwia bo się czai bo jest niski, chociaż ostatnio wysłałam go na kurs tańca towarzyskiego dla singli i poznał jakąś 30 :)

"chociaż ostatnio wysłałam go na kurs tańca towarzyskiego dla singli i poznał jakąś 30 " Jakby moja siostra próbowała mnie tam wysłać to by w domu nie nocowała.

a ty bez viagry tez taki biedny wymeczony lysiejacy i kobiety sa takie zle bo cie nie chca i twoje zycie jest takie beznadziejne.

dlaczego? sama byłam na kursie - zajebista sprawa, luźna atmosfera, spoko ludzie

nie są złe z tego powodu tylko z tego, że wybierają chamstwo i promują seksem przemoc

"sama byłam na kursie- zaj**ista sprawa, luźna atmosfera, spoko ludzie" Wolę książkę poczytać.

Gość oni dlatego sa prawiczkami
bo kobiety bedace w ich targecie uwazaja za pasztety, swinie itp

bez viagry nie wkurzaj mnie. ze mna wszystko w porzadku a ty narzekarz jakbys mial 40 lat. A 25 lat to nie jest taki stary.

"kapselko witam towarzystwo. Trochę przesadzacie wszędzie widzicie k**wy itp " e tam te których nikt nie chciał są dziewicami