Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość do prawikuuf

Prawiczki - zaczęliscie coś robić ze swoim zyciem w nowym roku ?

Polecane posty

"o jakich samochodach ja nawet auta nie mam. Jak dla mnie to Ty możesz nawet deskorolką pomykać.

dla mnie się podoba, a gdyby była dziewicą i miała zielone oczy to byłaby prawie idealna

Mystery marzy o zdeflorowanu konia... Takie rzeczy tylio na kafe :D

Mistery chociaż ma zdefiniowane kogo szuka. Tylko będzie problem znaleść dziewicę... a to wymóg konieczny?

Wow. Może się komuś inna osoba nie podobać, ale nie każdy musi to zdanie podzielać. Napisałam, że masz ładne zdjęcie. Ale nie podobają mi się Twoje usta. I co? mam chamskie teksty wypisywać. A moim zdaniem nie jesteś bardziej atrakcyjna od tamtej blondynki. Chyba masz bardzo dziecinne podejście do wielu spraw jeszcze

Faith Hope Glory nawet ładna ta co podałeś w linku. Może załóż tam profil i napisz do niej

Ja się nie dziwię, że niektórzy nigdy żadnej nie poderwą. Ładne dziewczyny nazywacie końmi

Koniecznie napisz, że zajebiesz ją siekierą jak Ci się nie odda :D

"Ja się nie dziwię, że niektórzy nigdy żadnej nie poderwą. Ładne dziewczyny nazywacie końmi" A co ma piernik do wiatraka? Jakbym napisał, że modelka to było by Ci lepiej? A może to Ty z tego zdjęcia?

Nastoletnia tylko widać różnice co dla kogo jest atrakcyjne. Trzeba się pogodzić z odmiennymi gustami.

Wiesz Nastoletnia poczytałam trochę Twoich postów. Gdzieś tam wyżalałaś się jakie to masz straszne kompleksy i za jaką brzydulę się uważasz. I nagle miss świata się znalazła. Ja nie mam nasrane tylko nie jestem idiotką, która normalne osoby od grubych koni wyzywa