Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość htuyuk

Kto byl na filmie Pazury ' weekend' ? takiego gowna nikt nie widzialam

Polecane posty

Gość htuyuk

film jest straszny, najgorszy jaki widzialam, szkoda mi kasy . jego zona jest tragiczna!!!!

Gość kiedy ja mówie Dża
se ściągne na polskie kupy do kina nie chadzam ale wydaje się być niezły, ale pewnie znów okaże sie przereklamowanym gownem:o

Gość nkjnjk
ja na szczescie poczytalam sobie opinie przed kupnem biletu i oczywiscie nie kupilam. Ale bylabym wkurwiona, gdybym wydala na ta szmire 30zl:D

Gość htuyuk
no ja jestem wkurwiona do dzis, poszlo 30 zl na totalna szmire:(

Gość kiedy ja mówie Dża
nie wiem czy jeszcze doczekamy sie na dobrą polską komedię typy chłopaki nie płaczą

Gość skskskksks
ale moze cis konkretnie napsiz co jest gowno a nie tylko gowno i gowno

Gość nigdy nie chodzę na polskie
filmy do kina :o szkoda kasy bo każdy polski film to dno i za 30zl wolalabym sobie kupic pare piw i w domu obejrzeć jakiś fajny film

dziwne jest dla mnie branie pod uwage pojscie na ten film do kina. samo obejrzenie go za pieniadze jest dla mnie totalnym science fiction.

Gość skskskksks
ale co ejst dnem i co nei tak bo ja tez nei ppjde ale chce wiedziec bo czytalma ze taki super smieszny

Gość htuyuk
Przede wszystkim duzo przemocy , zenujacy poziom humoru plus na koniec mega sztuczna zona pazury... Przez duzszy czas nie wiadomo o co chodzi, jedynie widzisz wszedzie rozbryzgane mozgi na scianie lub slyszysz strzelaninie.

Gość nkjnjk
Ten film jest skierowany do bardzo prostych ludzi, dla ktorych przeklenstwa na ekranie to powod to mega rechotu

Gość Palos Park
Czyli to film dla dresów? Tylko oni jarają się każdym tekstem jak z Psów. Polskie filmy są beznadziejne, moze nie wszystkie, ale komedie to totalne porażki. Nigdy nawet przez myśl by mi nie przeszlo ze mozna isc do kina na jakies polskie barachło ----tym bardziej beznadziejnego Pazury, ktorego nie cierpię.

Gość nie boje sieee,,
pazura denny aktor teraz reżyser? może niech lepiej sie wezmie za pisanie ksiazek albo cos innego. chociaż z żona wyprodukowali całkiem niegłupi film pt"wstyd"

Gość Palos Park
Poza tym kto mowi, że to przebój kinowy? Stacja tvn? Przecież to towarzystwo wzajemnej adoracji. Wszyscy sobie cmokają w dupki i sobie slodzą. Robią aferę na całą Polskę bo grają w nm ich "gwiazdeczki od siemiu boleści" Zdziwiłam sie tylko, ze zagrała tam Socha, którą lubię i uważałam za inteligentną laskę.

Gość ja też czasem robię
to w tym filmie gra edytka?

Gość Grazyynnkaa
Długo wyczekiwałam tego filmu i jak dla mnie okazał się on totalną klapą. ______________ Oglądaj i pobieraj filmy bez limitów! http://skocz.pl/filmybezlimitu

Gość $ylwu$
bo pazura to chuj nie aktor, jedynie gdzie moze grac to cos pokroju 13stego posterunku nasladując debilnie Jima Careya